AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
24 sayfadaki 40 sayfası
24 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
Merhak abi bence bir başkasının senin projelerini alıp yayınlaması senin memnun bile etmeli sonuçta sen bu işi teşekkür almak için yapmıyorsun ANT nin projelerine kendi sitesinde bile doğru düzgün teşekkür eden olmuyor ama ben bakıyorum rapidden ne kadar indirilmiş oradaki sayıyı görmek beni mutlu ediyor... Yani başka sitelere eklenmesinin sizlere mutluluk vermesi gerekir zaten indiren insanda elbet bir gün video da yazan grubun adresini görecektir o da gelir he bak bunu şu adamlar çeviriyormuş der (ki demese de önemli değil) önemli olan animenin çok sayıda kişiye ulaşması olmalı diye düşünüyorum her neyse tercih sizin... Ben bu konuda yine bu forumda çok uzun tartışmalara girmiştim ama sonuçta bir şey değişmemişti uzun lafın kısası böyle projelerine şifre koyan hiç bir grubun yaptığı hareketi hoş bulmuyorum Şifreyi girmek 2 saniye şifrenin ruhumda açtığı yaranın silinmesi bir ömür sürer
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Hade lennn..Senin uykun gelmis yat biraz uyu hadi... .Neyse bencede polemige girmeye gerek yok herkes nasil istiyorsa öyle yapsin..rockchu demiş ki:Merhak abi bence bir başkasının senin projelerini alıp yayınlaması senin memnun bile etmeli sonuçta sen bu işi teşekkür almak için yapmıyorsun ANT nin projelerine kendi sitesinde bile doğru düzgün teşekkür eden olmuyor ama ben bakıyorum rapidden ne kadar indirilmiş oradaki sayıyı görmek beni mutlu ediyor... Yani başka sitelere eklenmesinin sizlere mutluluk vermesi gerekir zaten indiren insanda elbet bir gün video da yazan grubun adresini görecektir o da gelir he bak bunu şu adamlar çeviriyormuş der (ki demese de önemli değil) önemli olan animenin çok sayıda kişiye ulaşması olmalı diye düşünüyorum her neyse tercih sizin... Ben bu konuda yine bu forumda çok uzun tartışmalara girmiştim ama sonuçta bir şey değişmemişti uzun lafın kısası böyle projelerine şifre koyan hiç bir grubun yaptığı hareketi hoş bulmuyorum Şifreyi girmek 2 saniye şifrenin ruhumda açtığı yaranın silinmesi bir ömür sürer
Bencede girmeyin
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:ben bu tales serisini inceledim şöyle bir sıralama vardı
Tales of Eternia
Tales of Phantasia
Tales of Symphonia
Tales of the Abyss
Tales of Symphonia: Tethe'alla Chapter
tabi ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan biri bana cevap verebilir mi acaba
bu arada güncelleme için teşekkürler
Bunlar Birbirinden bağımsız şeyler bizimkisi Bir oyundan alınarak yapılmış bir 4 bölümlük ova
Teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Michiko to Hatchin 21 ve 22. bölümler eklenerek seri tamamlanmistir..Emegi gecen kendimi kutluyor ve serinin bitmesinden ötürü üzüntülerimi bildiriyorum.Ayrica süt icin süt icirin de diyorum ..
Seriyi takip eden bayanlarin final bölümünün bazi kisimlarinda aglayacaklarina bahse girerim. Benim bile bir yerinde gözüm dolduysa artik.
Merhak demiş ki:Michiko to Hatchin 21 ve 22. bölümler eklenerek seri tamamlanmistir..Emegi gecen kendimi kutluyor ve serinin bitmesinden ötürü üzüntülerimi bildiriyorum.Ayrica süt icin süt icirin de diyorum ..
hayırlı olsun, tebrikler hakan artık cobraya odaklanacaksın heralde daha fazla....
bir seri daha bitti elinize sağlık
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Merhak demiş ki:Michiko to Hatchin 21 ve 22. bölümler eklenerek seri tamamlanmistir..Emegi gecen kendimi kutluyor ve serinin bitmesinden ötürü üzüntülerimi bildiriyorum.Ayrica süt icin süt icirin de diyorum ..
Tebrikler,ellerinize sağlık diyorum Merhak,bu seriyi sen tavsiye ettin bana ama daha başlayamadım en kısa zamanda başlama planlarım var,merak içerisindeyim çünkü sana güvenim tam anime seçimi konusunda....
Bu seri gibi güzel ve zevk verici yeni çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum yeniden....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Demek seri bitti ellerinize sağlık.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Aynen öyle serkan su an cobra 16 ya basladim bile ...spartiate demiş ki:Merhak demiş ki:Michiko to Hatchin 21 ve 22. bölümler eklenerek seri tamamlanmistir..Emegi gecen kendimi kutluyor ve serinin bitmesinden ötürü üzüntülerimi bildiriyorum.Ayrica süt icin süt icirin de diyorum ..
hayırlı olsun, tebrikler hakan artık cobraya odaklanacaksın heralde daha fazla....
Sagolasin Squaw( Ayrica bu güzel yazilarini bizim fansubtaki michiko konusunada bekliyorum kiskandim simdi ).Ben de sana güvenirim bilirsinsquaw demiş ki:Merhak demiş ki:Michiko to Hatchin 21 ve 22. bölümler eklenerek seri tamamlanmistir..Emegi gecen kendimi kutluyor ve serinin bitmesinden ötürü üzüntülerimi bildiriyorum.Ayrica süt icin süt icirin de diyorum ..
Tebrikler,ellerinize sağlık diyorum Merhak,bu seriyi sen tavsiye ettin bana ama daha başlayamadım en kısa zamanda başlama planlarım var,merak içerisindeyim çünkü sana güvenim tam anime seçimi konusunda....
Bu seri gibi güzel ve zevk verici yeni çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum yeniden....
Hemen indiriorummmmmmmm
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Kurokami 10 ve Bleach 212 Fansub olarak eklenmistir..
Ayrica Bleach in 50 ve 60. bölümler arasi fansublarida eklenmistir..Iyi seyirler..
Ayrica Bleach in 50 ve 60. bölümler arasi fansublarida eklenmistir..Iyi seyirler..
elinize sağlık beklediğim güncelleme gelmiş
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaslar forumumuzun fansub bölümünde Yeni acmayi düsündügümüz Animeou torrent Tracker ile ilgili bir anket var..Herkesin görüslerini bekliyoruz..Bu arada sanmayinki daha düsünce asamasinda olan bir olaydir , Tracker kuruldu faaliyete gecmesine de sayili bir zaman kaldi. Ama düsüncelerinize ve katkilariniza ihtiyacimiz var...En azindan gazlayin biraz yaw ...
24 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
24 sayfadaki 40 sayfası