AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
15 sayfadaki 40 sayfası
15 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
ama şimdi oda değişiyor mesela rurouni kenshindede kılıç var tv serisinden bahsediyorum ninja scroll dada kılıç var biri karnına giriyor diğeri kafa kol uçuruyorMerhak demiş ki:Yani gerektirdigi kadar.Kiliclarin oldugu yerde ne kadar olursa ..sera myu demiş ki:bu bölümler ve birazdan yazacaınız bölümler için teşekkürleeer de blade of immortal kanlı bir animemi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Valla sanirim biraz fazla gibi :pirat:sera myu demiş ki:ama şimdi oda değişiyor mesela rurouni kenshindede kılıç var tv serisinden bahsediyorum ninja scroll dada kılıç var biri karnına giriyor diğeri kafa kol uçuruyorMerhak demiş ki:Yani gerektirdigi kadar.Kiliclarin oldugu yerde ne kadar olursa ..sera myu demiş ki:bu bölümler ve birazdan yazacaınız bölümler için teşekkürleeer de blade of immortal kanlı bir animemi
tmm mesaj alındı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
güncellemeler için teşekkürler yeni gördüm ve hemen indiriyorum yaşasın black cat bu serinin sonunu baya merak ediyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aynen bende ama ben karizmatik traini daha çok seviyordum da sanki o ölen kız aslında ölmemiş olacakta onusonra kullanacaklar gibi bi his var içimde dur bakalım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bu arada michiko to hatchin 22.bölümde bitecekmi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:aynen bende ama ben karizmatik traini daha çok seviyordum da sanki o ölen kız aslında ölmemiş olacakta onusonra kullanacaklar gibi bi his var içimde dur bakalım
evet ya saya'nın aslında ölmediğini düşünüyorum bende ya da ölmüş olmasını istemiyorum umarım güzel bir final olur
Ruh Hali :
o saya var ya aynı code geass hesabı okızın resmini bulmuştum bi yerden ve okadar güzeldiki resim hhatta animenin bi sahnesinden traine dönüp baktıında yüzüne yakın çekim yapılmış gibi ışık vuruyordu bi taraftan geceydi öyle bi resim ve black catte o resmin olduğu sahneyi gördüğümde okadar şaşırdımki animeyi durdurum bikaç dakka bakmışımdır yani code geasste de yeşil saçlı kızda aynısı olmuştu yine bi resme hayran kalmıştım sonra onun code geassteki kız olduğunu örendim ne diim şanslıyım ben
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:o saya var ya aynı code geass hesabı okızın resmini bulmuştum bi yerden ve okadar güzeldiki resim hhatta animenin bi sahnesinden traine dönüp baktıında yüzüne yakın çekim yapılmış gibi ışık vuruyordu bi taraftan geceydi öyle bi resim ve black catte o resmin olduğu sahneyi gördüğümde okadar şaşırdımki animeyi durdurum bikaç dakka bakmışımdır yani code geasste de yeşil saçlı kızda aynısı olmuştu yine bi resme hayran kalmıştım sonra onun code geassteki kız olduğunu örendim ne diim şanslıyım ben
saya benimde favori karakterlerim arasında ama dediğin sahneyi tam hatırlayamadım bide code geass da hangi karakter saya ya ben izlerken öle dalıyorum ki kim hangi karaktere benziyor unutuyorum
Ruh Hali :
yok yok yanlış anlamışsın dedimki sayayı animeden önce resimde görmüştüm ve çok hoşuma gitmiştisonra animede karşıma çıkınca çok şaşırdım aynı şey code geasstede oldu code geassteki yeşil saçlı kızı resimde görmüşütüm sonra onu code geassin posterinde görünce çok şaşırdım demek istedim
o resimde şu işte
o resimde şu işte
- Spoiler:
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
haaa benim saflığım tuttu gene evet güzel resimmiş bu sahne şu çatıda konuştukaları sahneydi yanılmıyorsam ama çok güzeldi
Ruh Hali :
My Animelist te 22 bölümde bitecegi yaziyor.Bende oraya dayanarak 22 bölümde bitecegini düsünüyorum..sera myu demiş ki:bu arada michiko to hatchin 22.bölümde bitecekmi
Euhehehe güzel bir yaklasim. Bosverin herkesin söyledigi kendini baglar sonuctacynthia demiş ki:Şimdi anti-MAL ekibi bir şey demesin de...
merhak bu black cat da saya'nın ilk bölümlerde söylediği bir şarkı vardı onun adını biliyor musun yada
Ruh Hali :
Malesef ismni bilmiyorum. Zaten cok az mirildaniyor ama bulmaya calisirim .Benimde cok hosuma gitmisti o sarkisakura hime demiş ki:merhak bu black cat da saya'nın ilk bölümlerde söylediği bir şarkı vardı onun adını biliyor musun yada
Bu arada Honey and Clover 5 ve 6 fansub olarak eklenmistir..Iyi seyirler..
oh oh honey and clover da geldi bu arada ismini bulursan süper olur
Ruh Hali :
teşekkürleeeer kenichiiiiiii
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sarkinin ismi : Konoya No Uta. Ama sadece ismini bulmakla kalmadim.Sarkiyla birlikte serinin acilis ve kapanis sarkilarini komple siteye bölümlerin üstüne ekledim.Oradan indirip rahatca dinleyebilirsiniz.sakura hime demiş ki:oh oh honey and clover da geldi bu arada ismini bulursan süper olur
banzai banzai diyerekden hemen indiriyorum çok saol merhak
Ruh Hali :
Hakan abi yok ortalıkta hemen ben verim haberi Blade of the Immortal 5.bölüm eklendi 6 yolda
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Hööyyyyt birisinin yerimde gözü var galiba .Yok sadece 6. bölümünde verilmesini bekliyordum .bLue-Dragon demiş ki:Hakan abi yok ortalıkta hemen ben verim haberi Blade of the Immortal 5.bölüm eklendi 6 yolda
Yok be Hakan abi
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Biliyorum pasam saka yaptim .Bu arada 6. bölümde eklenmis en sonundabLue-Dragon demiş ki:Yok be Hakan abi
15 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
15 sayfadaki 40 sayfası