Karaoke Dersleri
+12
muhtesemmatrix
SPAWN-TheUndead
Seifukusha
Susano'o
bLue-Dragon
Voodoo_Baby
rockchu
Kermbey
Asahina Mikuru
lantis
RoMe
edemirci44
16 posters
AnimeManganTR :: ANİME BÖLÜMÜ :: Anime Fansub ve Türkçe Altyazı :: Fansub-Çeviri Yardım :: Fansub Yardım
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Karaoke Dersleri
LogaN Arkadaşımız görüntülü olarak çok güzel bir şekilde hazırlamış...İnce detaylarına kadar açıklamış....
Aslında baya önce indirmiştim..Yapmaya çalıştım ama sıkıntıya gelemedigim için bırakmıştım.Merak eden arkadaşlar..Bu güzel kaynaktan yararlansınlar.....
http://karaokeground.blogspot.com/
[KG]Karaoke Yapımı Ders 1: Aegisub'da Karaoke Zamanlama
Süre: 10 dakika 27 saniye
Boyut: 40,6 mb
[KG]Karaoke Yapımı Ders 2: Aegisub'da Karaoke Efekti Yapma
Süre: 8 dakika 34 saniye
Boyut: 68,7 mb
[KG]Karaoke Yapımı Ders 3: Adobe After Effects'de Karaoke Efekti Yapma
Süre: 18 dakika 32 saniye
Boyut: 101 mb
Aslında baya önce indirmiştim..Yapmaya çalıştım ama sıkıntıya gelemedigim için bırakmıştım.Merak eden arkadaşlar..Bu güzel kaynaktan yararlansınlar.....
[KG]Karaoke Yapımı Ders 1: Aegisub'da Karaoke Zamanlama
Süre: 10 dakika 27 saniye
Boyut: 40,6 mb
[KG]Karaoke Yapımı Ders 2: Aegisub'da Karaoke Efekti Yapma
Süre: 8 dakika 34 saniye
Boyut: 68,7 mb
[KG]Karaoke Yapımı Ders 3: Adobe After Effects'de Karaoke Efekti Yapma
Süre: 18 dakika 32 saniye
Boyut: 101 mb
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: Karaoke Dersleri
Hep merak ediyordum bu karaokeleri nasıl yapıyorlar diye, teşekkürle bedi.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Karaoke yapmanın nasıl olduğunu merak ediyordum. Bunlar ile deneyebilirim, teşekkürler bedi.
Bu dersler sayesinde kendimi baya geliştirmiştim. çok yararlı videolar kolaylıkla anlaşılır şekilde hazırlanmış ^^ karaoke örenmek isteyenler için çok güzel kaynak
Asahina Mikuru- Mesaj Sayısı : 12
Ruh Hali :
zaten altyazının veya fansubun herşeyini yapabiliyom karoke eksik kalsın
Kermbey- Aktif üye
moralkerim demiş ki:zaten altyazının veya fansubun herşeyini yapabiliyom karoke eksik kalsın
olmadı ama karaokesiz fansub (eğerki dvd rip dual audio değilse) mutlaka bir şeylerin eksikliğini hissettirir
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Sonunda After effects de karaokeler nasıl oluyor anladım yaa. Ama bu şekilde yapana kadar bi 1 sene geçecek. PC'de kapladığı yer tartışılmaz derece büyük bana göre
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
arkadaşlar 1.dersin sonunda hazır sublar bulabilirsiniz dedi şimdi zamanlama baya bi zor bana göre kendim üstesinden zor gelirim bu yüzden dediği gibi hazır karaokeli subları nerden bulabilirim..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
videoyu izlemedim ama, aegisubta biraz kurcalayınca öğrenmiştim karaokeyi, override tag'lar denen program kodları var, çok basit takılan olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
İlk fansub'ımı yapmadan önce buraya baksaymışım keşke.
Neyse, sakura'nın 1. bölümünü düzenlemeye karar vermiştim zaten. Açılış şarkısına daha güzel bir efekt veririm artık.
Neyse, sakura'nın 1. bölümünü düzenlemeye karar vermiştim zaten. Açılış şarkısına daha güzel bir efekt veririm artık.
ihtiyacım olan bilgiler işte Güzell... Bu arada bende o mavi ekranda altyazı çıkmıyor.Onu çözemedim ya bilgiiso lan?
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
o sorun olabiliyor.karaokelerinizi en iyi şekilde v-dub a atıp görebilirsiniz
muhtesemmatrix- Soul of Anime
lakin eger aegisubda videoyu açtıktan sonra videoda altyazıyı göremessek bu çok büüyk bir sıkıntı olur.Kesin gözükmesinin bir şeyi vardır.
Ruh Hali :
mavi ekran açmasan daha iyi olur. hangi animeye karaoke yapıyosan onun RAW bölümünü kullan. önce open video diyerek bölümü açarsın, sonra open audio from video kısmından ses bölümünü açabilirsin.
baris777777 demiş ki:mavi ekran açmasan daha iyi olur. hangi animeye karaoke yapıyosan onun RAW bölümünü kullan. önce open video diyerek bölümü açarsın, sonra open audio from video kısmından ses bölümünü açabilirsin.
Videonun bazen kastığını varsayarsak mavi ekran açmak daha iyidir önce sesi açıp sonra mavi ekran çarsınki zaten önemli olan ses.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Open videodan raw'ı açıyorum hiç sorunsuz video açılıyor kasmadan oynuyor.Ve diyelim 13. saniyede selam altyazısı giricek video 13. sn yeye geldiginde altyazı video ekranında gözükmüyor aegisubda.Kullandıgım version 2.1.3
Ruh Hali :
sana tavsiyem versiyon 1.09 veya 1.10 kullan versiyon 2 de çok bug var kendi kendiliğine senkron bozuluyor falan...
Yanlız videoda kullanılan versiyonda bu.Eger öyleyse ondada çıkmaması gerekmez mi.Hani benim pc de sorun olsa ayrıca laptop'umdada deniyorum sonuç aynı.Herhalde anca video yu hazırlayan logan çözcek bunu
Ruh Hali :
aslında sorununun muhtemelen basit bir çözümü vardır ama görmeden birşey demem pek mümkün değil gibi.
Enteresan bişey ya.İzah etmeye çalışı mbak mesela belki dananın ipi burdna kopcak
Şimdi norma sıfırda aegisub'u açıp asd diye öylersine bir yazı ile ilk 1smn ile 5.sn arasında altyazıyı koyuyorum.Ve videoyu açıyorum o yazdıgım asd gözüküyor yani altyazı çıkıyor .Lakin günler önce aegisubda hazırladıgım bir anime bölümünün şarkı ve diyalog bir bütün halinde olan altyazısını aegisde açtıgım zaman videoda o altyazı çıkmıyor.Ama sıfırdan açtıgım aegisubda çıkıyor.Enteresan yani
Şimdi norma sıfırda aegisub'u açıp asd diye öylersine bir yazı ile ilk 1smn ile 5.sn arasında altyazıyı koyuyorum.Ve videoyu açıyorum o yazdıgım asd gözüküyor yani altyazı çıkıyor .Lakin günler önce aegisubda hazırladıgım bir anime bölümünün şarkı ve diyalog bir bütün halinde olan altyazısını aegisde açtıgım zaman videoda o altyazı çıkmıyor.Ama sıfırdan açtıgım aegisubda çıkıyor.Enteresan yani
Ruh Hali :
dostum karaokede video en az ses kadar önemlidir böylece karaokeyi arkadaki renklere göre ayarlayabilirsin. 2.1.2 versiyonunda çok kastığı için sırf karaoke zamanlamasını 1.10 versiyonunda yapıyorum onda kasmıyor. efekt kısmını da 2.1.2 versiyonunda yapıyorum.rockchu demiş ki:Videonun bazen kastığını varsayarsak mavi ekran açmak daha iyidir önce sesi açıp sonra mavi ekran çarsınki zaten önemli olan ses.
spawn msn açınca bana bi seslen de şu sorunu halledelim yahu dert oldu.
baris777777 demiş ki:dostum karaokede video en az ses kadar önemlidir böylece karaokeyi arkadaki renklere göre ayarlayabilirsin. 2.1.2 versiyonunda çok kastığı için sırf karaoke zamanlamasını 1.10 versiyonunda yapıyorum onda kasmıyor. efekt kısmını da 2.1.2 versiyonunda yapıyorum.rockchu demiş ki:Videonun bazen kastığını varsayarsak mavi ekran açmak daha iyidir önce sesi açıp sonra mavi ekran çarsınki zaten önemli olan ses.
spawn msn açınca bana bi seslen de şu sorunu halledelim yahu dert oldu.
1.10'da kasmıyor mu bu çok şahane bi haber, eski sürümü geri yükleyeyim bari
yükle yükle ama normal işlerde kullanma kendi kendine kapanıveriyor ( en azından bende öyle).
bu arada sorunu çözdük, stil ayarlarında altyazı videonun dışına çıkacak şekilde yapılmış ondan gözükmüyomuş.
bu arada sorunu çözdük, stil ayarlarında altyazı videonun dışına çıkacak şekilde yapılmış ondan gözükmüyomuş.
Evet komedi bir sorun.Halbükü hiç oynamadım o ayarları ve programı baştan yüklemiştim düşünün artık nasıl olduysa Barış ve Soda arkadaşlarıma tekrar burdan ilgilendikleri için teşkkür ediyorum Siz gençler olmasaydınız halim yaman olurdu bea
Ruh Hali :
CandyFansub'ın hostu bitmiş ve ders linklerinin ölmüş olmasından dolayı bütün
derslerin linklerini yeniledim ve onları yenilerken diğer dosyalarıda
yeniledim... Siteden derslere tekrar ulaşabilirsiniz.
Ayriyetten yeni ders(ler)i şuanda üstünde çalışmış olduğum karaoke bittikten sonra, o karoeke üzerinde anlatıp siteye yükleyeceğim.
derslerin linklerini yeniledim ve onları yenilerken diğer dosyalarıda
yeniledim... Siteden derslere tekrar ulaşabilirsiniz.
Ayriyetten yeni ders(ler)i şuanda üstünde çalışmış olduğum karaoke bittikten sonra, o karoeke üzerinde anlatıp siteye yükleyeceğim.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: ANİME BÖLÜMÜ :: Anime Fansub ve Türkçe Altyazı :: Fansub-Çeviri Yardım :: Fansub Yardım
1 sayfadaki 2 sayfası