AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
34 sayfadaki 40 sayfası
34 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
güncelleme için teşekkürler
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Green Green 10, 11 ve 12. bölümler eklenerek seri tamamlanmistir. Emegi gecen herkese tesekkürler ve iyi seyirler...
tebrikleer bi proje daha bitti soul eater ve true tearsında bitmesi yakın kısa zamanda büyük işler başardınız ne deyim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
True Tears da bugün bitecek Sera . Su an encodesini yapiyorum son bölümün bitince upload edip foruma koyacagim...sera myu demiş ki:tebrikleer bi proje daha bitti soul eater ve true tearsında bitmesi yakın kısa zamanda büyük işler başardınız ne deyim
Merhak demiş ki:True Tears da bugün bitecek Sera . Su an encodesini yapiyorum son bölümün bitince upload edip foruma koyacagim...sera myu demiş ki:tebrikleer bi proje daha bitti soul eater ve true tearsında bitmesi yakın kısa zamanda büyük işler başardınız ne deyim
maşallah, artık günde 2 seri bitirme ortalamasına çıktınız hakanXD
Yazda yaklaşıyor AnimeOu dahada coşar
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Yok yaw emeklerimizin sonucunun ayni güne denk gelmesi oldu bu :sunny: .spartiate demiş ki:Merhak demiş ki:True Tears da bugün bitecek Sera . Su an encodesini yapiyorum son bölümün bitince upload edip foruma koyacagim...sera myu demiş ki:tebrikleer bi proje daha bitti soul eater ve true tearsında bitmesi yakın kısa zamanda büyük işler başardınız ne deyim
Yahu bayilacaz artik ceviri yapmaktan. Biz biraz dinlenelim diyoruz sen milleti gaza getiriyosun .Valla ben cok acilip sacilmaktansa elimizdekilere yogunlasmaktan yanayim. Ama cok pasif durumda cevirmenimiz var eger onlar aktif hale gecerse belki birseyler olabilir.bLue-Dragon demiş ki:Yazda yaklaşıyor AnimeOu dahada coşar
öyle oldu ciddenspartiate demiş ki:Merhak demiş ki:True Tears da bugün bitecek Sera . Su an encodesini yapiyorum son bölümün bitince upload edip foruma koyacagim...sera myu demiş ki:tebrikleer bi proje daha bitti soul eater ve true tearsında bitmesi yakın kısa zamanda büyük işler başardınız ne deyim
merhak çok sevindim true tearsa uzun zamandır en son hangi animeyi bitirdiniz kısmına bişey yazmıyordum bu vesileyle yazarım artık sizin bi çevirmen vardı acayip hızlı çeviriyordu adı ömermiydi ahmetmiydi tam hatırlamıyorum 2 side olmayabilir ayrıldımı o
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
elinize sağlık. tamamlanmış seriler artıyor giderek ve bana gün doğuyor indirip tatilde izlemesi kalıyor sadece:)
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Valla o isimde bir cevirmenimiz yok . En cok seri ceviren benim bazi serilerde cevirmen olarak ismim gecmesede cogunda gene ingilizceden editini ben yapiyorum ..Ama kendimi es gecerek su an icin en aktif cevirmenlerimiz Urahara ve Ilyas. Proje sayisi olarak söylüyorum yani.sera myu demiş ki:öyle oldu ciddenspartiate demiş ki:Merhak demiş ki:True Tears da bugün bitecek Sera . Su an encodesini yapiyorum son bölümün bitince upload edip foruma koyacagim...sera myu demiş ki:tebrikleer bi proje daha bitti soul eater ve true tearsında bitmesi yakın kısa zamanda büyük işler başardınız ne deyim
merhak çok sevindim true tearsa uzun zamandır en son hangi animeyi bitirdiniz kısmına bişey yazmıyordum bu vesileyle yazarım artık sizin bi çevirmen vardı acayip hızlı çeviriyordu adı ömermiydi ahmetmiydi tam hatırlamıyorum 2 side olmayabilir ayrıldımı o
bu çocuk işteMerhak demiş ki:Ben bu cocuga yetisemiyorum artik ..
Vampire Knight Guilty 9 eklenmistir...
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tamam ilyas o iste.sera myu demiş ki:bu çocuk işteMerhak demiş ki:Ben bu cocuga yetisemiyorum artik ..
Vampire Knight Guilty 9 eklenmistir...
Evet arkadaslar True Tears son bölüm eklenerek seri tamamlanmistir. Emegi gecen herkese tesekkürler ve iyi seyirler...
ellerinize sağlık, teşekkür ederiz. gerçekten çok fazla serinin çevirisiyle uğraşıyorsunuz kolaylıklar dilerim
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürler 2 seriyi attınız sırtınızdan yenisine başlamayın sakın
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Shakugan No Shana 14. bölüm eklenmistir. Ve aldigim duyumlara göre bundan sonraki bölümleri daha hizli vermeye calisacak encoderimiz. Iyi seyirler...
Teşekkürler ,ellerinize sağlık.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
34 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
34 sayfadaki 40 sayfası