AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
16 sayfadaki 40 sayfası
16 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
Ya anlatmistim halbuki Serkancim ..Arkadas cok önceden ilk 8 bölümü cevirmis zaten ..Bizde hizla fansub lastiriyoruz olay bu yani..Yoksa daha hiper hiza ulasamadik:)..spartiate demiş ki:iki günbde 6 bölüm ha XD ne desem boş valla size hakan:D
Bu arada Blade of Immortal 7. bölüm eklenmistir...
Merhak demiş ki:Ya anlatmistim halbuki Serkancim ..Arkadas cok önceden ilk 8 bölümü cevirmis zaten ..Bizde hizla fansub lastiriyoruz olay bu yani..Yoksa daha hiper hiza ulasamadik:)..spartiate demiş ki:iki günbde 6 bölüm ha XD ne desem boş valla size hakan:D
Bu arada Blade of Immortal 7. bölüm eklenmistir...
olsun, altyazılar hazır olsa bile bu işin raw'a göre zamanlama düzeltmesi, encode u ve uploadu var be haan, az iş değil bunlarda:)
Serkan upload hiçbişi değil ki.Upload yapan kişinin 2048 mb neti var.Son hız upload bende istiyom
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Yok daha Upload yapan benim hizima ulasamadi...Ben 100kb ile upload yapabiliyorum ..Downloadi ise hic sorma :pirat:bLue-Dragon demiş ki:Serkan upload hiçbişi değil ki.Upload yapan kişinin 2048 mb neti var.Son hız upload bende istiyom
Güncellemeler için teşekkürelr.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Yeni bir gelismeden sizleri haberdar edeyim. Kazaskerin altyazilarini kullanmamiza müsade etmesiyle birlikte Bleach animesinin birinci bölümünden itibaren fansub yapilma islemine baslanmis bulunmaktayiz.Ve bir aksilik olmazsa ilk 10 bölüm bugün siteye eklenecektir.Hizli bir sekilde seriye yetismeye calisacagiz.Altyazilar icin Kazaskere tekrar tesekkürlerimizi sunuyoruz...
işte bu habere ne kadar sevindiğimi anlatamam birileri bu animeye fansub yapsın diye bekleyişim sonunda son buldu çevirileri için kazaskere burdan bol bol teşekkür ediyorum bana izleyecek birşeylerin çıkması süper oldu
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:işte bu habere ne kadar sevindiğimi anlatamam birileri bu animeye fansub yapsın diye bekleyişim sonunda son buldu çevirileri için kazaskere burdan bol bol teşekkür ediyorum bana izleyecek birşeylerin çıkması süper oldu
ilk 10 bölüm eklenmistir .Seyretmeye basla bakalim ...
hemen bugün indirmeye çalışıcam birşey sormak istiyorum bu anime hala devam ediyor değil mi yani kaç bölüm olacağı kesin olarak belli değil değil mi
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet hala devam ediyor ve ne zaman bitecegi belli degil. Eger bir aksilik olmazsa bu gece 208. bölümün fansubunuda verebiliriz..sakura hime demiş ki:hemen bugün indirmeye çalışıcam birşey sormak istiyorum bu anime hala devam ediyor değil mi yani kaç bölüm olacağı kesin olarak belli değil değil mi
hmm bu haber eğer bikaç hafta önce gelse çok sevinirdim ama şuan elimde bleachin tüm bölümleri olduğundan birazcık şansıma sinirlendim ama bi taraftanda indirmeyeceimi düşünüp mutlu oluyorum güncellemeler için çooook teşekkürler artık şu kannagiyide bitirelim 3 bölümcük kaldı ve bol bol black cat ve kenichi güncellemesi bekliyoruuz kolay gelsin başarılarınızın devamını dilerim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
pek bol olmasa da 1 bölüm daha kenichi güncellemesi yaptımsera myu demiş ki:hmm bu haber eğer bikaç hafta önce gelse çok sevinirdim ama şuan elimde bleachin tüm bölümleri olduğundan birazcık şansıma sinirlendim ama bi taraftanda indirmeyeceimi düşünüp mutlu oluyorum güncellemeler için çooook teşekkürler artık şu kannagiyide bitirelim 3 bölümcük kaldı ve bol bol black cat ve kenichi güncellemesi bekliyoruuz kolay gelsin başarılarınızın devamını dilerim
4sprz- AnimeOu
4sprz demiş ki:pek bol olmasa da 1 bölüm daha kenichi güncellemesi yaptımsera myu demiş ki:hmm bu haber eğer bikaç hafta önce gelse çok sevinirdim ama şuan elimde bleachin tüm bölümleri olduğundan birazcık şansıma sinirlendim ama bi taraftanda indirmeyeceimi düşünüp mutlu oluyorum güncellemeler için çooook teşekkürler artık şu kannagiyide bitirelim 3 bölümcük kaldı ve bol bol black cat ve kenichi güncellemesi bekliyoruuz kolay gelsin başarılarınızın devamını dilerim
Evet Kenichi 13. bölüm eklenmis..( Ali konuma sirnasma cizerim bak )
Çalışmalarınız da kolaylıklar dilerim.Kenichiyi bekliyordum yarın indirip seyredelim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Canım bir kere de müjdeyi biz verelim dedik sende. ha ! iyice cimrileştin ya konuyu bile paylaşamyosun yakışıyor mu hiç bu sanaMerhak demiş ki:4sprz demiş ki:pek bol olmasa da 1 bölüm daha kenichi güncellemesi yaptımsera myu demiş ki:hmm bu haber eğer bikaç hafta önce gelse çok sevinirdim ama şuan elimde bleachin tüm bölümleri olduğundan birazcık şansıma sinirlendim ama bi taraftanda indirmeyeceimi düşünüp mutlu oluyorum güncellemeler için çooook teşekkürler artık şu kannagiyide bitirelim 3 bölümcük kaldı ve bol bol black cat ve kenichi güncellemesi bekliyoruuz kolay gelsin başarılarınızın devamını dilerim
Evet Kenichi 13. bölüm eklenmis..( Ali konuma sirnasma cizerim bak )
4sprz- AnimeOu
ooooooooow site içinde soğuk savaş
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
önce özkan(blue_dragon), şimdide 4sprz... hakan vallaha buradaki saltanatın tehlikede, bu gençleri tutmak mümkün değil:D
tabii tabii gençlerinde önünü açmak lazım ben veriyimmi bundan sonra güncelleme haberlerini
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sevgili adminim, lütfen kisa yoldan söhret olmak isteyen su adamlara hadlerini bildiriniz sizden istirham ediyorum .spartiate demiş ki:önce özkan(blue_dragon), şimdide 4sprz... hakan vallaha buradaki saltanatın tehlikede, bu gençleri tutmak mümkün değil:D
@ sera myu : Sakin aklindan bile gecireyim deme . Patosumu isteme benden buz gibi sogurum senden . Eskiden tv de böyle bir reklam vardi....
pekala merhak ama yerine bu kadar göz dikmiş adam varken umarım başına birşey gelmez nihahahahaha
şaka bi yana kenichi güncellemesi için teşekkürler merakla kannagi ve black cat bekliyoruz ama bu kannagi suskunluğu fırtına öncesi sessizlikmi acaba:-sns:
şaka bi yana kenichi güncellemesi için teşekkürler merakla kannagi ve black cat bekliyoruz ama bu kannagi suskunluğu fırtına öncesi sessizlikmi acaba:-sns:
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya bırak ya bir daha güncelleme mesajı yap dersiniz yapmicam
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:pekala merhak ama yerine bu kadar göz dikmiş adam varken umarım başına birşey gelmez nihahahahaha
Sanirim kannagi de kalan bölümler kisa zaman icinde gelecek..Ayrica Black cat dede öyle olacak sanirim. Bir aksilik olmazsa artik Black cate yogunlasacagim.
Bu arada Dün Bleach 208 siteye srt olarak koyuldu bugünde fansub olarak koyulacaktir..
16 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
16 sayfadaki 40 sayfası