School Days ONA
+5
Unde®kaN
AkumA
RoMe
CHOBiTS
Elfen Lied
9 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
School Days ONA
arkadaşlar school days in 6 bölümlük alternatif sonlarının olduğu bi şey var onu arıyom 1 haftadır bulamadım bi yardımcı olun
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geri: School Days ONA
yok abi AGT de söylüyor işte 6 bölümlük alternatif son lar var mış hani animenin sonu kötü bitti ya o yüzden alternatifler sunmuşlar onu arıyorım
Ruh Hali :
Onu ben de duydum ama hiçbir yerde öyle bir ona'ya rastlamadım. 2 tane ovası var galiba, onlarda filmin sonu ile alakasız.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
ewt ovalar var bende aa bu onaları bulmayı çok istiyorum animenin sonu herkesin bildiği gibi çok kötü bitti o yüzden
Ruh Hali :
bildigim birkaç siteye baktım school days onayı bulamadım ancak böyle birşeyi duymuştum,izleyen varsa yardımcı olabilir ama sanırım izleyen kimse yok, bende bi tanıdıklarıma falan sorup araştırayım
bu arada umarım bu onaların sonu düzgündür,yani bundada erkek sinir krizi geçirip kızları keserse fanlar kafayı yer
bu arada umarım bu onaların sonu düzgündür,yani bundada erkek sinir krizi geçirip kızları keserse fanlar kafayı yer
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
inş böle bişiy olmaz bence sekai ile mutlu mesut yaşasınlar
Ruh Hali :
keşke spoiler koysaydın ElfenLied. Bence değiştirsin biri spoiler yapın animenin soununu öğrendik ya :S:S :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben sölemedim didara söled i
Ruh Hali :
Deidara'nın söylediği şey tam olarak spoiler'a girmiyor.Çünkü animenin finali öyle bitmiyo.
Bahsetdiğiniz onalar ps2 oyunundaki ilerleme ve şeçimlere göre oluşan sonla ilgili videolar olabilir ondan bulunmayabilir bildiğim kadarıyla önce ps2 oyunu varmış sonra anime ye uyarlamışlar.
Rotea- Isınan üye
Ruh Hali :
ya benzer bir şekilde bitiyor diyelim
Ruh Hali :
nasıl izlediniz bunu ya ben izlemeye korkuyom school days e başlamadan önce ard arda okul animeleri izlemiştim baktım isminde school var dal başı ne güzel başladı tam okul animesi gibi sonra hikaye olmadık yerlere gitmeye başladı en son 3ay önce 6 ile 8. bölüm arası bir yerde kaldım moralim bozuk bir şekilde sonra dedim hikaye başka yerlere kayıyor animenin tartışıldıgı bir yerden sonuyla ilgili spoiler aldım sonunuda ögrendikten sonra iyice tırstım bi 6 ay daha izlemem zaten acayip moralimi bozuyor bu seri böyle streslere gelemem ben
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
ben bu onalardan 4ünü izledim,3ünde yine birileri ölüyor bir tanesi mutlu sadece oda ispanyolca altyazı oldugundan tam anlamadım ama 2 cani kızımızda mutlu mutlu sohbet ediyordu,muhtemelen ikisi anlaşmış birgün senin birgün benim tarzı xD
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
yok kanlı bir sahne yok rahatça izleyin misal ben 13+ filmler ve sonrasını izleyemeyen biri olarak finalini gözüm kapalı izledim ekranı kapattım sadece altyazıyı okudum sonra dedim kendime git adam gibi izle şunu diye finali bu kızde gözümü kapatmadan izledim kanlı sahne yok kan göstermeden kesip biçiyorlar onuda imgesel şeylerle anlıyorsun
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hayır yanlış anladın sanırım,animeninde tamamını izledim ben zaten neredeyse sansürlemişler kan siyah renkti xD,ama bu son begenilmediginden aynı stüdyo birkaç alternatif son hazırladı,yani sonu begenmeyenler burdan başkasını seçip böyle bitsin diye akıllarında kalsınlar diye,birinde Kotonoha Katsura intahar ediyordu kafası parçalanıyordu sekai ile makoto çıktıgını görünce,birinde yolda giderken karşılaşıyorlar kotonoha sekainin kafasını uçuruyordu bitiyordu,birinde gene birileri ölüyordu birinde anlattıgım gibi mutlu bitiyordu,sanırım mutlu biten sadece o var xD
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
zaten bu sonu beenmeyenlerde o alternatif sonları bir beenirki sorma
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
oda doru xD,adamlar sanki birileri ölmek zorundaymış gibi yapmışlar her sonu 5 son izledim 4ünde birileri ölüyor,o dierindede erkegi görmemiştim mutlulardı konuşurken ama bu ikisi bir olmuş mutlu mutlu adamı öldürmüş yeni bir hayata başlamışta olabilir,beklenir bu stüdyodan xD
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
ehehehe olabilir
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Similar topics
» ouran high school host club manga
» school rumble sezon 2
» School Rumble Serisi Bitti :(
» Ouran High School Host Club
» school rumble sezon 2