Aegisub ile Karaoke
+7
aoshi
Unde®kaN
Shiniko
Seifukusha
spartiate
Hitokiri
Susano'o
11 posters
AnimeManganTR :: ANİME BÖLÜMÜ :: Anime Fansub ve Türkçe Altyazı :: Fansub-Çeviri Yardım :: Fansub Yardım
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Aegisub ile Karaoke
bi heves sardı deniyorum bakalım allah sonumuzu hayır etsin , bu arada bişi daha sorucam ben bu karaokeyi yaparken yazılarınızdaki tavsiyelere uyup video dan use dummy seçmiştim ve direk oke basarak geçmiştim o kısmı ordaki hiç bi ayarı yapmamıştım yane, daha sonra karaokeyi bitirip asıl videoya geçince anladım ki ordaki usedummy de bazı ayarlar yapmam gerekiyormuş çünki ben ilkten karaokeleri koyduğum yerler asıl videoya geçince abuk subuk yerlerde çıktılar , bu hatayıda her satırın yerini tek tek düzelterek hallettim ama merak ettiğim konu bu sorunuda dieri gibi toptan halletmenin bi yolu var mı ?
hione- Encoder
Ruh Hali :
Ben adobe after effects'e harbi merak saldım. Yazılımı kurdum, video ders falan da indirdim. En güzel yanı, kodlardan ziyade grafiksel arayüzle kullanıcıyı buluşturması.
Orijinal videonun çözünürlüğünü öğrenmelisin abi. Sonra File-properties'e gelip altyazılar için de bu çözünürlüğü girmiş olmalısın. Ondan sonra dummy video açarken, çözünürlük kısmına o çözünürlüğü girmelisin.çünki ben ilkten karaokeleri koyduğum yerler asıl videoya geçince abuk
subuk yerlerde çıktılar , bu hatayıda her satırın yerini tek tek
düzelterek hallettim ama merak ettiğim konu bu sorunuda dieri gibi
toptan halletmenin bi yolu var mı ?
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: ANİME BÖLÜMÜ :: Anime Fansub ve Türkçe Altyazı :: Fansub-Çeviri Yardım :: Fansub Yardım
2 sayfadaki 2 sayfası