AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
2 sayfadaki 40 sayfası
2 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
Arkadaslar yeni Projemizin en azindan birinci bölümün acilis karaokesine bakmanizi siddetle tavsiye ediyorum.Magic Lord sagolsun döktürmüs.Kapanis ise ceviriyi yapan ilyas kardesimize ait.Kendisi henüz 16 yasinda olup su an sitemizde 4 ayri projede cevirmenlik yapmaktadir..Kendisinden cok ümitliyiz yani
Merhak demiş ki:Arkadaslar yeni Projemizin en azindan birinci bölümün acilis karaokesine bakmanizi siddetle tavsiye ediyorum.Magic Lord sagolsun döktürmüs.Kapanis ise ceviriyi yapan ilyas kardesimize ait.Kendisi henüz 16 yasinda olup su an sitemizde 4 ayri projede cevirmenlik yapmaktadir..Kendisinden cok ümitliyiz yani
gelecek vaat ediyor diyorsun yani merhak:) tamam öyle diyorsan izlerim yarın nasılsa tatil:)
Bu ne hız böyle. Teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Ben bu cocuga yetisemiyorum artik ..
Vampire Knight Guilty 9 eklenmistir...
Vampire Knight Guilty 9 eklenmistir...
tamam ben çözdüm bu fansubu burdakilerin özel güçleri var ya da özel güçleri var
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bu ne hız yeni bölüm için teşekkürler
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Helal olsun diyorum başka bir şey diyemiyorum Böyle devam ederse 1 ayda 4-5 tane 25 bölümlük seri bitirirsiniz. Kolay gelsin.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürler bu yılbaşında bizi ençok sevindiren sitelerden biri oldunuz
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yok okadar yapamayizda elimden geleni yapmaya calisiyoruz .Ayrica güzel yorumlar icin cok tesekkürler..Eger begenerek izliyorsaniz cevirdigimiz serileri ne mutlu bize..Shiniko demiş ki:Helal olsun diyorum başka bir şey diyemiyorum Böyle devam ederse 1 ayda 4-5 tane 25 bölümlük seri bitirirsiniz. Kolay gelsin.
vampire knight bitsin ondan sonra indirip izlicemm
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sizin verdiğiniz sitede 11. bölümden sonrası yok ama anime 13 bölüm sanırım bu durumda nerden indiricez
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Eee biz devam ediyoruz cevirmeye ..Daha bitmedikisera myu demiş ki:sizin verdiğiniz sitede 11. bölümden sonrası yok ama anime 13 bölüm sanırım bu durumda nerden indiricez
ben yuurisan-sub dan bahsediyorum yani onlar daha torrentlerin tamamını yüklememişler sizin daha çeviriyi bitirmediğinizi zaten biliyorum ama bu hızda giderse çok kısa bi zamanda bitirebileceğiniz için sormak istedim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Pardon ya ben yanlis anlamisim o zaman.Evet dogrudur zaten arkadas gruba yetismek istiyordu simdi artik yeni bölüm ciktikca az bir süre sonra altyazisini verir heraldesera myu demiş ki:ben yuurisan-sub dan bahsediyorum yani onlar daha torrentlerin tamamını yüklememişler sizin daha çeviriyi bitirmediğinizi zaten biliyorum ama bu hızda giderse çok kısa bi zamanda bitirebileceğiniz için sormak istedim
Bölüm Sayısı: 25
Yayım Tarihi: 2007
Tür: Macera, Aksiyon, Tarihi
Tanıtım:
Eski zamanlardan beri seçtiği savaşçılara büyük bir güç veren Hükümdarlık Mührü nesilden nesile aktarılmıştır. Kaos ve iç savaş zamanlarında, orduların ve kahramanların isimlerini tarihe kazıdıkları dönemler aynı zamanda insanların sürekli korku içinde yaşadığı ölüm ve yıkımın dönemleridir.
İşte böyle bir zamanda yaşayan Rikuson’un (Lu Xun) ailesi Hükümdarlık Mührü'nün koruyucularıdır ancak mühür, Sonsaku adlı bir kral tarafından çalınır. Hocasının isteği üzerine Rikuson, mührü geri alabilmek amacıyla Sonsaku’ya hizmet etmeyi önerir. Fakat suikastçilerin Sonsaku’ya saldırısı sonucu mühür bir kez daha ortadan kaybolur. Böylece Rikuson’un mühürü bulmak ve kaderini keşfetmek üzere yolculuğu başlar.
Not: anime.gen.tr'den alıntıdır.
Yeni Projemizin ilk bölümü Fansub olarak verilmistir...
Yeni projeniz hayırlı olsun ,kolay gelsin.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Hızınıza yetişmek gerçekten zor.Projelerinizde başarılar dilerim.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Güzel haberler veren kaliteli bir ekibin oldugu bir site daha çeviriler de ve fansub işlerinde başarılar.
rcatalkaya- Isınan üye
çalışmalarınızda başarılar. bir soru: animeleri japoncadan mı çeviriyorsunuz?
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Japoncadan derken?.Hayir tabiki.Ama ingilizcesi sacma gelen yerleri anladigim kadari ile ben japonca videodan düzeltmeye calisiyorum.Sanirim diger arkadaslarda öyle yapmaya calisiyordur.Ama su varki Cevirmen Arkadaslardan Magic_Lord Digimon Tamers adli animenin bir bölümünü tamamen japoncadan ingilizceye cevirip sitemize koydu.Bu biraz asmis bir arkadasimiz ...Ve ingilizcesi iyi arkadaslardan seyredip elestirilerini de bekliyor.mdd3000 demiş ki:çalışmalarınızda başarılar. bir soru: animeleri japoncadan mı çeviriyorsunuz?
2 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
2 sayfadaki 40 sayfası