Selam..!
+6
spartiate
edemirci44
sakura hime
Ryoko Yoichi
Shiniko
FindaSoul4$ale
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Selam..!
İsmim Simre.17 yaşımdayım, pek sıkı diye nitelendiremesem de kamburüstü bir animeseverim.Siteyi Caner'm sayesinde keşfedeli daha 15 dakika falan oluyor ama şimdiden çok beğendim :]
Favori animelerim: Kemonozume,Elfen Lied,Neon Genesis Evangelion,Noir,Gunslinger Girl,Ghost in the Shell,Gun Grave,Chi's Life,Myself; Yourself,Lovely Complex,Ef; A Tale of Memories ve Strawberry Panic.
+ Dergi de çok güzel görünüyor; kendi blog'umda da bir linkini yayımladım, umarım daha fazla kişiye ulaşmasında yardımım dokunur ;]
Favori animelerim: Kemonozume,Elfen Lied,Neon Genesis Evangelion,Noir,Gunslinger Girl,Ghost in the Shell,Gun Grave,Chi's Life,Myself; Yourself,Lovely Complex,Ef; A Tale of Memories ve Strawberry Panic.
+ Dergi de çok güzel görünüyor; kendi blog'umda da bir linkini yayımladım, umarım daha fazla kişiye ulaşmasında yardımım dokunur ;]
Geri: Selam..!
Hoşgeldin Sensei! Seni böyle anime forumlarında görmeyi ancak hayal edebilirdim galiba Tekrardan hoşgeldin ve iyi eğlenceler.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
bende yeniyim biraz ama yine hoş geldin
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin umarım forumda eğlenirsin ve iyi vakit geçirirsin
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin forum sitemiz de eğlenmen dilegiyle.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Hoş geldin Simre, sitemizde umduğunu bulmanı ve iyi eğlenmeni diliyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Aramıza hoşgeldin simre-san O.o fawori animelerinin çoğunu izlemedim..! etkilendimmm!! d: iyi eğlenceler ^^
hoşgeldin simre eğleneceğini zaten biliyroum bunun dışında dergi yorumu içinde teşekkürler diyelim kimse teşekkür etmemeiş nedense bende favori animelerinin hiçbirini izlemedim ama yarısı listede elime geçtikleri anda izleyeceğim
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
hoşbulduk, mesaj yazan herkese teşekkürler.
İzleyemediğiniz favori animelerim konusuna gelirsek; forumda linklerini yayımlamaya, incelemelerini yazmaya çalışırım; kendimi yeterli hissettiğimde ;]
İzleyemediğiniz favori animelerim konusuna gelirsek; forumda linklerini yayımlamaya, incelemelerini yazmaya çalışırım; kendimi yeterli hissettiğimde ;]
1 sayfadaki 1 sayfası