[Chocobo Fansub] Günceleme 14.02.2009
+45
bonjour
ademania
DarkSpider
Seifukusha
Sodakazam
Shiniko
tusubasa
Yaser
RoMe
Gattsu
nevfel
cynthia
Rotea
bluetear
bLue-Dragon
blackburn
Darkcity87
vecitasan
sera myu
Cemis
sakura hime
muhtesemmatrix
esen
Underfined
DFalcon
Zax
mnyk
diaboliksword
lantis
savage garden
Voodoo_Baby
RaJeV
ozgun311
sempai
BladeSinger
sars
edemirci44
new_cellie
mavilynx
spartiate
geheimnis
rockchu
aoshi
CHOBiTS
Exile Falcon
49 posters
9 sayfadaki 18 sayfası
9 sayfadaki 18 sayfası • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Hangi Fansubla devam edelim?
Geri: [Chocobo Fansub] Günceleme 14.02.2009
Emekleriniz için teşekkürler Itazura Na Kiss i indirmeye başladım hadi hayırlısı
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Zax demiş ki:chocobo bi yerden tanıdık gelıyor nerden acaba^^
Final Fantasy'nin herhangi bir oyununu oynamışsan tanıdık gelmesi çok doğal.Ama Final Fantasy filmlerinden hiçbirinde Chocobolar yok.Ne kadar yazık yaw
Fazla söze gerek yok Itazura Na Kiss 8.bölüm bloga eklendi.Elimden geldiğince hızlı şekilde size bölümleri ulaştırmaya çalışıyorum arkadaşlar.Şu dönem biraz Itazura Na Kiss üzerine düşücem yani diğer projeler aksayabilir.
Ben de zaten Itazura Na Kiss bekliyordum. Çok teşekkürler...
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
dönmenize çok sevindim.
teşekkürler.
teşekkürler.
mnyk- Yeni Üye
Ruh Hali :
Itazura Na Kiss 9 ve 10.bölümler bloga eklendi. Onun dışında yeni fansubumuzada başladık.Aslında ben tamamlayıp verme taraftarıydım ama encode işlemi bittikten sonra emin olamadım.Sizlere birinci bölümü pilot episode olarak sunuyorum:D İlk bölüme bir göz atın.Eğer hoşunuza giderse bu şekilde devam edeceğim gitmezse önerilerinizi bekliyorum.Sizin isteğinize göre ayarlarım.(Video kalitesi, yazı fontu, yazı renklerinden bahsediyorum.)
Saol eline saglık güzel seri.Uzun zamndır bekliyordum bu animeyi.4 ay falan oluyor tavsiye edeli. izlenmesi gereken kısa ama anlamca cok güzel bir seri.Lütfen yorumlarınızı bildirin.
Itazura Na Kiss 11 ve 12.bölüm bloga eklendi.Hanbun'un ilk bölümü kafama yatmadığı için bir v2 çıkardım.Yazı fontu ve rengi değişti.Bölümün sonundaki karaoke senkronu düzeltildi.Video kalitesi biraz yükseltildi.İsteyen tekrar indirebilir.Arşiv falan yapıyorsanız gerekli olur sadece izleyip siliyorsanız hiç gerek yok:D
bu rapidden indirmek çok cile yaw Dost iki link yapsan olmazmı.iki gündür senin güncellemeleri indiriyorum.
Exile Falcon demiş ki:Itazura Na Kiss 11 ve 12.bölüm bloga eklendi.Hanbun'un ilk bölümü kafama yatmadığı için bir v2 çıkardım.Yazı fontu ve rengi değişti.Bölümün sonundaki karaoke senkronu düzeltildi.Video kalitesi biraz yükseltildi.İsteyen tekrar indirebilir.Arşiv falan yapıyorsanız gerekli olur sadece izleyip siliyorsanız hiç gerek yok:D
sağol dost eski hızındasınız hala:)
Sabah yetiştirememiştim. Biraz önce hazır oldu ekleyeyim dedim.
Itazura Na Kiss 13 bloga eklendi.
Büyük olaya az kaldı
Itazura Na Kiss 13 bloga eklendi.
Büyük olaya az kaldı
daha yeni bitti senin yükledigin akdar hızlı inmiyor simdi 13 başlıyayım hanbun insin
To Love-Ru 17-18.bölümler ve Hanbun 2-3.bölümler bloga eklendi.Itazura Na Kiss konusunda bir raw krizi yaşıyoruz.Ne zaman çözebilirsek o zaman yeni bölümü yayınlayacağız.
Itazura Na Kiss 14.bölümü bazı raw sorunları yüzünden ekleyememiştim.Şimdi sorunu çözdüm.Boyuttan kısmak için çözünürlüğü düşürmek zorunda kaldım ve yinede 270 mb oldu:D.Her neyse bu bölümden sonra eski formatta vermeye devam edebiliz.Itazura Na Kiss 14.bölüm bloga eklendi.Irıe ve Kotoko'ya buradan mutluluklar diliyoruz:D...
Eveet uzun bir 9 günden sonra tekrar güncellememizi yapıyoruz.Hanbun No Tsuki Ga Noboru Sora'nın 4-5-6.bölümü bloga eklendi ve seri böylece tamamlanmış oldu.Mutluyuz kutluyuz:D İçimde kalmıştı zaten bitirmezsem deliricektim:D Onun dışında To Love-Ru 19-20.bölümler ve Itazura Na Kiss 15.bölüm bloga eklendi.Sanırım bir iki haftalığına vereceğimiz son güncelleme bu çünkü üniversite kayıt vs. işlerim var onları halletmem lazım.Herkese iyi seyirler...
Saol to love 17 indiriyordum demin ikinci parta abakcaktımki 19-20de cıkmış..
Ellerinize sağlık, teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Bu seferki güncelleme sadece Itazura Na Kiss için.Daha önce de söylediğim gibi üniversite işlerimle vs. uğraştığım için çok fazla zaman bulamadım.Şu dönem Kanokon çevirileri üzerine yoğunlaştım seriyi Eylül bitmeden bitirmeye çalışacağım.Magic_Lord altyazıların redakte/düzenleme işlemlerini yaptıktan sonra altyazıları yayınlayacağız.Şimdilik Itazura Na Kiss 16-17-18.bölümler bloga eklendi. Bu arada elimizdeki ToLove-Ru ve Kanokon serisin bitirince 2 yeni seriye başlayacağız.Lucky Star ve Utawarerumono.Büyük ihtimalle Lucky Star'a öncelik vereceğim çünkü çeviri konusunda daha zor diğerine göre.Neyse şimdilik iyi seyirler...
Ellerinize sağlık teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
9 sayfadaki 18 sayfası • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
9 sayfadaki 18 sayfası