School Days Arıyorum
+9
Elfen Lied
MetatroN
edemirci44
Exile Falcon
spartiate
RoMe
geheimnis
CHOBiTS
Warlord
13 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
School Days Arıyorum
Merhaba arkadaşlar direct download imkanı sağlayabilecek School Days içeren bir site arıyorum.Formatı rmvb,avi yada mkv olabilir.Bilen bir kişi yollarsa sevinirim.
Warlord- Mesaj Sayısı : 10
Geri: School Days Arıyorum
İzleyenler bin pişman sende izle bakalım.
http://animestash.info/anime/show/480
http://animestash.info/anime/show/480
Exile Falcon da aynısını söylüyor pişman olucağımı biliyorum ama merak ediyorum izlicem
Warlord- Mesaj Sayısı : 10
ona kulak as bence izleme anlattığı kadar var diycem ama biliyorum işe yaramıycak izliyceksin. izle kendin gör sonra lanet olsun böyle animeye diyceksin sende çoğu kişi gibi garanti veririm =D
http://www.anime-eden.com/page/free/anime/5117/series.html
http://www.anime-eden.com/page/free/anime/5117/series.html
İzleme konu bakımından berbat bir anime çocuk utangacın teki sonra bi bakıyon okuldaki bütün kızları ......
Misafir- Misafir
Aslında seri hayatın gercek yanlarını dışa vurdugu için normalde alıştıgımız pembe dizi tarzı animeleri yıkıyor.Bua cıdan iyi ve ders verir nitelikte.Gecen bölümlerini ararken
- Spoiler:
- 6 bölümlük hen.. oldugunu gördüm.
hayatın gerçeği değil bu bence. yada en az 10 kat abartılmışı. tamam sekai'nin yaptıkları vs. gerçek hayatta da çok rahat olabilecek şeyler ama makoto ve sınıfındaki tüm kızlar arasında geçenler okulda olan festival tarzı şeyler vs vs o kadarı da olamaz asla(izleyenler neleri kastettiğimi anlamıştır). ve bu kadar abartıya kaçması ve serideki karakterlerin özellikle de sınıftaki kızlarla makoto'nun gittikçe tozutması benim sinirimi bozdu açıkçası.
Şunu söyleyeyim bungüne kadar izleyipte keşke izlemeseydim, zaman bu kadar da boşa harcanmaz ki dediğim ilk ve tek animedir.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
gercekten o kadarda nefret ediyonmu bu seriden yaw.Ben anime.gen.tr en cok yorum yazılan animelerden biri diye yorumları okumaya başladım.Okurken bile rahatsız etti.Özellikle spoilerller.Acaba ne oluyor diye son bölümüne söyle bir göz atayım dedim.5dk baktım boşver deyip kapatmıştım.Halbuki tanıtımdaki konuyu okuyunca tam benlik romantizm animesi diyodum.En düşük puanları vermekte yarışıyor millet.beyaz demiş ki:Şunu söyleyeyim bungüne kadar izleyipte keşke izlemeseydim, zaman bu kadar da boşa harcanmaz ki dediğim ilk ve tek animedir.
Evet, doğrusu bu animenin neden yapıldığını ve ne amaç güttüğünü anlamış değilim, kötü ünü olduğundan da millet merak edip izliyor heralde, ben izlediğimde daha bu kadar ünlü değildi, yani bilsem zaten yanına yaklaşmazdım, dikkat edersen oraya ilk yorumu yazanlardan biriyim zaten, biri de oturmuş altyazılarını çevirmiş, adam buna altyazı yapıp yorulacağına doğru düzgün bir filme yapsaydı, yorulduğuna değerdi bari.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
ya sanırım bu yüzden popüler oldu bu seri bu kadar.. meraktan... ben şu anda acaip merak etmeye başladım bu kadar kötü denilince... tabiki izlemiycem o ayrı da:D
Sparti izleyince de merakın gider ama senin gibi benim gibi zaten vakit bulamayan kişilere yazık, o yüzden merak etsen de boşa zaman harcama bence. Bildiğin en kötü sıkıcı ve konusuz saçma bir anime varsa bu da ondan daha kötü olarak düşün işte, öyle birşey, izledikten sonra harddiskimi kirletmesin diye silmiştim hemen. Abartı olarak görmeyin lütfen. Bir de bu yazılanları okuyup da filmi hazırlıklı olarak izledikten sonra okadar da kötü değilmiş demeyin lütfen.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
bölümlerine torentten bakmıştım.1-6 +18 bölümler cıktı.bunun hent.. versiyonuda var sanırım.
Evet aynı animenin işim olmaz versiyonu olduğunu ve bir de işim olmaz oyununun olduğunu duymuştum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
şu animenin adı bile geçmese bu forumda öyle güzel olucakki.Engin abi bu animenin adınıda yasaklı kelimeler arasına alsak nası olur ha?
İstiyor musun?????? Arkadaş seni heralde tanıyor....Ona göre anime arıyor.....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hehhe sana katılıyorum.Bende isitiyorum izlemeyi acaba önce oyununumu indirsem. Hiç olmazsa onda alternatif pek cok son vardır.bedifeci demiş ki:İstiyor musun?????? Arkadaş seni heralde tanıyor....Ona göre anime arıyor.....
saka bir yana bu seriyi izlesem bir hafta kendime gelemem gibi. SD diyelim amlum Dost kızar simdi.
şuan da bu animeyi beğenen arkadaşlarımın bir nevi sapık olduklarını anlamış bulunmaktayım ftf ..! ben de bu animeyi bişe sanıodum meğer baya rezil birşeymiş..
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Serkan ve ben başlamadık.Ama biz sonu itibariyle izlemedik konusunu bilmiyoruz zati.Ama araştırdıkça baya ilginçmiş.
hahaha saol spartiate ama ben rezalet die nitelendirilen bi animeyi islemem çünkü hem zaman hem kota kaybı olur ben s.d nin seviyesiz bi anime olduğunu dostların yorumlarından çıkardım(hent.. filan,ayrıca netten baktım konusu saçmalık.. <şahsen aşık olduğum insana kafayı takmış olan başka biri benden yardım istese ben onu tenhada kıstırırım yani gidipte yardım etmem :>spartiate demiş kii>>geçmiş olsun metatronn dedik o kadar izlemeyin diye dimi ama:)
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
sekai'nin yaptığı yine olabilicek bişeydi ama izlenicek bi seri diil cidden işim olmaz den bozma bişey. bu konuda sinirime dokunan bi sürü bi sürü şey var ama tabiiki burda yazamam =D ama gerçekten hiçbir amaca hizmet etmeyen bi seri ve bunu beğenenler cidden sapıktır. ben merak edip izlemiştim ama boşverin siz gereksiz bişey izlemeyin derim ben. lanet olsun nerden izledim ben bunu demiştim hatta bi süre hiçbi animeyi izlemek istememiştim. o kadar rezil bişey yani.
Nese bu konuyu kapatalım etrefta güzel yüzlerce anime varken gelip bu animeye takılıp kalmak hiş hoş degil.Örnegin i my me ye başlayabilirsiniz.Yada h2o duygusallık için birebir.Dram ve komedide son derece mevcut.
sen i my me'ye fena takmışsın chobits ilk işim death note u sonrada şu i my me yi indirmek olcak yeni ay da.. :>
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 3 sayfası