animemangantr ile ilgili anılar anılar anılar :D
+13
Ryoko Yoichi
nico robin
Unde®kaN
Seifukusha
aoshi
spartiate
edemirci44
rockchu
RaJeV
lantis
RoMe
CHOBiTS
savage garden
17 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
2 sayfadaki 4 sayfası
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: animemangantr ile ilgili anılar anılar anılar :D
Sparti nerdesin yahu kardeşim, gözümüz yollarda kaldı. 13 bölüm iyi olur, ilk düşündüğüm buydu zaten, ancak 3-5 günlüğne şehir dışına çıkmam gerekiyor. Yoksa organizasyonu yapardım hemen şimdi.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Evet evet 13 bölüm iyi olur hatta bir bölümde ben çeviririm
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
beyaz sen gelene kadar hangi seriyi çevireceğimizi karar versek iyi olur aslında. Sen gelince çevirilere başlarız. :pirat:
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Ceviren arakdaşlar teklifte bulunabilirmiyim acaba bende.begendigim bir seriyi tavsiye edecektim 12 bölümlük.Beyaz sen indirmiştin sanırım.H2O footprint in the sand izleyen varmı başka.
Ben izlemedim ama seriyi biliyorum, incelemelerine bakmıştım
selam beyaz yav:) valla bende senin gibi yarın 2 günlüğüne istanbula gidiyorum fazla ilgilenemeyeceğim.. 13 bölümlük yeni bir seri.. her türlü öneriye açığım..
İyi düşünmüşsünüz çeviri takımını böylece daha hızlı biter seriler. Animemangantr ile ilgili anım yok ama şunu söyleyebilirim, bu foruma ilk girdiğimde sanki tandık bir ortamdaymışım gibi hissettim.
Beni buraya çeken şey forumdaki arkadaşlarımızın samimi olmalarıydı. Ben bir çok site gördüm lüzumsuz bişey için kavga çıkarıyolardı, kırıcı oluyorlardı ama bu sitede böyle bişeyin olmaması katılımcıların sağlam olduğunun ispatıdır. Bu ailenin bir üyesi olduğum için kendimi şanslı
hissediyorum ve böyle bir ortamı sağladıkları için sevgili adminlerimize burdan teşekkür ediyorum iyiki varsınız.
Beni buraya çeken şey forumdaki arkadaşlarımızın samimi olmalarıydı. Ben bir çok site gördüm lüzumsuz bişey için kavga çıkarıyolardı, kırıcı oluyorlardı ama bu sitede böyle bişeyin olmaması katılımcıların sağlam olduğunun ispatıdır. Bu ailenin bir üyesi olduğum için kendimi şanslı
hissediyorum ve böyle bir ortamı sağladıkları için sevgili adminlerimize burdan teşekkür ediyorum iyiki varsınız.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Teşekkürler.Bu sizlerden kaynaklanıyor....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Arkdaşlar şu çeviri olayı süper bir fikir. ben de katılmak isterim. Japonca takviyeli inglizce çeviri yapabilirim (:
ama küçük bir sorun var ve herşey burda düğümleniyor:
alt yazı çevirisi yapıldıktan sonra nasıl zamanlarına göre düzenlenir ?
Bilgi açıyım
ama küçük bir sorun var ve herşey burda düğümleniyor:
alt yazı çevirisi yapıldıktan sonra nasıl zamanlarına göre düzenlenir ?
Bilgi açıyım
Zamanlarına göre düzenlenir derken?
Biraz daha detaylı sorabilir misin?
Biraz daha detaylı sorabilir misin?
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
çeviriyi yaptın - sonra zamanlamaya geldin hangi programı kullanırız alt yazı yapmak için
Subtitle Workshop kullanıyordum ben... Çeviriyi de zaten bunun üzerinden yapacaksın...
Zaten bir çok serinin alt yazısı hazır olur. Yani zamanlama yapmamıza gerek kalmaz.
Zaten bir çok serinin alt yazısı hazır olur. Yani zamanlama yapmamıza gerek kalmaz.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Evet bu çeviri işi güzel olur, umarım en kısa zamanda böyle bir işe başlayabiliriz.
çeviriyi yaptın - sonra zamanlamaya geldin hangi programı kullanırız alt yazı yapmak için
Zate çeviri işi yapılacagı zaman hangi gruptan indirilecegi belirlenir alt yazısı sökülür (mkv,ogm codeli olmalı yani alt yazı sökülür cinsten))ondan sonra ister Subtitle Workshop yaparsın kanımca gerek yok (avantajı video ile alt yazıyı aynı karede görebiliyorsun) yada alt yazıtyı söktükten sonra metin belgesi wordpad ile açarsın çeviriyi yaparsın...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
arkadaşlar nihayet döndüm gezimden.. bugün veya yarın şu çeviri işiyle ilgili birazcık netleştirelim neler yapacağımızı... ayrıca iyi düşünceleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim
13 bölümlük seri olsa her eçvirmene 1 bölüm versek 2 güne biter çeviri yada divxplanetde olduğu gibi bir bölümü parça parça 2-3 kişide çevirebilir ama o pek hoş olmuyor bana kalsa her çevirmene 1-2 bölüm verilerek güzel bir seri çevirisi yapılabilir.
Ruh Hali :
evet çok iyi fikir - şu olayı bir kesinliğe kavuşturalım bence bir an önce (:
bencede herkese 1 yada 2 bölüm verilirse daha güzel olur ve çabuk biter bu işe girmek isteyen çok kişi var gibi görünüyor, bende bunlara dahilim
Daha öncede demiştim ben bir bölüm çeviririm diye hangi seri olacağına kimlerin çeviri yapacağına karar verelim.
tabi bunun için site adminlerininde başlığa bir uğraması lazım
tabi bunun için site adminlerininde başlığa bir uğraması lazım
En son rockchu tarafından Ptsi 7 Tem. - 16:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ruh Hali :
Arkadaşlar çeviri önersi için teşekkürler
Bugün çevrilebilecek animeleri tartışalım da ,benim işler yine yogun akşam olmayabilirim....
Çevireye katılmak isteyen arkadaşlar
Lantis
rockchu
beyaz
spartiate
En fazla 13 bölümlük bir seri seçelim......
Başka katılmak istiyen varsa adını yazalım.....1-2 bölüm farketmez gönlünüzden ne koparsa
Bugün çevrilebilecek animeleri tartışalım da ,benim işler yine yogun akşam olmayabilirim....
Çevireye katılmak isteyen arkadaşlar
Lantis
rockchu
beyaz
spartiate
En fazla 13 bölümlük bir seri seçelim......
Başka katılmak istiyen varsa adını yazalım.....1-2 bölüm farketmez gönlünüzden ne koparsa
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
2 sayfadaki 4 sayfası