Sizce En iyi video oynatıcı hangisi?
+31
juvenil
Spinel Sun
ShadowFalcon
Merhak
Susano'o
Kitiara
kanade
Ozey
kordiseps
lantis
wiL-
Devonie
Unde®minE
4sprz
KaranlıK
Unde®kaN
silentwarior
Akuma_Blade
cynthia
Misafir
Seifukusha
RoMe
SPAWN-TheUndead
new_cellie
aoshi
BladeSinger
rockchu
Exile Falcon
spartiate
çamekoo
edemirci44
35 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Sizce En video oynatıcı hangisi?
Geri: Sizce En iyi video oynatıcı hangisi?
Ben MPC kullanıyorum ve oldukça memnunum. Kullanımı kolay, sade, kastırmıyor açarken. BS Player'ı sevmiyorum çünkü sürekli takılıyor ve durduruyor, kapatmak zorunda kalıyorum, "BS Player has stopped working" diyor. BS'yi sadece altyazının erken-geç gelmesini istediğim zaman kullanıyorum. KM Player da güzel, özellikle altyazı seçenekleri harika. Onda da her videoda saniye, ses çubuğunun rengi değişiyor. Çok hoşuma gitmişti.
Eski sürüm deseydik KM Player derdim ama Media Player Classic diyorum. KM Player'in yeni sürümü hem eskisine göre dosya kapatmada 2-3 saniye de olsa takılıyor ve ses katmanı seçme , ekran görüntüsü alma özellikleri yeni sürümde uçmuş. Şu yazıyı yazdığım saatlerde o özellikler geri geldiyse bilmiyorum, Media Player Classic hala yeterli.
Akuma_Blade- Moderator
Bende gomplayer kullanıyorum.Altyazı renklendirmesi falan işe yarıyor.Screen capture gibi özelliklerde var
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
Ya bence en iyiy jetAudio ama koymamışsın onu bedi... Bunların aralarından bence Zoom player(tabi yanlış hatırlamıyorsam). Ses kalitesi, görüntü kalitesi, ve altyazı kaliteside gerçektan yüksek...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bsplayer paralı değilmi yahu nasıl herkezin sevdiği player oluyor anlamıyorum!? KMPlayer forever.
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
canım o da dertmi sınırsız internet dünyasında bunları bulmak çok kolayKaranlıK demiş ki:Bsplayer paralı değilmi yahu nasıl herkezin sevdiği player oluyor anlamıyorum!? KMPlayer forever.
Gom player dedim, daha önceden BS player hastasıyken bir anda goma dondum, yazıları daha narin geliyor ve izlerken daha çok keyif alıyorum. KMplayerı 1 kre kullandım sanırım rmvb'lerde sorun yaşadığım zaman ve hiç beğenmeden direkt kapatmıştım ama göz aşinalı olmadığından da olabilir.
4sprz- AnimeOu
Jet Audio'dan başkasını tanımam . Açamadığı uzantı görmedim daha Üstelik görünüm açısından da çok hoş ..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kmplayer'da kontrolleri, özellikleri vs. beni çekti ondan övüyorum yoksa gomplayer vs kötü değil yani.
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Genellikle kmplayer kullanıyorum fakat eğer grafik çalışmalarım için izlediğim bir animeyse gomplayer tercih ediyorum. Bsplayer fazla takılıyor bu yüzden altyazılar kayabiliyor veya izlenmeyen bölümler olabildiğinden bir kaç kere başa almak gerekebiliyor -ki içinde aksiyon olan bir sahnedeyken tüm heyecan mahvolabiliyor. Media player classic'i fazla kullanmadım yalnız panel falan kullanışsız gelmişti bana.
Devonie- Isınan üye
ben önceden VLC kullansamda artık Gomdan fazgeçmem diyorum.
Hem program görünüşü olarak hem stabil çalışma olarak hem altyazı senkron ayarları hemde kullanım kolaylığıyla Gom iyidir diyorum
Bide Codec packleri olmayanlara direk codec de indirtiyor bulamadığı zaman
Hem program görünüşü olarak hem stabil çalışma olarak hem altyazı senkron ayarları hemde kullanım kolaylığıyla Gom iyidir diyorum
Bide Codec packleri olmayanlara direk codec de indirtiyor bulamadığı zaman
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben hem bsplayer hemde mediaplayerclasic kullanıyorum ama mediaplayer clasic daha iyi gibi
Media player classic bence...
Bs player ı çok seviorum.
FAkat Vista da sağlıklı çalışmio.
Bs player ı çok seviorum.
FAkat Vista da sağlıklı çalışmio.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok vistadada çalışıyor ama sürümünün yüksek olması lazım ben 2,32 sürümünü yükledim sorunsuz çalışıyor
Yok yaaa! Nasıl olur!lantis demiş ki:yok vistadada çalışıyor ama sürümünün yüksek olması lazım ben 2,32 sürümünü yükledim sorunsuz çalışıyor
Hatta vistaya son sürümünü de yüklesem. Hala şifreleri kabul etmioudu.
Düzgünce videoyu açmiodu...
Elinde varsa programlar bölümünde paylaşsana...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
belki vista nın sürümünden kaynaklanan bişeyler olabilir
Ultimate mi var sende kordiseps?
Ultimate mi var sende kordiseps?
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Düşünceniz ne olurs aolsun sistemi en kasan ripte bir Anime (örneğin Gundam 00 blu ray) seçip Zoom Player ile izlemenizi öneririm, eski düşünceniz ne olursa olsun farkı hissedeceksiniz. Zira aylarca "ben artık bu programı hiçbir şeye değişmem" dediğim GOM'u Zoom'u görüp kullandıktan 2 saat sonra sildim.
Akuma_Blade- Moderator
Akuma_Blade demiş ki:Düşünceniz ne olurs aolsun sistemi en kasan ripte bir Anime (örneğin Gundam 00 blu ray) seçip Zoom Player ile izlemenizi öneririm, eski düşünceniz ne olursa olsun farkı hissedeceksiniz. Zira aylarca "ben artık bu programı hiçbir şeye değişmem" dediğim GOM'u Zoom'u görüp kullandıktan 2 saat sonra sildim.
Akuma peki bu zoom sadece oynatma bakımından mı iyidir?
mesela altyazı senkron olayı, kullanım gibi diğer özellikleri karşılaştırırmısın GOM la?
Bu arada heryerde Gundam mübarek
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ben altyazı ileri geri alma özelliğini kullanmıyorum çünkü kullandığım tr. altyazılar zaten subtitle workshop ile tarafımdan daha önce düzgün senkronize edilmiş oluyor.
Zoom sistemi kasmıyor, uyumluluğu çok çok iyi, hiçbir HD/Blu Ray Anime'de ses/görüntü senkron hatası çıkartmıyor, spycode içermiyor.
Mesela Gundam 00 bölüm 3'ün ilk 10-15 saniyesini bir kere Zoom'la, bir kere de MPC hariç herhangi bir Player ile izlersen fikir verecektir. (MPC ve Zoom hariç denediğim tüm Player'ler aniden genişleyen 3D yayılımlı ses içeren kısa sahnede zayıf not aldı oysa Zoom ve MPC bu sahneyi sorunsuz gösterdi)
Zoom sistemi kasmıyor, uyumluluğu çok çok iyi, hiçbir HD/Blu Ray Anime'de ses/görüntü senkron hatası çıkartmıyor, spycode içermiyor.
Mesela Gundam 00 bölüm 3'ün ilk 10-15 saniyesini bir kere Zoom'la, bir kere de MPC hariç herhangi bir Player ile izlersen fikir verecektir. (MPC ve Zoom hariç denediğim tüm Player'ler aniden genişleyen 3D yayılımlı ses içeren kısa sahnede zayıf not aldı oysa Zoom ve MPC bu sahneyi sorunsuz gösterdi)
Akuma_Blade- Moderator
Akuma_Blade demiş ki:Ben altyazı ileri geri alma özelliğini kullanmıyorum çünkü kullandığım tr. altyazılar zaten subtitle workshop ile tarafımdan daha önce düzgün senkronize edilmiş oluyor.
hmm
ne yazıkki senin gibi profesyonel çalışmayanlar için altyazı özelliği çok önemli bence
teşekkürler bilgi ve ilgi için
Gom 4 eva :7c:
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Windows 7'de denedimğim playerlar ve sıralamaları
1. mpc ev sinaması sürümü v1.2.980 - 10/10
2. kmplayer 1435 beta - 8/10
3. smplayer - 0.6.5.1 - 5/10
4. zoom player - 5/10
5. gom player 5.2 - 4/10 (6.0da varmış ama ben farkedemediğim için 5.2 yi denedim)
Benim çıkardığım sonuç codec yüklendimi mpc, codecsiz kmplayer hep 1 numara...
1. mpc ev sinaması sürümü v1.2.980 - 10/10
2. kmplayer 1435 beta - 8/10
3. smplayer - 0.6.5.1 - 5/10
4. zoom player - 5/10
5. gom player 5.2 - 4/10 (6.0da varmış ama ben farkedemediğim için 5.2 yi denedim)
- Spoiler:
- Bsplayer 6. diyim ama bence daha alt sırada bu oynatıcıların hepsini "win7 codec pack" yüklü windows 7'de denedim hepsini siteden indirdiğim mkv "Requiem for the Phantom" animesi ile denedim bazıları altyazılarda probem çıkardı ama pek problem olmuyor bsplayer ve gom ise görüntüde problem çıkardı nedenini ben çözemedim.
Benim çıkardığım sonuç codec yüklendimi mpc, codecsiz kmplayer hep 1 numara...
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Gom Player kullanıyorum ben hep. Km Player kullanmadım ama diğerlerinden daha kullanışlı geldi.
MPC daha rahat geliyor, ama altyazıda sorun varsa GOM player kullanıyorum. Km player ı hiç kullanmadım, belki bi denesem iyi olur.
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kmplayer 1.numaram ayarları yapıldıgı zaman üzerine hiçbir oynatıcının olmadıgını düşünüyorum.4-5 yıldır kullanıyorum diğerleriyle birikte.Gomplayer ass uzantılı alt yazıları uygun tarzda göstermiyor.Ayrıca çift sesli ogm ve mkv uzantılı videolardaki seslere ulşamıyorsunuz yasda ben ulaşamıyorum.En haffi mpcama özellik fazla yok.Neyse karar sizlerin.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Kmplayer ın ayarları yapıldığıdaki ayarlar normal indirdiğimizdeki ayarlardan cok farklımıdır bedifeci?
cok fark varsa bizle paylaşsan ayarları cok makbule gecer
cok fark varsa bizle paylaşsan ayarları cok makbule gecer
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
2 sayfadaki 3 sayfası