Herkese Merhabalar
+7
new_cellie
spartiate
savage garden
CHOBiTS
RoMe
(^sakura^)
ademania
11 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Herkese Merhabalar
Herkese merhaba.İsmim Adem.Bu sene lise 4'e geçtim.Zorlu seneye başlamadan önce bu yaz izleyebildiğim kadar anime izlemek istedim.Şimdilik Death Note,FMA,Claymore bitti.Naruto ve Bleach'e de zaten devam ediyorum.
Siteyi Code Geass çevirileri ile takip etmeye başlamıştım.Fakat çeviri bırakıldığında çok üzüldüm.Tabii gel zaman git zaman çevirilerin yeniden başladığını duyunca takibim yine başladı.Sonra sırası ile feedback ve yemekte bizim de tuzumuz olsun diye nyuu chan ile ortak çeviri yapmaya başladık.Umarım çeviriyi beğenmişsinizdir her ne kadar ilk tecrübem olsa da.
Şimdilik bu kadar.Okul başlayana kadar bir animesever olarak sitede çok güzel vakit geçireceğimi umuyorum.
Siteyi Code Geass çevirileri ile takip etmeye başlamıştım.Fakat çeviri bırakıldığında çok üzüldüm.Tabii gel zaman git zaman çevirilerin yeniden başladığını duyunca takibim yine başladı.Sonra sırası ile feedback ve yemekte bizim de tuzumuz olsun diye nyuu chan ile ortak çeviri yapmaya başladık.Umarım çeviriyi beğenmişsinizdir her ne kadar ilk tecrübem olsa da.
Şimdilik bu kadar.Okul başlayana kadar bir animesever olarak sitede çok güzel vakit geçireceğimi umuyorum.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Geri: Herkese Merhabalar
HOŞGELDİN Ademania öncelikle sana zorlu senende başarılar çeviri işinde de ayrıca başarılar dilerim,katılımının daim olması dileğiyle!!!!!(ben de stajım bitince arkadaşımla çeviri alemine atılıcam -umarım -)
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
Hoş geldin, sitede çeviri yapan kişi sayısının artmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Siteyi ihmal etmeyip her konuda fikirlerini sen de bildir. Derlersinde ve çevirilerinde de kolaylıklar ademania...
RoMe- Admin
Ruh Hali :
merhaba ademania hoşgeldin çevirinide en yakın zamanda izleyecem inşallahhh... sitede her konuda katılımını bekliyoruzz
hoşgeldiin harka vakit geçirmeni dilerim.okulda ve çevirilerinde de kolaylıklar dilerim
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin
Yaser- Aktif üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin ademania; Sinan senden bahsetmişti...Katılımının artması dilegiyle..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Hoşgeldin, çevirilerinde kolaylık dilerim.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası