[Chocobo Fansub] Günceleme 14.02.2009
+45
bonjour
ademania
DarkSpider
Seifukusha
Sodakazam
Shiniko
tusubasa
Yaser
RoMe
Gattsu
nevfel
cynthia
Rotea
bluetear
bLue-Dragon
blackburn
Darkcity87
vecitasan
sera myu
Cemis
sakura hime
muhtesemmatrix
esen
Underfined
DFalcon
Zax
mnyk
diaboliksword
lantis
savage garden
Voodoo_Baby
RaJeV
ozgun311
sempai
BladeSinger
sars
edemirci44
new_cellie
mavilynx
spartiate
geheimnis
rockchu
aoshi
CHOBiTS
Exile Falcon
49 posters
11 sayfadaki 18 sayfası
11 sayfadaki 18 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Hangi Fansubla devam edelim?
Geri: [Chocobo Fansub] Günceleme 14.02.2009
spartiate demiş ki:bir bu eksikti gerçekten, bravo diyorum... mümkünse sadece diyanetin sayfasına bağlanabilelim, diğer tüm adresleri yasaklasınlar
gülüyorum ağlanacak halimize ama şakamaka sonumuz böyle olacak
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hazir el atilmisken bide he my master da olsaydi tam olurdu
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
Herkese merhaba.Tam 1 ay 1 günlük aradan sonra anime güncellemesini sonunda veriyoruz:D Itazura Na Kiss umuyorum bir dahaki güncellemeyle bitecek...Şimdilik 22 ve 23.bölümleri veriyoruz.Onun dışında Anitoryum Fansub ile ortaklaşa yaptığımız 4 bölümlük Futari Ecchi animesinin tamamını veriyoruz.Çevirmen olarak görev aldığım projede teknik kısmı tamamen Rockchu kardeşim halletti teşekkür ediyorum ona buradan:D Projede Anitoryum fansub ve bizim dışımızda da bir sürü kişi çalıştı.Beyaz abime ve Bıcı ablama da teşekkür ediyorum buradan:D Yalnızzzz seri aşırı derecede cinsellik içerir söylemedi demeyin.Eğer rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız hiç izlemeyin sonra vay siz bunu nasıl çevirdiniz falan duymak istemiyorum:D Hadi iyi seyirler...
sağol sende dost futari için... maşallah dediğin gibi projede olmayan yok gibi... bende kalpten sizi destekliyorum, benide ekleyebilirsin o listeye:) teşekkürler
arkadaşlar 1. bölümün rarlı dosyada sorın var galiba yada yüklerken sorun çıkmış olabilirmi rarın içerisinden çıkarırken belli bir yere kadar geliyor sonra hata veriyor dosya hatalı ve crc32 hatası veriyor kontrol ederseniz sevinirim
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
darkcity87 demiş ki:arkadaşlar 1. bölümün rarlı dosyada sorın var galiba yada yüklerken sorun çıkmış olabilirmi rarın içerisinden çıkarırken belli bir yere kadar geliyor sonra hata veriyor dosya hatalı ve crc32 hatası veriyor kontrol ederseniz sevinirim
Fark ettim hemen baştan upload ediyorum eğer kotalı iseniz ve kotanızdan yediysek çok özür dileriz.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
kota sorunum yok sagol ilgilendiğin için teşekkürler sadece gece izleyemedim diye üzüldüm gündüz benim oda yol geçen hanı gibi oluyor türünden dolayı izlemek sorun olabilir bunun dışında güncellemenin hemen ardından hata mesajı atmışım insan bi teşekkür eder degil mi emegi geçen herkeze teşekkürler :yuy:
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
güncellemeler için teşekkürler ıtazura na kiss uzun süredir bekliyodum elinize sağlık
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
futari ecchiden yana degilim ama diger projelerinizi iyi takip ediyordum evden ayrılana kadar.Dost yeni avatarın hoş Chaos Headı cok sevdin heralde.
o anime beni anlatıyo sanki yaw Gelecekteki versiyonumu diyelim.Başroldeki çocuğun haline herkes acırken ben herife fena halde özeniyorumCHOBiTS demiş ki:futari ecchiden yana degilim ama diger projelerinizi iyi takip ediyordum evden ayrılana kadar.Dost yeni avatarın hoş Chaos Headı cok sevdin heralde.
Exile Falcon demiş ki:o anime beni anlatıyo sanki yaw Gelecekteki versiyonumu diyelim.Başroldeki çocuğun haline herkes acırken ben herife fena halde özeniyorumCHOBiTS demiş ki:futari ecchiden yana degilim ama diger projelerinizi iyi takip ediyordum evden ayrılana kadar.Dost yeni avatarın hoş Chaos Headı cok sevdin heralde.
edit: iyiki az önce yazdığım mesajı kimse görmedi Yoksa forumdan bile atılırdım
Ruh Hali :
Haydaaa ulan ben göremedim ama şimdi kafayı yerim valla meraktan
iyiki az önce yazdığım mesajı kimse görmedi Yoksa forumdan bile atılırdım
ne oluyor... :tal1:
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
rockchu demiş ki:Exile Falcon demiş ki:o anime beni anlatıyo sanki yaw Gelecekteki versiyonumu diyelim.Başroldeki çocuğun haline herkes acırken ben herife fena halde özeniyorumCHOBiTS demiş ki:futari ecchiden yana degilim ama diger projelerinizi iyi takip ediyordum evden ayrılana kadar.Dost yeni avatarın hoş Chaos Headı cok sevdin heralde.
edit: iyiki az önce yazdığım mesajı kimse görmedi Yoksa forumdan bile atılırdım
selman senin sözüne her zaman güvenirim biliosun... dur atayım hemen bend eçatlarım valla, dost öğrenirsen haber ver:D
Ya abi şimdi yazsam bütün anime alemine rezil olurum ki mesajıda zaten Dost un yazdıklarını yanlış anlayarak o yanlış anlamanın verdiği gazla yazdım her neyse bir gün kafam iyi olursa yazarım buraya güleriz bayağı ama sayıp sövenimde çok olur yani
Ruh Hali :
Merhaba arkadaşlar Itazura Na Kiss projemiz sona yaklaştığı için yeni projeler düşünmeye başladık.Ama tam bir karar veremediğimiz için sizlere sormaya karar verdik.Bu 5 projeden hangisini yapmamızı istediğinizi oylarsanız biz de ona göre hareket ederiz.Şimdiden herkese teşekkürler
Tales Of Abyss tam istedigim tür. Komedi ,harem olsada Kannagi de iyi bir seri..En iyisimi 2 sinede başla..Şaka şaka karar senin Dost
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Tales of abyss gözüm vardı lakin karin'in resimleri beni cezbetti.
blackburn- Isınan üye
Ruh Hali :
Tales of abyssin oyununu bitirmiştim çok güzeldi. Bügünde 1. bölümünü indirdim izledim çok hoşuma gitti özellikle çizimleri tam benim istediğim gibi.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
lucky starrr
muhtesemmatrix- Soul of Anime
benim oyum kannagi'ye gitti... nedense tales of abyss sevdiğim bir konuya sahip olmasına rağmen ilgimi çekemedi:S
Bende kannagi diyorum ama talesde olabilir
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
eğer luck star olmasaydı kannagi derdim ama lucky starr olsun
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Lucky Star mı Kannagi mi Hımmmmmmm hımmmmmmmmmmmm Karar veremedim yaa neyse hadi Lucky Star daha ağır basıyor bende
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Kannagi ve lucky star arasında kararsız kaldım kannagi nin yeni anime olması nedeliyle ona verdim.
Rotea- Isınan üye
Ruh Hali :
11 sayfadaki 18 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
11 sayfadaki 18 sayfası