Selam
+3
new_cellie
CHOBiTS
jeymss
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Selam
selam arkadaşlar bu siteyi bir arkadaş sayesinde öğrendim ve işte burdayım. animeleri çok severim ama işte ingilizce olmadığı için pek izleyemiyorum. umarım sizin sayenizdede çoğu animeyi izleyeceği
jeymss- Mesaj Sayısı : 14
Ruh Hali :
Geri: Selam
Tam yerine geldin jeymss.bizim sitemizin yaptıgı projelerin dsında türkiye çevrilen tüm sub ve Fansub çalışmalarını rahatca atkip edebilirsin.Umarım aramızda iyi vakit geçirirsin.
Benim kendi fikrim kimse üstüne alınmasın.Eskiden daha hızlı anime izliyordum bu alt yazı işine girmeden önce.Yine çeviri yapılmayan animeleri izlemeye öncelik veriyorum.
Benim kendi fikrim kimse üstüne alınmasın.Eskiden daha hızlı anime izliyordum bu alt yazı işine girmeden önce.Yine çeviri yapılmayan animeleri izlemeye öncelik veriyorum.
merhaba jeymss aramıza hoşgeldiin umarım harika vakit geçirirsin
bu aralar çeviri grupları coşmuş durumda bi çok serinin çevirisi yapılıyor artık eskisi kadar zorluk çekmezsin
bu aralar çeviri grupları coşmuş durumda bi çok serinin çevirisi yapılıyor artık eskisi kadar zorluk çekmezsin
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
hoşgeldin jeymss... evet daha önce yazılanlar gibi, şu anda pek çok animenin türkçe çevirisini bulman mümkün, özellikle yeni serileri.. türk fansub bölümünde bir çok link bulabilirsin bununla ilgili.. ee tabi bizde ufak tefek bişeyler çeviriyoruz
forumda iyi zaman geçrimen dileğiyle..
forumda iyi zaman geçrimen dileğiyle..
Hoş geldin jeymss ^^
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
hosgeldiin jeymss seni burda da görmek çok güzel(kendisi iyi bir anime takipcisidir de^^)umarım burda iyi vakit gecirirsin
usagimania- Yeni Üye
Ruh Hali :
hehheh Sitemiz dahada şenlenecek.
Usagimania sana bir seri tavsiye deyim.bende bir saat önce başladım.Shuffle serinin adı prenses yuuciye benziyor konusu.Tabi ilerleyen bölümleri bilemicem.
bu arada ben kacar kendinize iyi bakın.
Usagimania sana bir seri tavsiye deyim.bende bir saat önce başladım.Shuffle serinin adı prenses yuuciye benziyor konusu.Tabi ilerleyen bölümleri bilemicem.
bu arada ben kacar kendinize iyi bakın.
Aramıza hoşgeldin katılımının artması dilegle.....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
teşekür ederim arkadaşlar siz böyle olursanız garanti katılımımda artar bir kaç gün oldu üye olalı ama pek ilgilenemedim bundan sonra daha sık burda olacağım
usagimania teşekür ederim senide burda görmek çok güzel
usagimania teşekür ederim senide burda görmek çok güzel
jeymss- Mesaj Sayısı : 14
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası