İlk izlediginiz anime hangisi(Animeleri sevdiren seri hangisiydi?)?
+78
juvenil
kanade
AnTiOkSiDaN
PinkLemonade
isobel
brisingr
Animvader
car'a'carn
oTa
zhenya
Desire
F.Chopin
sakura
bonjour
Squaw
Unde®minE
resurgam
Natura
Kansu
sonercirit
LordCha
efsanejack
sakura hime
kordiseps
irem
Alchemist
özz
Engel
FindaSoul4$ale
dombilibili
AkumA
Cemis
Aitaku
muhtesemmatrix
alieser
S.Tensei
Kermbey
Sonvaynard
omerbaba18
Susano'o
achie-san
Rena
Zax
Unde®kaN
Sevimli Hırsız
Elfen Lied
nico robin
Harusame
Hanajima
SeRKaN
savage garden
Vincent
cynthia
empty
Voodoo_Baby
rockchu
Darkness
Akuma_Blade
(^sakura^)
MetatroN
lantis
RaJeV
RoMe
Underfined
Godslayer
geheimnis
zagato
umi
Kitiara
sempai
new_cellie
axed_mind
sera myu
DarkeLia
edemirci44
Exile Falcon
spartiate
CHOBiTS
82 posters
1 sayfadaki 7 sayfası
1 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
İlk izlediginiz anime hangisi(Animeleri sevdiren seri hangisiydi?)?
Belki hatırlaması zor olacak ama herkes bir yerden başlamıştır.Benim için ilk seri ilkokul 5. sınıftayken TRT1 de izledigim Tılsımlı Gelinlik (Wedding Peach) oldu.Daha önce bir kaç seri izledim ama beni animelere baglayan en önemli seriydi.Kücükkün Tılsımlı Gelinlikteki Hinaguki karakterine asıktım.
Geri: İlk izlediginiz anime hangisi(Animeleri sevdiren seri hangisiydi?)?
benimkide robotech'ti.. üzerinden kaç sene geçse de asla unutamayacağım animem.. hangi kanalda gösteriliyordu vs. tam olarak hatırlamıyorum, tabi çok büyük ihtimal trt1'dir... robotech serisinin yeni filmlerini de hala çok yakından takip ederim
İlk izlediğim animenin adıyla ilgili en ufak bir fikrim yok.Ama benim neslimde yaşamış çoğu kişinin aksine sailormoon olmadığı kesin ilk animemin.İlk izlediğim anime hangi kanalda yayınlandığını bile bilmediğim kafasındaki tokayla sihirler yapan bir kızın animesiydi.Sinir olurdum ama izlerdim.İzlediğim ilk anime ya buydu yada Candy'di.Hangisi emin değilim.Ama herhalde bana animeyi sevdiren Voltran,DragonBall ve Sailormoondur.Ben 1.sınıftaydım sanırım bide Red Baron diye birşey vardı.Kırmızı bir mecha.Pilot coştukça robotda coşardı hastasıydım.Özlediğim mecha türü o ama hiç bulamıyorum derken Gurren Lagannla karşılaştım.Şimdi Gurren Lagannla mutlu bir şekilde hayatıma devam ediyorum.Bittiği zaman ne yapacağım onu bilmiyorum ama
herhalde sarı saçlı , bir kızdı dediğin ve insanların kılığına girebiliyordu.Yanlış mı
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
valla hiç bir fikrim yok ne olduğuyla ilgili.Sadece kafasındaki tokayı hatırlıyorum.Zaten animeyi çok uzun süre izlemiş olmam rağmen hatırladığım tek bir bölüm koşarken demire takılıp tokasının yırtıldığı bölümdü.Bütün güçlerini falan kaybediyodu Bi tek orayı hatırlıyorum
benım ızledıgım ılk anıme sanırım candy dı
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
benim ilk izlediğim candy candy ama animeyi sevdiren ve ne olduğunu örenmemi sağlayan tabiiki sailor moon du harukaya aşıktım ah ah ne güzel günlerdi sonra onun kız olduğunu örendiimde yaşadıım şoku hiç unutamam aten aynı şoku bidaha ouranda yaşadım haruhinin kız olduunu anlamamıştım nasıl bi şanstır bu yaw :suspect:
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
benim ilk izlediğim candy candy ama animeyi sevdiren ve ne olduğunu örenmemi sağlayan tabiiki sailor moon du harukaya aşıktım ah ah ne güzel günlerdi sonra onun kız olduğunu örendiimde yaşadıım şoku hiç unutamam aten aynı şoku bidaha ouranda yaşadım haruhinin kız olduunu anlamamıştım nasıl bi şanstır bu yaw :suspect:
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hehe sendemi Haruka ya asıktın.Orta okuldayken bende ona asıktım.(Rey hino ile haruka arsında cok gidip geldim ama)Basından beri kız oldugunu bildigim icin asıktım ben.Yanlış bi anlam cıkmasın.
En son CHOBiTS tarafından Paz 13 Nis. - 11:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
O kıza karşı hiç sempati duymadım.Hep çok soğuk dururdu.Ve sürekli bizimkilere ihanet etmesini beklemiştim ama olmadı.Sağlam tipmiş demekki
Cok saglamdı daha gözünde yaş görmedim kızın.Usagi nin yüzü çeşme gibiydi o bakımdan.
heidi olabilir, hatırlamıorum walla..
axed_mind- Çevirmen
yanılmıyorsam benimki Sailormoon'du ama Heidi'yi de izlerdim hangisini daha önce izledim bilmiyorum ( balık hafıza )
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
yaşımız birbirine yakın ya...muhahahahaha..kesin heidi'dir nes..
axed_mind- Çevirmen
yaw böyle de soru sorul mu? yaşımız çıkacak şimdi ortaya :lol:
hmmm düşünelim bakalım...
sailor moon ...çok severim ama değil...daha geri..
kaptan tusubasa..ıhhh oda değil daha geri...
lazeryın (adını böyle hatırlıyorum. bir çocuk koşarken "lazeryın hazırlan!" diye bağırırdı)...o da değil daha geri...
buldum voltran voltran voltran :lol: :lol: (eyvah yaşımız çıktı meydana )
şaka bir yana hayal meyal hatırlarım voltran'ı. sonra yayınlandıkça diğerlerini izledim. sailor moon en sevdiklerimdendir. magic knight r. , conan vs. devam etti. anlayacağınız bu kötü alışkanlığı çok küçük yaşlarda edinmişim 8) :lol:
hmmm düşünelim bakalım...
sailor moon ...çok severim ama değil...daha geri..
kaptan tusubasa..ıhhh oda değil daha geri...
lazeryın (adını böyle hatırlıyorum. bir çocuk koşarken "lazeryın hazırlan!" diye bağırırdı)...o da değil daha geri...
buldum voltran voltran voltran :lol: :lol: (eyvah yaşımız çıktı meydana )
şaka bir yana hayal meyal hatırlarım voltran'ı. sonra yayınlandıkça diğerlerini izledim. sailor moon en sevdiklerimdendir. magic knight r. , conan vs. devam etti. anlayacağınız bu kötü alışkanlığı çok küçük yaşlarda edinmişim 8) :lol:
sempai- Isınan üye
Ruh Hali :
Anime nedir ne değildir; yenir mi yenmez mi bilmediğim, tv'de gördüğüm kalemle çizilmiş ve boyanmış her şeyin benim gözümde "çizgi film" olduğu zamanlarda ilk izlediğimi hatırladığım şey Saber Rider and the Star Sheriffs'tir. Çoğu kişi bu seriyi Kanal 6'dan Uzay Polisi ismiyle hatırlasa da aslında TRT çooook önceden, hatta belki de ben daha ilkokula gitmemişken (5 yaşımda başladığım düşünülürse) yayımlamıştır. Bıcırıklık döneminin doğal getirilerinden biri olan kendini izlediğin karakterin yerine koyma eğilimi bende de görülmüş ve 5-6 sene içinde 3 farklı kanalda izlediğim bu serinin ana karakterleriden olan April bunca zaman boyunca rol modelim olmuştur. Ama ben hiçbir zaman pencereden atlayıp uçmayı denemedim tabi. Zaten April uçamazdı ki, robota ihtiyacı vardı...
%99.9'luk bir ihtimalle Hime-chan no Ribbon'dan bahsediyorsun. Önce Kanal 6'da yarısı
yayımlanmış, daha sonra TRT almıştır.
Exile Falcon demiş ki:İlk izlediğim animenin adıyla ilgili en ufak bir
fikrim yok.Ama benim neslimde yaşamış çoğu kişinin aksine sailormoon
olmadığı kesin ilk animemin.İlk izlediğim anime hangi kanalda
yayınlandığını bile bilmediğim kafasındaki tokayla sihirler yapan bir
kızın animesiydi.Sinir olurdum ama izlerdim.İzlediğim ilk anime ya
buydu yada Candy'di.Hangisi emin değilim.
%99.9'luk bir ihtimalle Hime-chan no Ribbon'dan bahsediyorsun. Önce Kanal 6'da yarısı
yayımlanmış, daha sonra TRT almıştır.
lazerion'du bahsettiği seri sanırım.. hatta trt-3 yada trt-4 te yayınlanmıştı.. çoğunu izlemiştim ta o zamanlar....
bu arada april ablayada bir süre hayranlık duymuştuk.. tabi şimdi lenalee falan varken esamesi okunmaz ama o zamanlar ufaktık işte..
bu arada april ablayada bir süre hayranlık duymuştuk.. tabi şimdi lenalee falan varken esamesi okunmaz ama o zamanlar ufaktık işte..
Bende severdim star Şerifi ordaki yarışcıya özenirdim bende.ama bir türlü serinin tamamını izleme fırsatı bulamadım.April sonunda kimi şeçti yaw Atlımı,Yarışcımı,Kowboy tipliyimi (lütfen merakımı maruz görün)Kitiara nın dedigi gibi pek çok seri izledik kücükken.Cocuk oldugumuzdan hepsinide sevmişizdir.Ama ben ilk defa wedding
Peachle kendi ayrımımı yapabildim.(1995-1996 o aralardı sanırım)Okuldan koşarak gelirdim yetişebilmek için.Ne günlerdi az koşmadım su anime mereti yüzünden.
Peachle kendi ayrımımı yapabildim.(1995-1996 o aralardı sanırım)Okuldan koşarak gelirdim yetişebilmek için.Ne günlerdi az koşmadım su anime mereti yüzünden.
April en sonunda Japon yarışçı Ateştopu'nu seçmişti.
Teşekkürler bende Ateştopu ile olmasını isterdim.Özellikle bir kaza gecirmişti ondan sonra ikisi baya yakınlaşmışlardı.Ama atlı adamdan kolay kolay April düşmez diyodum.Simdi tekrar izlemek gibi bir sevda düştü içime Alt yazılı bölümleri varmı bildiginiz.
star Şerif de April en sonda ateştopu ile sevgili oldular son bölümü seyretmişitim..Açılış müzigi baya hoştur..Star yada kanal 6 da yayınlanırdı.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
tam olarak izlediğim ilk anime sailr moon'du. ama ondan önce çok olmasa da candy ve heidi izlemişliğim vardır. gerçi cand'de neredeyse hiçbir şey hatırlamıyorum bir kaç kare ancak kaldı aklımda onlar anet değil. bana animeyi sevdiren sailor moon olmuştu. daha doğrusu internet sayesinde 2. kez izlediğimde bir anime sevgisi oluştu.
umi- Yeni Üye
TV de ilk izlediğim sanırım Voltran'dı. O sıralar İlkokul 1. sınıftaydım. Ama internetten indirip seyrettiğim ilk Anime 8 sene önce Evangelion'du...
zagato- Isınan üye
tsubasa dragonball yada sailormoon tam hatırlamıyorum. aslında sailormoon olamaz çünkü dragonball ve tsubasa yı sadece izlediğimi hatırlıyorum ne zaman izledim hiç bi fikrim yok =P ama sailormoon'u 3. sınıfta falan izlemiştim bazı yerleri hala aklımda. ama animeyi sevdiren tabii ki sailormoon'du(her kızın küçüklüğünde izlediği bişey zaten =D) tabi o zamanlar çizgi film diye izliyodum anime hakkında fikrim yoktu =D
Tsubasaydı galiba..Çok severdimde ne bitmez sahaydı o öle:D
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
1 sayfadaki 7 sayfası