Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora (OAV)
+14
RoMe
Hitokiri
Seifukusha
özz
AkumA
savage garden
Voodoo_Baby
lantis
cynthia
sempai
aoshi
spartiate
Exile Falcon
CHOBiTS
18 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora (OAV)
Buraya üye olduğumun ilk günü bu topici görmüştüm ve tanıtımı da hoşuma gitmişti. O gece tüm bölümleri indirip izledim, uyku düzenimi bozdu. 6 bölüm ne kısa ne de uzun, tam yerinde bırakmışlar. Giovanni x Campanella fan oldum <3 Duygular bu kadar güzel anlatılamazdı.
MyAnimeList favori 5 animeme girdi hemen.
- Spoiler:
- Yuuichi'nin Rika'ya ulaşma çabalarında öldüm bittim yahu
MyAnimeList favori 5 animeme girdi hemen.
begenmen sevindim.Güzel seriydi bencede.daha fazla kişinin izlemesi için elimden geldigince iyi tanıtım hazırlamaya calışmıştım.Simdi sende izledigne göre mutlu oldum.görevimi yerine getirebilmişim.
Az kaldı Celal abi.Tahminen Türkçesi gelince çok daha fazla insan seğredicek
Saol Dost duymayan kalmadı nerdeyse.Sayende anlamlı bir seri daha bizlerle buluşacak.Exile Falcon demiş ki:Az kaldı Celal abi.Tahminen Türkçesi gelince çok daha fazla insan seğredicek
Sabırsızlıkla çevrilmesini bekliyorum Dost. (Bunu bilion )
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Sen öneriyorsan seveceğime eminim Celal-senpai (umarım böle dememe kızmassın.Çok fazla kullanıorum bunu çünkü O_o). Suzuka'yı beğenen birinin özellikle önereceği animelere açığımdır
Ruh Hali :
Saol o seriyi tekradan izlemek istiyorum cok sevdigim bir seriydi fakat cok agır gidiyordu.Son yorumu okudum pek begenmedim anime .gen.trdeki.Tabi zevk meselesi.Bence acılış va kapnış sarksı cok güzeldi.
Sen öyle deyince yorumları okudum. Kapanış şarkısına yorum yapamam çünkü fazla sevmedim ama bir spor animesine uygundu. Açılış ise kesinlikle mükemmeldi bana göre. Hatta o parçayı dinlediğim dönem mp3 olarak indirip tüm gün dinlemişliğim bile vardır. Tabi dediğin gibi zevk meselesi. Yalnız ordaki yorumda dikkatimi çeken son bölümün bir an da bağlanması olayı. Ona katılıyorum. Ben bir anda öyle bitmesini beklememiştim. Pat hemen kız kabullendi falan ne oldu ne bitti anlamadan bitiverdi.. Bu arada konuyu mu değiştirdik ne O_o
Ruh Hali :
Sonuna katılıyorum bir bölümdaha olabilirdi.Mangasına bakmıştım biraz 200 chapterdi oda.
- Spoiler:
- son chapter actım bir bakayım dedim bir kaç sayfa karıştırdım evleniyorlardı.Suzuka gelinlik provası yapıyordu.
Hadi yaaa şuan şaşkınlıktan ne diceğimi bilemiyorum. En azından manga kadar uzatsalarmış. Neyse mutlu sonla bitmiş ya Çocuk çok çekmişti kızdan...
Ruh Hali :
Diger kızada üzüldüm ama oda cok seviyordu.işleri karıştıran Suzuka oldu.Yüz vermedi başta sonrada kıskanmaya başladı.
- Spoiler:
- Ben zaten ilk o kızı seçtiğinde çok şaşırmıştım. Diğer kızı seçeceği yani en azından düşüneceği aklıma bile gelmedi.
Anime.gen.tr'deki kişi doğru diyor kaçan kovalanıyor walla...
Ruh Hali :
Bu animenin 13 bölümlük Draması varmış. İzleyeniniz var mı?
hiç duymadım.Bi bilgin yok başka bir adla gösterildiyse belki.
hemen indirmeye başladım altyazısı da olunca süper olcak anlaşılan XD ahhara bişey sorcam altyazı hazırlanıyor değil mi? XD
bu konuyu sabah gördükten sonra hemen izlemeye başladım ve saat 9-12 arası bitirdim aralıksız izledim
gerçekten çok güzel bir seriydi ama bana biraz az olay varmış gibi geldi en azından yuuichinin rika için o kadar önemli biri olması yolunda biraz daha fazla şey yada daha önemli şeyler yapıp olmasını isterdim
o zaman seri tam otururdu bence ama böylede güzel olmuş
gerçekten çok güzel bir seriydi ama bana biraz az olay varmış gibi geldi en azından yuuichinin rika için o kadar önemli biri olması yolunda biraz daha fazla şey yada daha önemli şeyler yapıp olmasını isterdim
o zaman seri tam otururdu bence ama böylede güzel olmuş
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
4 gün önce izledim.yorumlardan dolayı ağlayacağıma şartlandırmıştım kendimi ama beklediğim kadar duygusal değildi.biraz daha dramatik olabilirdi.bir de hiç 17 yaşında gibi gelmediler bana
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tanıtımı okuması hoşuma gitti. Celal abi özellikle bayılır böyle duygusal serilere
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Similar topics
» Kagen No Tsuki
» Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto Natsu no Sora
» Manga "Sora no Otoshimono" Animeye uyarlanacak
» Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto Natsu no Sora
» Manga "Sora no Otoshimono" Animeye uyarlanacak
2 sayfadaki 3 sayfası