Naruto Manga
+16
gundamaster
alkadraz
lantis
S.Tensei
Zax
sera myu
zhenya
Kansu
wiL-
4sprz
Kıman
ozman
kouta
Shiniko
Darklight
oZzIiI
20 posters
2 sayfadaki 8 sayfası
2 sayfadaki 8 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Geri: Naruto Manga
- Spoiler:
- iyide bu benim teorimi çürütmezki narutoya kendi isminden farklı bi isim verilmiş yani gerçek ismini bilmiyoruz bilsekte annesi hakkında ipucu vermez ama annesinin doğumda öldüğünü sanmıyorumya benim dediğim şekilde olmasa bile bi yerde karşımıza çıkacak bence
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- bu gidişle narutonun annesi itachi çıkacak
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu arada bu hafta chapter yayınlanmıyacak falan diyolardı naruto hakkında ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
valla hiç şaşırmam benim başladığım iş rast gitmez
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya bu forumda bu kadar az naruto manga takip eden olması naadar kötü ya
- Spoiler:
- nese ne diyosunuz saskeyle ilgili
bişi yapabilecekmi sizce
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- fazla bişeyler ummuyorum ondan ama işin arkasındaki madara nın katılımı sözkonusu olursa işler baya karışabilir ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- evet baya baya karışabilir ama 2 şey var
1. ki bu noktada en önemli olanı itachinin verdiği güç
2. madara ne kadar güçlü ki itachi artık eskisi kadar güçlü değil demişti
gel cuma gel!
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- iyide madarada itachinin yalan söylediğini söylememişmiydi o kısım muallakta sanırım ben en çok itachinin narutoya verdiği gücü merak ediyorum bence sasuke köyü yerle bir edicek ama naruto onu durdurucak ve köye döndürücek felan falan aynı hikaye yani ama sasuke şuan kesinlikle güçsüz değil yani sasuke bişey yapamaz arkasında madara olmadan denemez adam tek eliyle kyubiyi dağıttı üstelik o zaman şimdi olduğu gibi güçlü değildi bide sasuke gelince sakurayla muhabbeti ne olucak merak ediyorum naruto artık hinatanın heralde orası kesinleşti
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- ya köy diyosun ama meydanda köy mu kaldı mübarek pain yalan etti herşeyi
bide madara itachinin yalan söylediğini söylemişsin ama madara yalancının Allahı töbe ya
itachinin madara hakkında söylediklerinin kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum çünkü hem sasukeyi bilerek öldürmedi itachi hemde Amaterasu gibi bi özellik verdi
Sonuçta kilit olan yine itachinin verdiği özellik ama o olmasa bile paini nagatoyu dağıtmış bi naruto kolay lokma olmaz sasukeye kesinlikle
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Sasuke arkasında Madara olmadan birşey yapamaz demedimki zaten.Ama kilit nokta gine madara olucaktır sonuçta bi bakıma paini de yönlendiren kişi oydu (akatsukiyi kuran kişi madaraydı sonuçta)., Kim bilir ne şeytani planları vardır onun üstüne konoha nın kendi içindede bazı entrikalar dönmekte bu danzo nun (ismini yanlış yazmış olabilirim ) hokage olma hayalleriyle konohaya ihaneti ve bunun arkasında madaranın planlarınun olması gibi şeylerde karşımıza çıkabilir. Yani sasukenin bi şekilde gine konohaya dönüceğinden eminim ,öyle olmak zorunda nitekim madara nın itachi nin de dediği gibi sharinganın en son seviyesine ulaşmış olduğunu varsayınca şu an onu durdurabilecek yegane kişi sasuke görünüyor...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- ya işte o nokta önemli madara son noktaya ulaşmış ve güçlüymüş ama halamı öyle yoksa artık eskisi gibi güçlü değilmi o tartışılır ama şuda bi gerçek onun karşısına geçebilecek tek kişide sasuke oluyor nsr madara yalancı olabilir ama itachide çok dürüst değil şimdi işin aslı sasukeyi karşısa oturtup herşeyi olduğu gibi anlatan madara ama demiyorumki madara doğru söylüyor iki olasılıkta mümkün ama benim tahminimde madaranın eskisi gibi güçlü olmadığı ve o yüzden sasukeye ihtiyaç duyduğu ama sasukenin köyle ne alıp veremediği var anlamadım yaşlıları falan öldürse tamamda ki bence öldürecek
sonrada madarayı öldürür hem en güçlü olmak için hemde ayak bağı olmasın diye yaşamasına izin vermesinin bi anlamı yok sonuçta amacına ulaştıktan sonra ki madarayıda sasuke öldürecek en azından sasuke öldürsün bi zahmette şu naruto fanlarının gönlünü alsın azıcık ya bu arada animede naruto gazagelip bişey söylediğinde ekranın bütününü kafası kaplıyor kafa eğik gözler yukarı bakıyor kaşlar çatık falan onun tipik pozu var ya bilmiyorum kafanızda canlandımı aynı şey mangadada var gördülçe uyuz oluyorum konuyla ilgisi olmasada aklıma geldi yine sinirlendim yazdım rahatladım sasukeyi seviyrum herşeye rağmen
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- sasukeyi seviyomusun
yapma herşeyi de ama sasukeyi seviyorum deme
beynimin teori üreten kısmı dondu bu söü duyduktan sonra
benden bu kadar :|
Sasuke Sucks! hatta Saske
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- sasukeyi çoooooooook seviyorum boşunamı diyorum sasuke çıksın çıksın diye baştan aşağı karizma adam tamam arada sinir oluyorum ama sasuke benim haremimin 2 nolu üyesi ama benim zevkim böyle
üstelik o animenin en derbeder çocuğuda o ya yazık ruh sağlığı bırakmadılar çocukta ailesi gözünün önünde katledildi hatta bütü tanıdıkları kim tarafından abisi tarafından adam giderken güçlende öyle gel yanıma dedi çocuk hayatını buna adadı yapayanlız büyüdü bitanecik narutosu vardı oda en büyük rakibi oldu ikiside birbirine az çektirmedi adam hayatını adadığı amaç için en yakın arkadşıyla dövştü ama öldüremedi ki narutonun ölümü onun insafına kalmıştı ne aşık olabildi ne bişey yapabildi gitti yılanla işbirliği yaptı yıllarca çalıştı herkesi arkasında bıraktı sonra ne öğrendi hayatını adadığı şey yalanmış en nefret ettiği kişi aslında onu korumuş bütün bildikleri tersine döndü ne yapmasını bekliyorsun buna rağmen soğuk kanlılığını koruyabiliyor kararları doğru yada yanlış ama onun yerinde ben olsam o yaşlıların kökünü kuruturdum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- ya yuh sana ya hala seviorum diosun
tipinden dolayı diosan senin secimin tabiki ama dier topicte yazdığım gibi tipi ve zekası ters orantılı
gery saske abisini öldürmeden önce nie doruyu aramaz?
yılanın yanına gitmeden güçlü olamasmı naruto oldu ama?
bunca öldürdü kesti biçti bu yaptıklarını iyi yoldan çözemezmiydi?
sorarım sana sera ne ayak bu saske
tam bi mal ya düşündükçe cıldırıorm
bide gider madaraya inanır gery madara olcak elaleme
bide aşk dersin kızlar onu parası yüsünden kovalar olmadı bu tipi yüzünden olsun
bak şimdi narutoya bidaki hafta kapıcak hinatayı saske gelcek bakcak görcek kıscancak intaar etcek
yeah son teori budur
geber saske!
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- sasuke kimi öldürdü ya hatta orochimarunun gücünü test etsin diye verdiği adamların bitanesine bile öldürmedi hatta çocukla dalga geçmişti o yüzden ben seviyorum tipinide seviyorum karakterinide seviyorum seviyorum yani ötesi yok önce sasuke sonra shikamaru sonra kakashi o animedeki favorilerim narutoda iyidir mahallenin çocuğu ama çok konuşuyor ağzı kadar beynini kullansa daha iyi olurdu ama cesur çocuk iyi kalpli bişey demiyoruz ama sasuke ayrı sen sevmiyorsan oda senin tercihin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- ahsdgsajkd
ben sevmiyosam benim tercihim
genelde sevme duygumu kızlara kullanıorum ondan olabilir
saske yi sevebilirsin ya sen kendi düşünceni söledin ben kendi düşüncemi söledim
saske sadece gery dedim dikkat ettiysen araştırmadan etmeden atladı hemen
ama tipinden bahsedioruz Allah için yakışıklı delikanlı
Naruto zaten safey in teki canım bende sevmiyorum onu
Shikamaru king ya
zaten bi shikamaru bide rock lee
he bide Neji sekil
ama insan içinde insan olcak canım
bak hinata gül gibi kız
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
aaa rock lee yi unuttum onuda çok seviyorum ama kardeş gibi ama asıl mahallenin en güzel kızını o kaptı ama daha farkında değil oda yakında belli olur gai sensei de biyere kadar ben nejiyi çok sevmedim ya çok burnu havadaydı hinatacığa az çektirmedi ama naruto sürttü burnunu biraz iyi oldu takdir ettim 8)
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ihih
mangadan koptuk muhabbete karakterlere daldık
ya zamanda gecmioki manga cıksın
mangadan koptuk muhabbete karakterlere daldık
ya zamanda gecmioki manga cıksın
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
benimgibi 25-30 mangayı haftalık olarak takip et o zaman fazla sıkılmazsın gerçi o zamanda herşey birbirine giriyo ayrı bi sorun...
edit : 39 muş
edit : 39 muş
En son zhenya tarafından Ptsi 1 Haz. - 20:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
bu aralar elimde aşırı geniş anime dizi sinema arşivi war o yüsden manga okumuorm pek
e bide okul bitseydi
belki kishi bu hafta torpil yapar perşembe cıkarır dengesiz
e bide okul bitseydi
belki kishi bu hafta torpil yapar perşembe cıkarır dengesiz
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
perşembeleri raw ları çıkıyo aslında ama ingilizce versiyonları ancak cuma akşamları yada cumartesi sabahları...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- ya ben yine sasukeyi atlayacak araya bişeyler sokacak köye dönüşünü 1 hafta daha uzatacak diye korkuyorum ama hadi bakalım filler ın bitmesinede 1 hafta kaldı naruto güzel olacak ama sasuke dönsünde filler falan dnlemem hepsini izlerim sasukenin olmadığı bölümler çok sıkıcı hep aynı şeyler hele son fillerda döneceim yer sensin muhabbeti yüzünden kustum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben son on bölümü (daha fazla da olabilir emin değilim)sadece açtım bi ortasına bi sonuna baktım sonrada kapadım .Sen gine sabredip izlemişsin ne diyim helal valla..
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
yok ya on bölüm izlemedim 109 dan itibaren izledim okadar sabırlı değilim bende
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
oo siz iyi izlemişsiniz
ben 91 di galiba kristal kızın ilk cıktığı bölümde bıraktım animeyi
fillerlar da haftaya bitiyo sanırım haftaya başlarım izlemeye
ben 91 di galiba kristal kızın ilk cıktığı bölümde bıraktım animeyi
fillerlar da haftaya bitiyo sanırım haftaya başlarım izlemeye