İlk izlediginiz anime hangisi(Animeleri sevdiren seri hangisiydi?)?
+78
juvenil
kanade
AnTiOkSiDaN
PinkLemonade
isobel
brisingr
Animvader
car'a'carn
oTa
zhenya
Desire
F.Chopin
sakura
bonjour
Squaw
Unde®minE
resurgam
Natura
Kansu
sonercirit
LordCha
efsanejack
sakura hime
kordiseps
irem
Alchemist
özz
Engel
FindaSoul4$ale
dombilibili
AkumA
Cemis
Aitaku
muhtesemmatrix
alieser
S.Tensei
Kermbey
Sonvaynard
omerbaba18
Susano'o
achie-san
Rena
Zax
Unde®kaN
Sevimli Hırsız
Elfen Lied
nico robin
Harusame
Hanajima
SeRKaN
savage garden
Vincent
cynthia
empty
Voodoo_Baby
rockchu
Darkness
Akuma_Blade
(^sakura^)
MetatroN
lantis
RaJeV
RoMe
Underfined
Godslayer
geheimnis
zagato
umi
Kitiara
sempai
new_cellie
axed_mind
sera myu
DarkeLia
edemirci44
Exile Falcon
spartiate
CHOBiTS
82 posters
3 sayfadaki 7 sayfası
3 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: İlk izlediginiz anime hangisi(Animeleri sevdiren seri hangisiydi?)?
ben o animeyi hatırlar gibiyim şu altın kuşlu felan mı Mayalı mı neydi sanırısam SeRKan demi?
evet mekanik altin bi kustu yanlis hatirlamiyorsam.savage garden demiş ki:ben o animeyi hatırlar gibiyim şu altın kuşlu felan mı Mayalı mı neydi sanırısam SeRKan demi?
SeRKaN- Isınan üye
Ruh Hali :
Evet oradaki mekanik kuş vardı bende hatırlıyorum, güzel bir animeydi.
kesinlikle Digimon du.Ahhh ahhh okuldan eve gelir gelmez geçerdim tv nin başına=))
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
evet çok haklısın digimon seri olarak bitirdiğim ilk anime (:
Ühüüü Digimon 01 ne animeydi yaw.Efsanedir benim için.Myanimelist'te 10 üzerinden 9 verdim o kadar severim yani keratayı.
aynen yha çok güzeldi hikayesi felan dehşetti - tabi çocukluk işte (:
sanırım tusubasa'ydı...şu futbolcu olan...topa wurunca topun aldığı şekil neydi öyle
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
walla benimilk pokemon falan onları saymassak miyazaki filmleriyle başladım ben
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
digimondan konu açılmışken;digimon,digimon , digimon bittiğinde ağlamıştım yahu hahah :> açılış şarkısını ezbere biliyordum.. başlarken eşlik ediyordum .. hala en sevdiğim animelerdendir :> hayal dünyama çok şey kattığını söylebilirm :> arkadaşlarımla bahçede oynuyorduk.. bi ağacın arasından yürüyünce digi dünyaya geçiyorduk.. ben Sora oluyordum , bi arkadaşım Tai oluyordu, bi arkadaşımda İzzy oluyordu diğer karakterler başka görevlerde oluyorlardı.. ne günlerdi :hhg1:
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Güzel günlermişmiş kıskandım dogrusu.Kücükken Wedding peach ve Sailormoonu izlerken bizde kız begeniyorduk.ilk okul 5 teydim.MetatroN_D demiş ki:digimondan konu açılmışken;digimon,digimon , digimon bittiğinde ağlamıştım yahu hahah :> açılış şarkısını ezbere biliyordum.. başlarken eşlik ediyordum .. hala en sevdiğim animelerdendir :> hayal dünyama çok şey kattığını söylebilirm :> arkadaşlarımla bahçede oynuyorduk.. bi ağacın arasından yürüyünce digi dünyaya geçiyorduk.. ben Sora oluyordum , bi arkadaşım Tai oluyordu, bi arkadaşımda İzzy oluyordu diğer karakterler başka görevlerde oluyorlardı.. ne günlerdi :hhg1:
Digimon yayınlandığı dönem "Ben Takeruyum bi MagnaAngemon'u çağırırsam hepinizi deşer olm" dediğimi hala hatırlarım
Bende onu cok severdim.Ama en silik karakterdi serideki.Magna angemonu son iki bölümde görebilmiştik sadece.İkinci ve üçüncü sezonları ise hiç begenmedim.Exile Falcon demiş ki:Digimon yayınlandığı dönem "Ben Takeruyum bi MagnaAngemon'u çağırırsam hepinizi deşer olm" dediğimi hala hatırlarım
cidden yahu Takeru silik bi karakter olarak en güzel digimona sahipti ..en beğendiğim digimon Takeru nunkiydi. Kari de ne vardı yahu ? onunki de melek tarzı bir digimon du galiba..
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
evet gatomon da n angewoman a =)) ama ikinci sezonda nefertimon a da düşünebiliyo.MetatroN_D demiş ki:cidden yahu Takeru silik bi karakter olarak en güzel digimona sahipti ..en beğendiğim digimon Takeru nunkiydi. Kari de ne vardı yahu ? onunki de melek tarzı bir digimon du galiba..
- Spoiler:
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Takeru silik ama sağlam karakterdi yaw.2.sezonda şu Digi İmparatorum diye geçinen çocuğu iyi bir benzetmişti.O zaman Takeru'ya daha da bir bağlanmıştım.Sonradan bir de basketbol maçında karşı tarafı ezmişti resmen.Helal dedim 1.sezonun korkak veleti 2.sezonun süper kahramanına dönüşmüş Uzun bir sürede Kariyle arasında bir şeyler olsun diye bekledim ama sonunda kimin kiminle evlendiği belli olmadan bitmişti.Takeru evlenmiş çoluk çocuğa karışmıştı.Ve hikayenin anlatıcısı olmuştu.
Sana katılıyorum Exile o animenin ikinci sezonunu fazla sevmesemde Takeru ve Kari arasında bişeyler olur diye izledimdi.Bu arada Sora da Mat asıktı.Konser bölümünde öyle bir görüntü hatırlıyorum.Bence pokemondan cok daha iyi bir animeydi.
O Sora Mat biraz karışıktı yaw.İlk sezon boyunca Sora'yla Tai'inin arasında bir şeyler olacak gibi gösterdiler.Hatta birinci sezon bittikten sonra çıkan filmde bile Sora'yla Tai sevgili kavgalarına girmişlerdi
Sonra 2.sezonda birde baktıkki Sora kıpkırmızı bir surat ve elinde bir yiyecek paketiyle Mat'in konserine geldi.Utana utana Mat'e verdi falan.Nooluyoz yaw dedim.Tai'ni yavuklusu değil miydi o? falan diye kendime sorduğumu hatırlıyorum
Sonra 2.sezonda birde baktıkki Sora kıpkırmızı bir surat ve elinde bir yiyecek paketiyle Mat'in konserine geldi.Utana utana Mat'e verdi falan.Nooluyoz yaw dedim.Tai'ni yavuklusu değil miydi o? falan diye kendime sorduğumu hatırlıyorum
İlk izlediğim anime Dragon Ball'du eğer hafızam beni yanıltmıyorsa (o zamanlar daha ilkokuldaydım) atv'de izlemiştim sonra Polonya,Fransa ve İtalyan kanalları sayesinde tüm seriyi tamamladım(Songoku'nun çocukluğundan torun sahibi olduğu bölümlere
kadar ), bi' ara star tv de yayınlamaya başlamıştı ama her zamanki gibi bi'kaç bölüm sonra kaldırdılar yayından.Songoku'yu hala çoook seviyooom işte songoku'nun saçı !!!
kadar ), bi' ara star tv de yayınlamaya başlamıştı ama her zamanki gibi bi'kaç bölüm sonra kaldırdılar yayından.Songoku'yu hala çoook seviyooom işte songoku'nun saçı !!!
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
İlk izlediğim aniem Sailor Moondur ama o benim ilk animem diyemiycem çünkü ben ilk olarak Kamikaze Kaitou Jeanne'i izlediğim zaman Animeyi sevdim..Ama oda Full Moon wo Sagashite=Dolunay'ı Aramak animesini izleyene kadardı onu izlediğimde işte anime dedim animelerle ilgilenmeye başladım...
benim ilk izlediğim anime Pokemon'du ama o sıra anime ne demek bilmiyordum... Ama beni animeye başlatan Pokenmon'dur. Ben ne kadar anime ne demek bilmesemde küçükken izlediğim çizgi filmlerin( özür dilerim ama o sıralar böyle adlandırıyordum ) anime olduğunu farkettim!! Yu-Gi-Oh, Shaman King, Pokemon, Digimon v.b
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Benimde ilk izledigim anime Pokemon ama o zaman anımeden haberımız yoktu sonradan ogrendık ne izledigimizi xD
Hmm.. anime izlemeye tesvik edende Hellsing.. (yani alucard :twisted: )
Hmm.. anime izlemeye tesvik edende Hellsing.. (yani alucard :twisted: )
Zax avatarın cok güzel.Sende kara no kyokai severisin sanırsam.Ama bir üyemizde daha gördüm bu avatarı ateştopu sanırım üye adı.
Hoşgeldin.
Hoşgeldin.
konu dışı olucak ama o avatar'ı sıtenın avatar galerısınden bulup koymustum begendım hosuma gıttı,hangi anime veya mangadadır bılmıyorum^^
O yu-gi-oh neydi ole bi aralar kanal D'de sanırım bi kanalda sabah'ın korunde verıyorlardı bende kalkıp capaklı gozlerle uykulu uykulu ızlerdim xD
O yu-gi-oh neydi ole bi aralar kanal D'de sanırım bi kanalda sabah'ın korunde verıyorlardı bende kalkıp capaklı gozlerle uykulu uykulu ızlerdim xD
3 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
3 sayfadaki 7 sayfası