Torrent için Öneri ...
+6
KaranlıK
alieser
silentwarior
Vincent
ademania
Elrinda
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Torrent için Öneri ...
Bu benim yaptığm ve kullandığım bir yol ... bakalım beyencekmisiniz ???
Öncelikle : www.miniova.org'dan vazgeçemiyorum ... çok tutulan bir seriyse kesinlikle zaten orda vardır onun haricinde, biraz uzun bir yol olmasına rağmen şöyle birşey teklif ederim ederim beni daha yarı yolda bırakmadı çünkü
www.anidb.net sitesini eminim ki hepiniz biliyorsunuz ... imdb.com gibi ama Anime üzerine olanı bu :p şimdiii ... oraya üye olduktan sonra istediğniz animeyi arama butorunu kullanarak bulduktan sonra, sayfayı biraz aşağı indirdiğinizde " Group Status " isimli bi yer var orada hangi fan-sun grubunun o animenin kaç bölümünü ve ne kadarını yapmıl olup olmadığını görüyoruz ... sol tarafında grup isimleri olan yerde, seriyi (filmi) tamamlamış olan grub ismini farklı bir pencerede açıyorum ve " irc" yada direk fansub sitesine bi link belirir genelde sol tarafta grup bilgilerinde ya ikiside yada hiç olmazsa "irc" linki vardır. ordan siteye giriş yapıp ordan da torrentleri bulabiliyorum ... zaman içinde zaten hangi fan-sub grubunu ne kadariyi olduğu ve isimlerini ezberlemeye başlıyorsunuz ve ona göre o grubunu sitesine giriyp girmiyorsunuz.
benim bildiğim en iyleri şunlardır :
Shinsen Subs (3 tane serveri vardır, hepsine göz atmayı unutmayın)
(K)ick (A)ss (A)nime
DAtorrents
Box Torrents (üyelik ile çalışır, seed yapma zorunluğu vardır)
Anime Suki
Dattebayo (Naruto ve Bleach'in bütün bölümlerini tek tek torrent üzerinden indirebileceğiniz ve seed oranı çok yüksek olan bir site
AniRena, bunlar ilk aklıma gelenler dediğm gibi ya anidb.net'den yada google'dan bu sayfaları aratırsanız siteleri bulursunuz.
Not : Siteler fan-sub gruplarının siteleri olduğu için bütün yayınlar en kötü ihtimal ile "ing hard-sub" içerir haberiniz ola ...
onun haricinde ... Mozilla kullanıyorsanız birde şöye bir tavsiyem var...
Goolge'dan "mozilla add ons " aratırsanız oradan da add onlardan "Torrent Finder Toolbar "ı aratırsanız ... ve bunu mozilla browser'a eklerseniz ... arama boşluğuna istediğiniz animeyi yazarsanız sayamyıacağım kadar çok torrent sitesinde bu kelimeleri arayıp buluyor size " çıkan sonuçlar içinde benim en favorilerim ... btjunkie (yani ilk çıkan ), torrentraeactor, mininova, isohunt, demonoid, piratebay, seedpeer,
Not : bazı siteler üyelik ile çalışır. çıkan sonuçlar direk olarak en çok seed yapanı gösterir sitenin imkanlarına göre bunu değiştirebilme imkanızız var ve benden bu kadar gerisinisiz çözün
Öncelikle : www.miniova.org'dan vazgeçemiyorum ... çok tutulan bir seriyse kesinlikle zaten orda vardır onun haricinde, biraz uzun bir yol olmasına rağmen şöyle birşey teklif ederim ederim beni daha yarı yolda bırakmadı çünkü
www.anidb.net sitesini eminim ki hepiniz biliyorsunuz ... imdb.com gibi ama Anime üzerine olanı bu :p şimdiii ... oraya üye olduktan sonra istediğniz animeyi arama butorunu kullanarak bulduktan sonra, sayfayı biraz aşağı indirdiğinizde " Group Status " isimli bi yer var orada hangi fan-sun grubunun o animenin kaç bölümünü ve ne kadarını yapmıl olup olmadığını görüyoruz ... sol tarafında grup isimleri olan yerde, seriyi (filmi) tamamlamış olan grub ismini farklı bir pencerede açıyorum ve " irc" yada direk fansub sitesine bi link belirir genelde sol tarafta grup bilgilerinde ya ikiside yada hiç olmazsa "irc" linki vardır. ordan siteye giriş yapıp ordan da torrentleri bulabiliyorum ... zaman içinde zaten hangi fan-sub grubunu ne kadariyi olduğu ve isimlerini ezberlemeye başlıyorsunuz ve ona göre o grubunu sitesine giriyp girmiyorsunuz.
benim bildiğim en iyleri şunlardır :
Shinsen Subs (3 tane serveri vardır, hepsine göz atmayı unutmayın)
(K)ick (A)ss (A)nime
DAtorrents
Box Torrents (üyelik ile çalışır, seed yapma zorunluğu vardır)
Anime Suki
Dattebayo (Naruto ve Bleach'in bütün bölümlerini tek tek torrent üzerinden indirebileceğiniz ve seed oranı çok yüksek olan bir site
AniRena, bunlar ilk aklıma gelenler dediğm gibi ya anidb.net'den yada google'dan bu sayfaları aratırsanız siteleri bulursunuz.
Not : Siteler fan-sub gruplarının siteleri olduğu için bütün yayınlar en kötü ihtimal ile "ing hard-sub" içerir haberiniz ola ...
onun haricinde ... Mozilla kullanıyorsanız birde şöye bir tavsiyem var...
Goolge'dan "mozilla add ons " aratırsanız oradan da add onlardan "Torrent Finder Toolbar "ı aratırsanız ... ve bunu mozilla browser'a eklerseniz ... arama boşluğuna istediğiniz animeyi yazarsanız sayamyıacağım kadar çok torrent sitesinde bu kelimeleri arayıp buluyor size " çıkan sonuçlar içinde benim en favorilerim ... btjunkie (yani ilk çıkan ), torrentraeactor, mininova, isohunt, demonoid, piratebay, seedpeer,
Not : bazı siteler üyelik ile çalışır. çıkan sonuçlar direk olarak en çok seed yapanı gösterir sitenin imkanlarına göre bunu değiştirebilme imkanızız var ve benden bu kadar gerisinisiz çözün
Elrinda- Mesaj Sayısı : 7
Geri: Torrent için Öneri ...
Torrent kullanırsam işime yarabilecek şeyler teşekkürler
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Son günlerde gerçekten bu torrent işinden huylanmaya başlamıştım ama bu bilgiler gerçekten çok işime yaradı
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
teşekkür ederim torrent olmasa işim zordu işime yaradı^^
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
Anime indirip'te torrent kullanmayan varmı ki, neyse bilmediğim bir yolu öğrendim yalnız ben irc den nasıl anime indiriliyor hala bilmiyorum!
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
sanırm ben. anime indirp torent kullanmıyorum:( ayrıca benim kafam karıştı. torente hiç bulaşmayayım en iyisi.
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Anime = irc + torrent'dir.
Rapidshare ve diğer http sunucularını sadece Türkiye'deki fansub grupları kullanıyor.Dünya genelinde bizim gruplar dışında sunumları rapid üzerinden yapan yoktur herhalde.
Rapidshare ve diğer http sunucularını sadece Türkiye'deki fansub grupları kullanıyor.Dünya genelinde bizim gruplar dışında sunumları rapid üzerinden yapan yoktur herhalde.
Bizim grupların o kadarda rapid kullanması kötü değil aslında. Şimdi anime indiriyorum torrentten şuan seedi 130 olmasına rağmen hızı birden 100den 30 düşebiliyor bu sevdiğim hiçbirşey değil. Ama rapidde bu olmuyor(Üyeliği olanlarda tabi). Bence herkes mediafire kullansın hız kesilme bekleme yok
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Bizim grupların o kadarda rapid kullanması kötü değil aslında. Şimdi anime indiriyorum torrentten şuan seedi 130 olmasına rağmen hızı birden 100den 30 düşebiliyor bu sevdiğim hiçbirşey değil. Ama rapidde bu olmuyor(Üyeliği olanlarda tabi). Bence herkes mediafire kullansın hız kesilme bekleme yok
Ben kötü olduğu için söylemedim zaten, sadece premium üyelere hitap eden, özellikle seri çekmek tam bir işkence olan sistem rapidshare ve diğer http adresleri.Şimdi 50 bölüm çekecek olsak.Ortalama her bölüm 175 mb olsa (eski ve avi olan seriler için) 2 partlı olarak yüklendiğini varsayarsak pre olmayan birinin bunu çekmesi tam bir işkence Torrent ya da irc üzerinden olsa basacaksın inecek belki full hız gelmecek ama "birşeyleri indirmek içnide para vermen" gerekmeyecek İstediğin zaman durduracaksın istediğin zaman devam edecek.Güzel bir sistem yani.
PAylaşım ve bilgiler için teşşekür ederim işime yarıya bilecek bilgiler
Unreal- Yeni Üye
1 sayfadaki 1 sayfası