ouran high school host club manga
5 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
ouran high school host club manga
bu anime benim en çok sevdiklerimden ve en çok güldüüm animedir. ancak animenin 2.sezonu çekilmemesine rağmen mangası devam ediyormuş acaba mangayı çevirebilirmiyiz isteyen arkadaşlarda animeyi tr alt yazılı olaran animanistten indirsinlr gerçekten çok güzel cevabınızı bekliyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: ouran high school host club manga
duyduğum kadarıyla mangada sonlara yaklaşmış.belki bitirince çevirilebilir de bizim grup çevirirmi onu hiç bilemiycem
manga çevirisine o kadar sıcak bakmıyorum.Anime varken diğer arkadaşalarında bu şekilde düşündüğüne inanıyorum
manga kısmında bir bayan arkadaşımız bleach çeviriyor onla tanışıp konuşursan belki....
manga kısmında bir bayan arkadaşımız bleach çeviriyor onla tanışıp konuşursan belki....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Yooook onun hiç boş zamanı yooookkk Dokunmayın ona Ben daha onu kötü emellerime alet edicem(Altyazı çevirttiricem )Yaklaşmayın kendisi Yüce bir kişilik
Bedifeci ye katılıyorum.Anime beim içinde önce gelir.Tabi manga okumakta ayrı bir zevk
benim içinde öyle ama anime yarım kaldı ya mecbur mangadan devam etcez ya anlamıorum bu adamları olcakşeymi bu şimdi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
benim için manga önce gelir valla.hem herşeyin orjinali iyi.mangalar animeye çeviriliyor bu yüzden manga en iyisi bence.
Dattebayo- Mesaj Sayısı : 2
Similar topics
» Ouran High School Host Club
» High School Debut serisine bonus One-Shot
» School Days ONA
» school rumble sezon 2
» High School Debut serisine bonus One-Shot
» School Days ONA
» school rumble sezon 2
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası