Naruto Manga
+16
gundamaster
alkadraz
lantis
S.Tensei
Zax
sera myu
zhenya
Kansu
wiL-
4sprz
Kıman
ozman
kouta
Shiniko
Darklight
oZzIiI
20 posters
1 sayfadaki 8 sayfası
1 sayfadaki 8 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naruto Manga
Kishimoto iyice saçmalamaya başladı. Sasuke ve narutodan başka bir şey kalmadı mangada.
oZzIiI- Mesaj Sayısı : 12
Geri: Naruto Manga
son üç mangası manyaktı sasuke sekiz kuyrukluyla dövüşdü
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
Mangasına animesinden daha çok ağırlık veriyordum ama son chapterlarda soğumaya başladım. Ne güzel günlerdi Orochimaru'nun Konoha'ya tekrar saldırmasını beklerken ne de heyecanlanırdık. Bende o heyecan kalmadı artık...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
bence suan en ıyı bolumlerı manganın Peın sahneye cıktı.Narutoda guclendı bakalım neler yapacak Naruto o kadar calıstı.
kouta- Isınan üye
güle güle kakashi...iyi hocaydın am
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kakashi'nin öldüğünü düşünmüyorum. Aslında Konohamaru'nun son yaptığını görünce her şeyinden soğudum Naruto'nun. Kakashi ölse de çok umursamayabilirim. Yani bu kadar sevdiğim bir seriden nasıl bu kadar soğuduğuma kendim de inanamıyorum. Şu 10. yıl zımbırtısına Kishi güzel bir şeyler yapmazsa ve manga böyle saçma şeylerle devam ederse mangayı ilerde topluca okumak üzere bırakmayı bile düşünüyorum.
Kıman- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Aynen, kakashinin dokunamadığı adama geldi küçümencik çocuk rasengan çaktı...
Ayrıca Narutonun konohamaruya rasenganı öğrettiği yaş düşünülürse ( Narutodan 3 yaş küçük falan sanırım) O da bir saçma. Budemek ki konohamaruda daha çok potansiyel var.
Ama yine de mangayı bırakabileceğimi sanmıyorum hele hele NArutonun yeni halini gördükten sonra
Bu haftaki sayıyıda merakla bekliyoprum
Ayrıca Narutonun konohamaruya rasenganı öğrettiği yaş düşünülürse ( Narutodan 3 yaş küçük falan sanırım) O da bir saçma. Budemek ki konohamaruda daha çok potansiyel var.
Ama yine de mangayı bırakabileceğimi sanmıyorum hele hele NArutonun yeni halini gördükten sonra
Bu haftaki sayıyıda merakla bekliyoprum
4sprz- AnimeOu
naruto gibi bi manganın bu kadar ilgisiz kalması ne kötü olmuş
nerdesiniz mangacılar
ben bişeyler yazam bare
nerdesiniz mangacılar
ben bişeyler yazam bare
- Spoiler:
- ne olur bu son nine-tailed dan dönme sage narutoya
ne olur son dövüşte
En son NsR- tarafından Salı 24 Mart - 8:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Spoilera alsaydın yazdığını keşke, okumayan biri küfrü basar yoksa
- Spoiler:
- 9 kuyruğun açılması beklemediğim şekilde oldu, bu kadar hızlı ve ard arda açılacağını tahmin edememiştim. Ama Yondaime'yi görmek buna değerdi. Ve Naruto'nunda gerçeği öğrenmesi, orda geçen konuşma ve sahne oldukça dramatikti. Gerçekten yüreğim burkuldu.
Eğer 9 kuyruktan geri dönmezse Naruto diye bir varlık olmaz dikkatini çekerim. Bütün kontrol Kyuubiye geçer ve onun muhteşem gücü içinde Naruto eriyip gider. Sage formuna dönmesi son derece iyi oldu, hem güçlü hemde fit bir şekilde Pein ile karşılaşacak ve onu ezeceğine hiç şüphem yok. Son dövüşte bu yönde olmayacaktır, daha Madara meselesi var, Konoha nasıl tekrar kurulacak bakalım. En çekişmeli savaş Madara ile olacak. Sharinganın mükemmel gücü Kyuubiye karşı. Ha birde o bittikten sonra Sasuke olayı var XD Hiç değinmiyorlar son bir kaç bölümdür, bakalım sonu nereye varacak Dostluk kazanır umarım. Sasuke ve Naruto arasındaki kavgayı ilk anından beri tasvip etmiyorum.
ne bilim manga konusu olduğundan spoilere dikkat etmemişim
saol uyarın için
saol uyarın için
- Spoiler:
- yanlız doğru söylüyosun saske ortalıkta yok hiç beklenmedik bi yerde ortaya cıkabilir yani alıştık onun salaklıklarına xD
evet birde madara faktörü war ama unutma itachinin narutoya verdiği bir güç söz konusu ama ortalıkta birşey neyse izleyip göreceğiz
en cok merak ettiğim şeyde yondiyle nası geri konuşacak naruto
gidip mühürü yırtıcakmış gibimi yapacak acaba
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Madara faktörü Pein meselesinden sonraki en büyük olay olacak. Sıkı bir savaş sahnesi göreceğiz, buna uzun zamandır hasrettim, nedense Pein'le olan sahneler kesmedi beni Madaranın gerçek kapasitesini çok merak ediyorum. Ha tabi bu olay hitleride arttıracaktır, manga sona doğruda yaklaşsa gene bomba gibi bir çıkış söz konusu olacak.
Sasuke en sonlara doğru çıkacak gibime geliyor. Hani 1.sezonda nasıl Sasuke'ye ulaşmak için Orochinin adamlarıyla bir bir kapışma sahneleri görmüştük, şuanda bir başka açıdan böyle gidiyor. Akatsuki üyeleri, Pein, en son Madara ve Sasuke gelecek. Oraya gelene kadar tabi Sasununda güçleri ne kadar artacak muamma.
Yondaime ile tekrar görüşeceğini sanmıyorum. Ve zaten Naruto istediği her an o Kyuubi mahşerine gidemiyor, ciddi şekilde kontrolünü yitirip Kyuubi'nin ortaya çıkması gerekiyor, sırf Yondaime ile konuşacağım diye böyle bir manyaklık yapacak kadar basit bir çocuk değil o. Gerçeği öğrendi, bunun gazıyla hareket edecek. Yondaime'nin yapabileceği en büyük şey buydu, son devrede ortaya çıkıp herşeyi yoluna koymak. Ama olurda bir şekilde Madara ile savaş sırasında çıkarsada fena olmaz, Yondiye hasretiz Şöyle çok epik bir sahne görsekte, bütün Hokagelerle Naruto bir bir konuşsa, onların güçleriyle kutsansa, sonra kötüleri tamamen ortadan kaldırıp Konoha'yı tekrar kursa XDD Basit ama geliştirilebilir bir sahne olurdu.
- Spoiler:
- bence naruto yondiyi kesinlikle görmek isteyecektir sonuçta babası ve birçok şey havada kaldı gibi daha annesini sormadı cocuk ki bence annesi hayatta
ondan sonra daha kyubiyi kontrol etmeyi öğrenecek tabi bunu belki killer-bee öğretecek ama sonuçta öğrenmesi gerek
hatta bence killer bee onu kullanmayı yondide "summon" etmeği çağırmayı öğretecek yani daha cok şey olmalı
madara faktörü olarak şöyle birşey olabilir mesela naruto madaray la savaşırken itachinin verdiği güç aktif olması ramen yenemez o sırada saske gelir madarayı yalan eder çünkü herşeyi öğrenmiştir filan
senin dediğin sahne olsa cidden süper olurdu sonuçta narutoda ne olacağı belli olmuyor ama kishi bu belli olmaz
bi bakmışın naruto kendini hokage ilan etmiş babasını öğrendikten sonra
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- sasuke - naruto olayının 1.hokage ve madara arasındaki gibi sonuçlanma ihtimali de mevcut.Sonuçta madaranın sasukeye anlattıkları sasuke için oldukça yıkıcı olmuştu .
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ya bişey sorcam
- Spoiler:
- manganın bir bölümünde itachi narutoya güçlerinin bi kısmını vermişti bu artık narutonunda sharinganı var demekmi oluyor üstelik naruto kalktığında bana neden bunları anlattı demişti anlattığı şey şu suikasr olayı falanmı acaba o zaman naruto herşeyi biliyor demektir
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Narutoya verdiği yetenek tam olarak belli deil ama büyük ihtimalle sasuke ye amaterusu yu verme nedeniyle aynıyanı.Amacı aynı sasukeyi olduğu gibi naruto yu da madara ya karşı kotumak tı.Ve tıpkı Jiraiya ve dierleri gibi o da narutonun seçilmiş kişi olduğuna inayordu bence.Naruto ve Sasuke arasındaki kardeşliğin bi şekilde butun engelleri aşabiliceğini düşunuyordu ... tabi bunlar benim tahminim ...hatta daha naruto ile ilk karşılaşmalarında da Jiraiya dan özellikle uzak durmasının nedenlerinden biri de bu olabilir
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
bence o gücü vermesinin sebebi
- Spoiler:
- sasukeyle aynı değil bence amacı narutonun sasukeyi durdurmasıydı narutoyla konuştuktan sonra onu öldürmeden durdurabilecek kişi olduğunu ve narutonun sasukeye değer verdiğini gördü o yüzden bu gücü ona verdi ama ben narutonun kyuubinin gücüyle milletle savaşmasına uyuz oluyordum çok adaletsiz geliyordu şimdi kendi gücünü kullanması biçok teknik öğrenmesi ve artık sharinganada sahip olmasıyla güçlü olduğu kabul edilebilir sasuke narutonun sharinganını görünce napcak bilmiyorum yeni kakashi naruto ozaman bundan sora ama onun yerini kimse tutamaz
yo!
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Narutonun sahip olduğu chakra askında kyubiden daha fazla ama chakrasının yogun bi kısmını kyubini seali için kullanıyor yani kyubi yi durduran seal tekniğinin çalışma sistemi bu.Animede de mangada da bu muhabbetler geçiyor anacak itachi nin naruto ya o dediğin soruyu sordugunda narutonun cevabını hatırlarsan ... sonunda itachi ninde gulumsediğini hatırlarsın.Ama vermiş olucağı yetenek kesinlikle sharingan deil ondan eminim.(sonuçta sharinkan sadece kanbagı ile geçen bi yetenek,kakashi içinde durum aynı kakashinin sharingan ı kullandıktan sonra gozunu hastanede açmasının sebebi de bu )
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- gözünü hastanede açmasına rağmen kullanabiliyor ama burda asıl mesela kullanması değil sharingana sahip olan kişi sharingan yüzünden ölmüyor kakasshi itachinin gözlerine bakabiliyordu mesela bunun için bile yeterli bu güç bende zaten o sorduğu soru sonucu gülümsediği için bu sonuca vardım ki itachinin narutoya vereceği gücün illaki sharinganla bi ilgisi olmalı belki narutonun annesi uchiha klanındandır bak buda şimdi aklıma geldi o yüzden potansiyelde olabilir
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- naruto nun annesinin uchia kılanından olduğunu sanmıyorum ne yazıkki .Kakashi sharingan a karışı belli bi derece dayanabiliyodu ama bu itachi nin onu özellikle oldurmek ismemesindendi aslında.madara işin merkesi aslında çünkü mangada da üstü kapalı olarak anlatıldığı gibi madaranı sharingan ı itachi ve sasukeninkinden tamamen farklı bi levelde .keza sasuke madara nın sharinganı ile gözgöze geldiği anda amaterusu otmatik olarak aktif oluyodu. itachi nin narutoy verdiği güçte bu tip bi şey olmalı sasukve ve madaranın olası sharingan atakların kırmak için bi counter genjutsu buyuk ihtimalle(ayrıca sasuke - itachi kapışmasında bununla ilgili bi muhabbet var hatırlarsan sharingan kıllanıcısın oldurmüyo ama körlüge neden oluyodu eğer aşırı yüklenirse)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- tamam zaten bende bunu söylemeye çalışıyorum aslında yazdıktan sonra düşündüm annesinin uchiha olması saçma geldi ama sonra bi taraftan şunuda düşündüm mangada annesi uchiha özelliklerine uyuyordu siyah saçlar siyah gözler eğer doğru hatırlıyorsam diceksin o zaman uchiha klanı öldürüldüğünde naruto niye öldürülmedi ama zaten onun kimliği saklı tutulmuştu yani onun annesi ve babasının kimlikleri bilinmiyor hatta mangada babası yani 4.onu korumak için bunları yaptığınıda söylemişti üstelik naruto kyuubi yani köy için gerekli bi güç olduğundan bilinse dahi itachiye öldürmemesi için özellikle tembih edilmiş olabilir ve oda eğer narutonun kimliğini biliyorsa ona bu yüzden sharinganını vermiş olabilir ama eğer naruto sharingana sahip olursa çok güçlenecek doğru ama 2 seçenek doğuyor ya sasukeden öğrenecek nasıl kullanacağını yada sasukeyle savaşarak öğrenicek böyle düşününce imkansız gelmedi bana
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- kushina uzumaki orjinal ismi kibu kanıtlıyo uchiadan olmadığını yanlış hatırlamıyorsam da kızıl dı saç rengi (bazı sitelerde renkli chapterleri de okuma imkanım olmuştu )
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- adını babasına göre alıyor sonuçta annesine göre değil ama eğer annesinin saçları kızılsa iş değişir ben ona bi bakayım iyice mangada simsiyahdı diye hatırlıyorum ama mangada sasukenin yanında sürekli ona yavşayan kadının saçlarıda simsiyah ama aslında kızıl böyle olunca senin dediğinde mümkün ama sonuçta itachinin ona verdiği güç mutlaka sharinganla ilgili ve sasuke bunu gördüğünde ne tepki verecek merak ediyorum üffffff çok sabırsızlanıyorum şu fillerlar bitse mangada iyice ilerlese bi önümüzü görsek artık
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yondaime nin soy ismi ne acaba ismi minato idi ama...o zaman tam bi cevaba kavuşuruz.
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- yondaime nin orjinal ismini veriyorum Minato Namikaze
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- naruto dogdugunda babası ve dogumunda(büyük ihtimalle sealden dolayı) annesi ölmüş olduğu için,aynı zamanda 3. hokage nin narutoyu korumak istediginden babası hakkında bilgi sahibi olmamasınnı daha iyi olucagını düşünmesi nedeniyle uzumaki soy ismini aldığını düşünüyorum.
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 8 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
1 sayfadaki 8 sayfası