AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
23 sayfadaki 40 sayfası
23 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
Valla benim hicbir bilgim yok ne desem yalan olur ..sakura hime demiş ki:aaa ne çok teşekkür almışım hoşuma gitti yardımcı olduysam ne mutlu bana ben daha bu seriyi izlemedim ama anladığım kadarıyla animeou grubun çevirdiği ilk sezon oluyor yoksa ben yanlış mı biliyorum ona göre sırayla izleyeyim de
Bu arada Kenichi 15. bölüm eklenmistir..
Merhak demiş ki:Valla benim hicbir bilgim yok ne desem yalan olur ..sakura hime demiş ki:aaa ne çok teşekkür almışım hoşuma gitti yardımcı olduysam ne mutlu bana ben daha bu seriyi izlemedim ama anladığım kadarıyla animeou grubun çevirdiği ilk sezon oluyor yoksa ben yanlış mı biliyorum ona göre sırayla izleyeyim de
Bu arada Kenichi 15. bölüm eklenmistir..
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben bu tales serisini inceledim şöyle bir sıralama vardı
Tales of Eternia
Tales of Phantasia
Tales of Symphonia
Tales of the Abyss
Tales of Symphonia: Tethe'alla Chapter
tabi ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan biri bana cevap verebilir mi acaba
bu arada güncelleme için teşekkürler
Tales of Eternia
Tales of Phantasia
Tales of Symphonia
Tales of the Abyss
Tales of Symphonia: Tethe'alla Chapter
tabi ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan biri bana cevap verebilir mi acaba
bu arada güncelleme için teşekkürler
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O en sondakini duymadım ama onun dışında doğru olması lazım.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Tales of Eternia 2001
Tales of Phantasia 2004-2006
Tales of Symphonia 2007
Tales of the Abyss2008-2009
Tales of Symphonia: Tethe'alla Chapter ise henüz yapım aşamasındaymış bu sene içinde çıkacakmış.
Tales of Phantasia 2004-2006
Tales of Symphonia 2007
Tales of the Abyss2008-2009
Tales of Symphonia: Tethe'alla Chapter ise henüz yapım aşamasındaymış bu sene içinde çıkacakmış.
jidoshie- Yeni Üye
Ruh Hali :
ben yok sanıyorum ama bu ovaların birbirleriyle bağlantısı varmı
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear demiş ki:ben yok sanıyorum ama bu ovaların birbirleriyle bağlantısı varmı
http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=960
Yukarıdaki linkte göreceğin gibi bu animeler birbirleri ile bağlantılı...
Tales of Eternia haricindekiler şuan Türkçe'ye çevriliyor...
İnşallah yakında bu seride çevrilir.
Soul Eater 24
Michiko to Hatchin 19
Kurokami 9
Space Adventure Cobra 13 eklenmistir..
Michiko to Hatchin 19
Kurokami 9
Space Adventure Cobra 13 eklenmistir..
amanın kurokami gelmiş ama ne kötüki cumaya kadar hiçbir şey indiremicem torenti bile yok ah bu babam ahh
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Babalara laf yok Babalar her zaman haklidir. :bom: Ben kendimden biliyorum..sakura hime demiş ki:amanın kurokami gelmiş ama ne kötüki cumaya kadar hiçbir şey indiremicem torenti bile yok ah bu babam ahh
Güncelleme için teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
teşekkürleer
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ellerinize saglik..
birde birseyi merak ediyorum parola koymussunuz dosyalara..ama soul eater basliginda parola yazmiyor (parola sitenizin ismi ama tahmin edemeyenlerde olabilir) yada ben goremedim.
not:tum forumu bastan sona incelemedim belki baska bir yerde yaziyordur eger oyleyse kusura bakmayin.. bu forumdan baska sitelere pek girmiyorumda.
birde birseyi merak ediyorum parola koymussunuz dosyalara..ama soul eater basliginda parola yazmiyor (parola sitenizin ismi ama tahmin edemeyenlerde olabilir) yada ben goremedim.
not:tum forumu bastan sona incelemedim belki baska bir yerde yaziyordur eger oyleyse kusura bakmayin.. bu forumdan baska sitelere pek girmiyorumda.
SeRKaN- Isınan üye
Ruh Hali :
Evet parola sitemizin ismi.Ayrica duyurular bölümünde yaziyordu artik bütün projelerimize sifre koyacagimiz.Ve ayrica rar dosyasinin icindede olmasi gerekiyor sifrenin eger upload yapan kisi unutmamissa girmeyi ..Neyse mühim degil ögrenilecek seyler bunlar sonucta.. Ayrica bizim forumada bekleriz tabiki seni..SeRKaN demiş ki:ellerinize saglik..
Bu arada birde güncelleme vereyim bari, Kenichi 16. bölüm eklenmistir..
bilgi icin tesekkurler..
bu arada dosya icinde yazmiyordu daha once black cat calismanizi indirmistim onlarda yaziyordu ( black cat te cok guzedli )
bu arada dosya icinde yazmiyordu daha once black cat calismanizi indirmistim onlarda yaziyordu ( black cat te cok guzedli )
SeRKaN- Isınan üye
Ruh Hali :
Şimdi parolaya ne gerek vardı diyeceğim ama demiyorum hangi gruba desem bir sürü şey sıralıyor.... Neyse ellerinize sağlık...
En son rockchu tarafından Çarş. 18 Mart - 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Cevap yazsam mı diyordum ama Selman lafı ağzımdan almış.rockchu demiş ki:Şimdi paraolaya ne gerek vardı diyeceğim ama demiyorum hangi gruba desem bir sürü şey sıralıyor.... Neyse ellerinize sağlık...
Projeye şifre koymanın hiçbir gereği yok bence. Zaten fansub olduğu için izleyen de görüyor nereden indiğini, kimin yaptığını. Herkesin görüşü farklıdır tabi. Bizde de şifre koyanlar var; mesela Serkan abi. Şifrenin amacı belki de rar dosyasını açacak kişiye bir şekilde sitenin reklamının yapılmasıdır. Ama reklamsa amaç, bence bunu şifreleyerek yapmaya gerek yok. Fansubda veya altyazıda herşey ortada zaten. Hem, dosyayı rardan çıkarırken de şifre girmek zorunda kaldığımda, bir izleyici olarak ben üşeniyorum yazmaya.
Dosyayı o gruptan indiren adama, zorla sitenin ismi hatırlatılarak eziyet etmeye gerek yok. Şifre sormadan doğrudan paketten çıkıyor ise memnun oluyorum, o memnuniyetle de keyiflice animeyi izleyip, fansub yapana hayır dua ediyorum
Neyse bende cevap mahiyetinde birsey yazayim ozaman..Aslinda Selmanin yüzünden oluyor böyle seyler ..Neyse amacimiz zaten rar dosyasina site ismini sifre olarak yazip site reklamimizi yapmak degil..Daha önce paylasimlarimizin hicbirinde sifre yoktu..Taki birisi komple linkleri kopyala yapistir yaparak baska bir sitede bizden izin almadan paylasim yapana kadar..Aslinda izin alinmasi durumunda buna bile müsade ediyoruz.Ama bu durum biraz üzdü bizi.Cünkü bu sekilde insanlar fansubu yapan kisilere degil o paylasimi yapan kisiye tesekkürlerini sunuyor.Bunu ben kendi gözlerimle görsüm..Maksat rar dosyasina sifre koyarak paylasimi izinsiz olarak yapmak isteyende olsa hic degilse sifre olarak sitemizin ismini oraya koymak mecburiyetinde olmasi..Ve indiren kisilerinde bu fansubun kimin tarafindan yapildigini bilmesi..He simdi diyebilirsinki onu yapacak olan komple yeniden upload eder ve sifreyide ortadan kaldirir..Eee napalim artik biz elimizden geleni yapmis oluruz hic degilse .....Seifukusha demiş ki:Cevap yazsam mı diyordum ama Selman lafı ağzımdan almış.rockchu demiş ki:Şimdi paraolaya ne gerek vardı diyeceğim ama demiyorum hangi gruba desem bir sürü şey sıralıyor.... Neyse ellerinize sağlık...
Projeye şifre koymanın hiçbir gereği yok bence. Zaten fansub olduğu için izleyen de görüyor nereden indiğini, kimin yaptığını. Herkesin görüşü farklıdır tabi. Bizde de şifre koyanlar var; mesela Serkan abi. Şifrenin amacı belki de rar dosyasını açacak kişiye bir şekilde sitenin reklamının yapılmasıdır. Ama reklamsa amaç, bence bunu şifreleyerek yapmaya gerek yok. Fansubda veya altyazıda herşey ortada zaten. Hem, dosyayı rardan çıkarırken de şifre girmek zorunda kaldığımda, bir izleyici olarak ben üşeniyorum yazmaya.
Dosyayı o gruptan indiren adama, zorla sitenin ismi hatırlatılarak eziyet etmeye gerek yok. Şifre sormadan doğrudan paketten çıkıyor ise memnun oluyorum, o memnuniyetle de keyiflice animeyi izleyip, fansub yapana hayır dua ediyorum
Ben kişisel olarak .rar dosyasının açıklama bölümünü tercih ediyorum. Dosyayı indiren, linki nerede görmüş olursa olsun .rar dosyasını açtığında ekranın sağ tarafında
Kannagi ##
www.ituotaku.com
İyi seyirler
şeklinde bir yazıyla karşılaşıyor. Bunu gören kişi önceki ve sonraki bölümleri linki bulduğu site yerine daha çabuk nereden edinebileceğini böylece öğrenmiş oluyor.
Megaupload linklerinde ise sıkıştırma kullanmıyorum bile. Megaupload indirilecek dosya için açıklama yazmaya izin veriyor. Oraya yazıyorum sitenin linkini.
Kannagi ##
www.ituotaku.com
İyi seyirler
şeklinde bir yazıyla karşılaşıyor. Bunu gören kişi önceki ve sonraki bölümleri linki bulduğu site yerine daha çabuk nereden edinebileceğini böylece öğrenmiş oluyor.
Megaupload linklerinde ise sıkıştırma kullanmıyorum bile. Megaupload indirilecek dosya için açıklama yazmaya izin veriyor. Oraya yazıyorum sitenin linkini.
Deddo- Isınan üye
Ruh Hali :
Ben Rar açarken (Deddo'nun projeleri değil, genel) hiç öyle bir yazıyla karşılaşmadım, acaba denk mi gelmedim.
Anladım, teşekkür ederim. Fansubda isterse kendi upload yapıp bir isim sallasa da sıkıntı olmaz ama, altyazıda durum öyle. İşin kötüsü, adam altyazıları istediği gibi değiştirip kendi malıymış gibi de davranabilir ama orada yapılacak bir şey, malesef, dediğiniz gibi yok. Tabi şifre koyarak adamı biraz üşendirebilirsiniz Cevap için teşekkür ettim.Merhak demiş ki:Neyse bende cevap mahiyetinde birsey yazayim ozaman..Aslinda Selmanin yüzünden oluyor böyle seyler ..Neyse amacimiz zaten rar dosyasina site ismini sifre olarak yazip site reklamimizi yapmak degil..Daha önce paylasimlarimizin hicbirinde sifre yoktu..Taki birisi komple linkleri kopyala yapistir yaparak baska bir sitede bizden izin almadan paylasim yapana kadar..Aslinda izin alinmasi durumunda buna bile müsade ediyoruz.Ama bu durum biraz üzdü bizi.Cünkü bu sekilde insanlar fansubu yapan kisilere degil o paylasimi yapan kisiye tesekkürlerini sunuyor.Bunu ben kendi gözlerimle gördüm..Maksat rar dosyasina sifre koyarak paylasimi izinsiz olarak yapmak isteyende olsa hic degilse sifre olarak sitemizin ismini oraya koymak mecburiyetinde olmasi..Ve indiren kisilerinde bu fansubun kimin tarafindan yapildigini bilmesi..He simdi diyebilirsinki onu yapacak olan komple yeniden upload eder ve sifreyide ortadan kaldirir..Eee napalim artik biz elimizden geleni yapmis oluruz hic degilse .....
Yok ya genelde rar dosyasinin icine bizde sifreyi koyuyoruz..Yani üzerine tikladinizmi sag tarafta sifre gözüküyor..Ama bazen unutan encoderlerimiz olabilircynthia demiş ki:Ben Rar açarken (Deddo'nun projeleri değil, genel) hiç öyle bir yazıyla karşılaşmadım, acaba denk mi gelmedim.
[quote="Merhak"][quote="Seifukusha"]
Sadece fansub grubunun ismini yazarak bir teşekkürle paylaşım yapmak yerine üşenmeden rar'dab öıkarıp upload ediyorsa zaten diyecek bir laf yok adamın gözü dönmüş demektir ^^rockchu demiş ki:
He
simdi diyebilirsinki onu yapacak olan komple yeniden upload eder ve
sifreyide ortadan kaldirir..Eee napalim artik biz elimizden geleni
yapmis oluruz hic degilse .....
4sprz- AnimeOu
23 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
23 sayfadaki 40 sayfası