selam^^
+4
mavilynx
spartiate
edemirci44
swordsman
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
selam^^
Selam arkadaslar ben swordsman.
one piece fanıyım yaklasık 10 yıldan beri ^^
bos vaktim biraz fazla oldugu icin bu aralar anime baya anime izleyebiliyorum. Bi foruma da ihtiyacım vardı acıkcası :D myanimelistte bir arkadasın profilinde gördüm.
En sevdigim animeleri sıralayım ona göre cıkartın nasıl bi tip oldugumu demek isterdim ama her turden bir anime var bende^^
1 one piece ftw!!!
2 slam dunk
3 code geass
4 ouran high school host club
5 Lain
diye gidio liste^^
en sevdigim karakterlerin basında kesinlikle zoro gelio daha sonra da sakuragi hanamichi. Bu liste cok cok daha uzun ondan pek girmek istemiyorum ^^
ama nefret ettigim karakterler var onları da söylemek isterim
biri code geass'tan suzaku , 2. side belki cogunuzu kızdıracak ama ichigo bleachten....
simdilik bu kadar umarım iyi vakit geciririz!
one piece fanıyım yaklasık 10 yıldan beri ^^
bos vaktim biraz fazla oldugu icin bu aralar anime baya anime izleyebiliyorum. Bi foruma da ihtiyacım vardı acıkcası :D myanimelistte bir arkadasın profilinde gördüm.
En sevdigim animeleri sıralayım ona göre cıkartın nasıl bi tip oldugumu demek isterdim ama her turden bir anime var bende^^
1 one piece ftw!!!
2 slam dunk
3 code geass
4 ouran high school host club
5 Lain
diye gidio liste^^
en sevdigim karakterlerin basında kesinlikle zoro gelio daha sonra da sakuragi hanamichi. Bu liste cok cok daha uzun ondan pek girmek istemiyorum ^^
ama nefret ettigim karakterler var onları da söylemek isterim
biri code geass'tan suzaku , 2. side belki cogunuzu kızdıracak ama ichigo bleachten....
simdilik bu kadar umarım iyi vakit geciririz!
swordsman- Mesaj Sayısı : 2
Geri: selam^^
Aramıza hoş geldin.Sitemizde eğlenecegine ve yeni bilgiler elde edeceğine inanıyorum...zoro benimde en sevdigim karekterlerden biri hala seriyi indirmeye devam ediyorum çok yavaşta olsa...seyretme tarzımızda benziyor sadece laini seyremedim diyebilirim...Sitemize katkını her zaman bekliyoruz...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
merhaba swordsman hoşgeldin aramıza.. özellikle hanamichi benimde çok sevdiğim karakterlerdendir.. yakınlarda tekrar izlemek istiyorum o yüzden slam dunk'ı..
neyse her zaman seni bekleriz buralara; yeni taze taze devam eden çevirilerimiz var, izlemeni tavsiye ederim
neyse her zaman seni bekleriz buralara; yeni taze taze devam eden çevirilerimiz var, izlemeni tavsiye ederim
Merhaba hoşgeldin.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Hoşgeldin^^
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Hoşgeldiin umarım harika vakit geçirirsin
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :