Forum Rehberi
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Forum Rehberi
A N I M E M A N G A T R .T U R K F O R U M P R O ’YA
HOŞ GELDİNİZ
Başlarken…
AnimemangaTr size hoş geldiniz demekten mutluluk duyan samimi bir anime topluluğudur. Bu
yüzden çekinmeyin bize katılın, anime seven arkadaşlarla tanışın ve forumun tüm olanaklarından faydalanın.
Anime tanıtımları ve indirme linkleri…
Anime tanıtımları ve yapılan yorumları okuyabilir siz de o animeler hakkında yorumlarınızı ekleyebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz animeleri Anime download kısmından ve beğendiğiniz anime OST’lerini de Anime Müzik bölümünde verilen linklerden indirebilirsiniz.
Fansub ve altyazı ilgi alanıma girer…
Sitemizde birçok fansub ve altyazı çevirileriyle uğraşan üyemizin bulunmasının yanında bireysel
ve ortak yapılan çalışmalar da bulunmaktadır. Bu işlerden zevk alıyorsanız memnuniyetle katılımlarınızı isteriz. Ücretsiz üyelikten sonra Fansub ve Altyazı bölümünden gerek
başka sitelerde yapılan güncel çalışmalardan gerekse sitemizde gerçekleştirilen çalışmalardan haberdar olabilir ve faydalanabilirsiniz.
Sohbet – tartışma ve anket yapmayı severim…
O halde kesinlikle doğru siteye gelmiş bulunmaktasınız. Sitede bulunan Tartışma bölümünde genel ya da animelerle ilgili yapılan sıcak sohbetlere katılabilir ve anketlerde siz de
fikrinizi savunabilirsiniz.
Paylaşım yapmak istiyorum…
Tabii ki siteye üye olduktan sonra anime tanıtım kısmında konu açabilir kısa bir tanıtımdan sonra uploadlarınızı paylaşıma sunabilirsiniz.
Yardım!!
Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğu durumlarda sitemizin Yardım bölümlerinde yardım isteyebilir site ile ilgili bir sorunuz olduğunda öncelikle bu rehberi dikkatlice gözden geçirip gerektiğinde moderatör veya adminlerle özel olarak mesajlaşabilirsiniz.
Teşekkürler…
Son söz olarak Uyulması gereken kuralları okumayı unutmayınız, iyi eğlenceler.
Sitede
görüşmek üzere
En son beyaz tarafından Çarş. 3 Eyl. - 9:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Geri: Forum Rehberi
bu rehber için teşekkürler, siteye yeni gelen arkadaşlar için gerçekten faydalı olacak konulara değinmişsin.
evt ellerine sağlık beyaz gerçekten güzel olmuş
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Çok güzel olmuş beyaz ; söylüyecek birşey bulamıyorum.,ellerine sağlık...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası