Forum divxplanet
3 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
Forum divxplanet
http://forum.divxplanet.com/index.php?showforum=166
Üyeliği olan şu konuya giirebilirmi COWBOY BEBOP - HD-Remastered (DVD 704x480 x264 AAC 5.1ch) uygun altyazı varsa indirip yollayabilir mi?
Üyeliği olan şu konuya giirebilirmi COWBOY BEBOP - HD-Remastered (DVD 704x480 x264 AAC 5.1ch) uygun altyazı varsa indirip yollayabilir mi?
Misafir- Misafir
Geri: Forum divxplanet
ne yazıkki üyeliğim yok orochi... zaten çokda geç gördüm mesajını.. bu arada divxplanet artık üyelik mi istiyor yav şaşırdım:S
Orochimaru konuay girdim uygun altyazıyla iligli herhangi birşey yok sadece torrent dosyaları var
O kadar hd indirdim onunda uygun altyazısı yok divxplanetteki altyazılardada her bir cümlede senkron bozulması oluyor.Anca birinci bölümün altyazısını düzeltebildim sonra canımı sıktı kapadım animesinede altyazısınada dedim:D
Üyelik istese tamamda üye olunmuyor:(Üyeliği kapamışlar
Üyelik istese tamamda üye olunmuyor:(Üyeliği kapamışlar
Misafir- Misafir
Benim indirdiğim versiyon hangisiydi bilmiyorum ama bendede aynı sorun vardı.Bi kaç bölüm o şekilde kendim senkron yaptım.Ama sonradan bölümlerde 1-2 saniye ileri alıcna sorun düzelmeye başladı nedense.Bence bsplayerda videoyu aç fpssini öğren sonrada bi programla fpssini ayarla altyazının.Sorun çözülecektir
Fps olayından anlamıyorum.İndirdiğim animelerde altyazı 1 kaç sn ya da 5 10 sn kayma oluyordu sonra onu düzeltince tüm altyazı düzeliyordu.Bunda ise 4 5 konuşma sonra bozuluyor substitle workla biraz yaptım sonra baydı.
Misafir- Misafir
dediğim gibi fps farklılığından kaynaklanıyor olay.Sana kendi senkronladığım altyazıları gönderiyim dur.Göndereceklerim direk olarak uymaz büyük ihtimalle ama ileri yada geri aldığım zaman uyabilir.Bir dene bakalım
Buyur.Divxplanettaki altyazının benim tarafımdan senkronlanmış versiyonu.Umarım işine yarar:
http://rapidshare.com/files/115092302/Bebop.rar.html
http://rapidshare.com/files/115092302/Bebop.rar.html
Senkron tamamda konuşmalar çok hızlı geçiyor okunmuyor bazı yerlerdede hiç konuşma yok.
Misafir- Misafir
Dediğim gibi divxplanettakini direk senkronladım.Herhangi bir oynama yapmadım üzerinde.Sorun çevirmendedir
aynı animede bende sorun yaşadım substitle workla ne yaptıysam olmayan bölümlerde çıkmıştı ama halletmiştim..BÖYLE uyuşmazlıklar oluyor fps degerlrinden kaynaklanabiliyor ama genelde çözülüyor..Bide videoyu kesme işi vark ibide başa sona reklam konulması hazır alt yazılarla uyumu engelliyor..
Ergo Proxy tada aynı sorunu yaşadım bütün bölümlerle alt yazı uyuştu sadece 1.Bölümü ne yaptıysam uyuşturamadım
Ergo Proxy tada aynı sorunu yaşadım bütün bölümlerle alt yazı uyuştu sadece 1.Bölümü ne yaptıysam uyuşturamadım
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası