Candyfansub s.g. 15 Ocak 2009
+25
cynthia
Unde®kaN
demokan36
yuna
Seifukusha
secret_senshi
Shiniko
silindi
sakura hime
Yaser
kouta
muhtesemmatrix
lantis
savage garden
RoMe
Voodoo_Baby
CHOBiTS
Exile Falcon
aoshi
new_cellie
axed_mind
edemirci44
mavilynx
spartiate
rockchu
29 posters
2 sayfadaki 5 sayfası
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Candyfansub s.g. 15 Ocak 2009
Sitenin yeni tasarımı güzel olmuş bahar gelmiş siteye Çalışmalarınızda başarılar rockchu .
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Büyük ihtimal okulların açılması ile birlikte uzun süre fansub yapamayacağımdan şu an devam ettirdiğimiz serileri hızlandırma amaçlı olarak 2-3 bölümde olsa çeviri yapabilecek arkadaşlar arıyoruz yardımcı olabilecekler
adresinden bana ulaşırlarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederiz.
adresinden bana ulaşırlarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederiz.
En son rockchu tarafından Paz 9 Eyl. - 14:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
İşlerinizde kolaylılar diliyorum rockchu.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Hosting firması dosyaalrımızı sildiği için yeni bir firma bulana kadar güncellemeler gecikecek anlayışınız için teşekkür ederiz.
Ruh Hali :
heyyy bana bak selmannnn kimikiss noldu canım??? ne oldu??? 8. bölüm XD indi XD bekler XD
Şimdi uzun uzun yazamayacağım bir sebepten hosting firmamız hesabımızı askıya almış olayı halletmeye uğraşıyoruz umarız kısa sürede aranıza geri döneriz.
Ruh Hali :
Üzüldüm;ama hallersiniz gibi geliyor...Kolaylıklar
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
sorun halledildi.
Ruh Hali :
Rockchu, sorunu halletmenize sevindim, kolay gelsin.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
oo geçmiş olsun selman, bu kadar çabuk halledebileceğini düşünmüyordum geçmiş olsun
Of of dosyalar upload olurken grubumuzda bir hayli güzel olay oldu yeni çevirmenler mi dersiniz manga çevirilerimi dersiniz ayrıntılı bilgi için.
http://candyfansub.com/site/?p=90#more-90
http://candyfansub.com/site/?p=90#more-90
Ruh Hali :
Habere sevindim çalışmalarınız da başarılar dilerim.Upload sitesi seçiminizde dogru olmuş...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Sağ ol abi bu daha bir şey değil daha da uçacağız da anitoryum projelerine de odaklanmam gerekiyor biraz.
Ruh Hali :
tebrikler dostum başarılar
muhtesemmatrix- Soul of Anime
School Rumble: San Gakki 1. bölüm eklendi zaten seri 2 bölümden ibaret seri hakkında detaylı bilgi ve diğer serilerimizin durumu için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.
Ruh Hali :
rockchu demiş ki:School Rumble: San Gakki 1. bölüm eklendi zaten seri 2 bölümden ibaret seri hakkında detaylı bilgi ve diğer serilerimizin durumu için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.
teşekkürler selman
Uzun bir aradan sonra True Tears 2. bölüm HD kalitesi ile sizlerle sanırım yeni bölümler daha seri bir halde ilerleyecek.
Ruh Hali :
True tearsı sabırsızlıkla bekliyordum.Umarım ramazana yetiştirirsiniz.Bu tarz izlemedegim bi school days kaldı.Onuda izlemem zati.Çalışmalarınızda başarılar.
Ellerinize sağlık teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Karaokenin zamanlaması çakma olmuş biraz neyse ilk bölümde de karaoke yoktu ilk 2 bölüme v2 çıkartırız seri bitince.
Ruh Hali :
Elveda anime alemi...
Evet arkadaşlar artık haber verme vaktimiz geldi bilenleriniz vardır bilmeyenlerde şimdi öğrenmiş olacaklar liseyi 6 seneye uzatıp deyim yerindeyse lisede master yapan bir öğrenci olarak baktım para bol harcayacak yerde yok lisenin geri kalanını farklı şehirlerde okumaya karar verdim bu sene inşallah Konya da olacağım. Annemin ve üvey pederimin cehennemimin dibine git diyerek bana destek çıkmaları ile beraber ev arayışlarına giriştik sonuç olarak Muhteşem abimizin üstün çabaları ile en kıyağından güzel bir ev bulduk zaten gerisi hiç sorun değildi peki bu olayda sizi ilgilendiren ney tabikide fansub projeleri.
Efendim bayram tatili bitene kadar encode upload kasıp tatilin son gününde bağlı olduğum gruplarda adam gibi bir güncelleme yapıp uzun süre fansub ve anime aleminden uzak kalacağım eğer bir terslik olmazsa şubat bir terslik olursa haziran daha büyük bir terslik olursa öbür tarafta görüşürüz O zamana kadar hepinize mutlu mesut huzur dolu günler diler büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim hepiniz kendinize iyi bakın sizleri çok özleyeceğim (yalan )
Evet arkadaşlar artık haber verme vaktimiz geldi bilenleriniz vardır bilmeyenlerde şimdi öğrenmiş olacaklar liseyi 6 seneye uzatıp deyim yerindeyse lisede master yapan bir öğrenci olarak baktım para bol harcayacak yerde yok lisenin geri kalanını farklı şehirlerde okumaya karar verdim bu sene inşallah Konya da olacağım. Annemin ve üvey pederimin cehennemimin dibine git diyerek bana destek çıkmaları ile beraber ev arayışlarına giriştik sonuç olarak Muhteşem abimizin üstün çabaları ile en kıyağından güzel bir ev bulduk zaten gerisi hiç sorun değildi peki bu olayda sizi ilgilendiren ney tabikide fansub projeleri.
Efendim bayram tatili bitene kadar encode upload kasıp tatilin son gününde bağlı olduğum gruplarda adam gibi bir güncelleme yapıp uzun süre fansub ve anime aleminden uzak kalacağım eğer bir terslik olmazsa şubat bir terslik olursa haziran daha büyük bir terslik olursa öbür tarafta görüşürüz O zamana kadar hepinize mutlu mesut huzur dolu günler diler büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim hepiniz kendinize iyi bakın sizleri çok özleyeceğim (yalan )
Ruh Hali :
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» AnimeOu Fansub 11.09.2009
» Animeso 15.09.2009
» Toradora! OST (28.01.2009)
» Revolution Fansub (21.06.2009)
» Animeso 15.09.2009
» Toradora! OST (28.01.2009)
» Revolution Fansub (21.06.2009)
2 sayfadaki 5 sayfası