Bleach Mangası Türkçe
+21
savage garden
S.Tensei
Sonvaynard
Oldimarra
Zax
omerbaba18
Cemis
LordCha
DFalcon
kade
lantis
Underfined
misuteri-chan
bLue-Dragon
theairbender
aoshi
umi
geheimnis
spartiate
Exile Falcon
edemirci44
25 posters
10 sayfadaki 10 sayfası
10 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Geri: Bleach Mangası Türkçe
Ben artık animesini değilde tr mangasını takip ediyorum.Animesinin tr altyazılarının çıkması bu sefer uzun sürdü.Doğrusu ingilizceden çok türkçe izlemeyi seviyorum ve sizin sayenizde millet,artık animesinin ileriki bölümlerinde ne olacağını biliyorum.Hem tr manga sevilmez mi zaten,sizin tr Bleach iniz var.Benimde Ayes'im.(ilk sayı aralık ayı içinde çıkıyor)
evvvettt sonunda haftalık düzeni yakaladık ve söz verdiğimiz gibi çıktığı gün bizde tr olarak veriyoruz ^^ 336. bölüm eklendi ve 335. bölüm v2 olarak tekrar yapıldı.
bu arada artık magalarımıza buradan da ulaşabilirsiniz : http://chocobomanga.blogspot.com/ manga çevirisi yapabilecek herkesi bekliyorz amacımız daha çok tr manga kazandırmak^^ artık çok sayıda yeni yeni projelerimiz olacak şimdiden herkese teşekkürler ^^ ( yeni bloğun tasarımı çok hoşuma gidiyorrr^^)
bu arada artık magalarımıza buradan da ulaşabilirsiniz : http://chocobomanga.blogspot.com/ manga çevirisi yapabilecek herkesi bekliyorz amacımız daha çok tr manga kazandırmak^^ artık çok sayıda yeni yeni projelerimiz olacak şimdiden herkese teşekkürler ^^ ( yeni bloğun tasarımı çok hoşuma gidiyorrr^^)
337. bölüm eklendi ve ve artık 22. ciltende devam edeceğiz 188. bölüm eklendi herkese iyi okumalar^^ chocobomanga.blogspot.com manga projelerimizin hepsini artık yeni bloğumuzda bulabilirsiniz^^
189. ve 338. bölüm eklendi. 336 ve 337. bölümlerin de v2'si eklendi arşivcilere duyrulur=D
bu arada yeni bi mangaya başladık ben çevirmiyorum ama tavsiye ederim çok güzel. Nana'nın manhakasından zaten=D onun da tanıtımını yapıcam ayrı bi başlık açarak. ilk bölümü eklendi. iyi okumalar^^
bu arada yeni bi mangaya başladık ben çevirmiyorum ama tavsiye ederim çok güzel. Nana'nın manhakasından zaten=D onun da tanıtımını yapıcam ayrı bi başlık açarak. ilk bölümü eklendi. iyi okumalar^^
190, 338 v2, 339 eklendi. Herkese iyi okumalar ^^ evvet artık 1 numaralı espadayıda öğrendikk
Taaa 1 numaraya kadar geldik mi canım,hiç fark etmedim nereden nereye:)Animesinde yaptığım alışkanlığı mangasındada yapmaya başladım.Animesinde bölümler kısa geliyor diye birkaç hafta bekleyim toptan izliyordum,şimdide mangasında yapmaya başladım.Ama ne yapıyım mangasıda çok sürükleyice ve harika bir çeviri olmuş.Ben son çıkan bölümleri hemen indiririm.
191. bölüm 339 v2 ve ekstra bleach bölümlerinden olan shinigami kadınlar derneği eklenmiştir iyi okumalar^^
bu hafta menüde fazla bişi yoktur sadece 192. bölüm eklendi herkese iyi okumalar ^^
slm rapidshare nasıl indirecem
erdemsiz- Mesaj Sayısı : 1
free download a tıkla ve gelen süre kadar bekleyip download a tıkla, hemen iner.Eğer free download a tıkladıktan sonra süre gelmediyse bir süre sonra yeniden deneyebilirsin
10 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10 sayfadaki 10 sayfası