Bleach Mangası Türkçe
+21
savage garden
S.Tensei
Sonvaynard
Oldimarra
Zax
omerbaba18
Cemis
LordCha
DFalcon
kade
lantis
Underfined
misuteri-chan
bLue-Dragon
theairbender
aoshi
umi
geheimnis
spartiate
Exile Falcon
edemirci44
25 posters
2 sayfadaki 10 sayfası
2 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Geri: Bleach Mangası Türkçe
eline sağlık geheimnis(ve editör dfalcon tabiki)... cidden çok emek veriyorsunuz siz bu işlere çok zaman harcıyorsunuz.. ama bu arada sınavlarıda ihmal etme ok?
tamam =) bi de şöyle bişey var ki benim zaten saatlerce çalışmaya niyetim yok=D sözel ağırlıklı olduğu için derslerim sorun da olmuyo pek o yüzden ikisini bi arada götürebiliyorum.
94. bölümün editini bitirdim upload ettikten sonra onu da ekliycem.
yorumların için sağol bu arada=)
94. bölümün editini bitirdim upload ettikten sonra onu da ekliycem.
yorumların için sağol bu arada=)
ANİMEYE YETİŞİRSENİZ YETİŞTİNİZMİ BİLMİYORUM...İndirmeye başlıyacagım
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hayır. şu anda soul society'ye yeni girdiler gibi bişey=D
94. bölüm çıktı.
94. bölüm çıktı.
Bilgi için teşekkürler.Aslında indirilebilir ama rapid sinir bozucu oluyor..Bence başka upload sitelerine de atmanız faydalı olur...soul society giriş haaa güzel heycanlı günler animesinin seyrettigim için önceki bölümlere özelliklede mangada seyretmek işime gelmiyor ama dedigim gibi direk link gibi bir alan ayarlarsanız (bendeki naza bakın )hepsini indirecegim...Bu çalışmayı yapan herkezin ellerine saglık
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hmm. bu kadarını söylemişken indirmek istediğin upload sitesini de söyle hallediyim. ciddiyim=D
http://www.fast-load.net/
zamnında sürekli indirmeye izin veriyordu inşallah rapid vari olmamıştır.Yavaş yavaş upload et ben indirirm..
zamnında sürekli indirmeye izin veriyordu inşallah rapid vari olmamıştır.Yavaş yavaş upload et ben indirirm..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bedifeci verdiğin adresten upload etmeyi denedim ama dosyayı seçip upload et dediğimde bağlanamadı ne yazık ki bi türlü başka bi zaman yine deniycem ama internet hızımdan kaynaklanmış olabilir çünkü.
**21. bölüm çıktı.
**21. bölüm çıktı.
Önemli degil..BAŞKA ZAMAN DENERSİN..Çalışman için de teşekkürler..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
22. bölüm çıktı. *bu cilt tamamlanınca bi çok kişinin isteği üzerine bir bölüm 4. cilt bir bölüm animenin kaldığı cilt olarak devam edicem.
23. bölüm çıktı. bu cilt bitince bir bölüm animenin kaldığı yer bir bölüm 4. cilt olarak gidicem. iyi okumalar =)
Ellerin dert görmesin geheimnis.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
3. cilt tamamlandı. bundan sonra bir bölüm 4. cilt bir bölüm animenin kaldığ yer olarak gidicem. iyi okumalar =)
Harikasın emegine sağlık....Çevirilerinin devamı dilegiyle..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
3. cilt bitti sıra 4 te ama gelen talepler üzerine animenin kaldığı yerden de devam edicem mangaya. biraz dağınık oldu bi ordan bi burdan farkındayım ama öyle istediler =P o yüzden bir bölüm 4. cilt bir bölüm animenin kaldığı yer olarak gidicem artık. **286. bölüm çıktı.
geheimnis demiş ki:3. cilt bitti sıra 4 te ama gelen talepler üzerine animenin kaldığı yerden de devam edicem mangaya. biraz dağınık oldu bi ordan bi burdan farkındayım ama öyle istediler =P o yüzden bir bölüm 4. cilt bir bölüm animenin kaldığı yer olarak gidicem artık. **286. bölüm çıktı.
kolay gelsin geheimnis
birbirine soktu valla hepsini karma karışık bişi oldu Neyse insanlar bunu istiyor sonuçta
karmakarışık falan olmadı hıh 11. cildi kaldırdım zaten gereksiz. ilk ciltler ve animenin kaldığı bölüm olarak gidiyo gayet düzenli
11.cilde niye başladınki zaten o ayrı bi konu Ben sana ya baştan başla yada animenin kaldığı yerden başla sonra hepsi birbirine girer çok zorlaşır iş dedim dinlemedin beni Neyse Yüce Kişiyi fazla sinirlendiremeyelim bir şimşek yollar kül oluruz valla.Bi reiatsusu var hiç sormayın.Bi kere msnde konuşurken reiatsu yolladı yerlerde süründüm ona göre.Sinirlendirmeyin
çoğu kişide ilk 10 cilt var diye neyse ettik bi hata tamam yüzüme vurma şimdi düzene girdi sonuçta
Ellerine sağlık yakında arşivime (pekde yok ya manga arşivim neyse )katacagım çalıışmalarını.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
2 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
2 sayfadaki 10 sayfası