AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
39 sayfadaki 40 sayfası
39 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
Teşekkürler, seriyi indiriyorum ama izlemedim bitince bir seferde izleyeceğim.
güncelleme için teşekkürler
not : merhak çevirilecek projeler hakkında sera ile ortak fikra vardık bakalım sen adlarını açıkladığında doğru bilmişmiyiz görücez
edit: merhak artık öneri alıyor musunuz bilmiyorum ama şansımı deneyim dedim Hanasakeru Seishounen serisinide çevirmeyi düşünürmüsün gelecek bir zamanda
not : merhak çevirilecek projeler hakkında sera ile ortak fikra vardık bakalım sen adlarını açıkladığında doğru bilmişmiyiz görücez
edit: merhak artık öneri alıyor musunuz bilmiyorum ama şansımı deneyim dedim Hanasakeru Seishounen serisinide çevirmeyi düşünürmüsün gelecek bir zamanda
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:güncelleme için teşekkürler
Valla daha öncede bizim forumda belirttigim gibi. Benim cevirecegim seri o yazilanlardan degil, yani kismen degil ..Orada yazilana gelene kadar önümde uzun yol var yani ..( Bu kadarda ipucu verilir mi yaw ) Ama digerini anlamissinizdir sanirim. Ayrica bence son söyledigin anime serisini Aluminia Fansuba öner. Ben o tür serilerden pek hoslanmiyorum .. Zaten kendi serime basladigim zamanda baska serilere vakit ayirabilecegimi pek sanmiyorum. Sezonlarinin toplami bir Bleach kadar ediyor nerdeyse ( Opps gene spoiler verdim )
@Bonjour Eminimki bir solukta izleyeceksindir seriyi. Cok sirin bu kizlar gercekten ---
aluminia için ben denedim bile ellerinde çok proje var zaten ne dediklerini hatırlamıyorum ama olumlu bi cevap değildi sanırım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hım cevabın için teşekkürler merhak çevireceğin seriyi merakla bekliyorum nasıl bişi olacak acaba Hanasakeru Seishounen bu seriyi çevirecek birini bulsak o kadar sevineceğim ki anlatamam
Ruh Hali :
Daha önce Ürkeksincap tarafindan sadece altyazi calismasi olarak verilmis olan Trinity Blood serisini fansub yapmaya basladik ve ilk 4 bölümü ekledik bile. Altyazilarini kullanmamiza izin verdigi icin kendisine tesekkürler...
sakura hime demiş ki:hım cevabın için teşekkürler merhak çevireceğin seriyi merakla bekliyorum nasıl bişi olacak acaba Hanasakeru Seishounen bu seriyi çevirecek birini bulsak o kadar sevineceğim ki anlatamam
ah ah nerde bulsak. kimin yakasına yapışsak peki
merhak acaba hangi seriye başlıyacak . baş harfini versen olmaz mı ?
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
bilemiyorum lafolya kim kabul eder ki sitedeki tüm çevirmenlerin yakasına yapışalım biz şaka bir yana yok mu bu seriyi çevirecek bir gönüllü
blood+ projenize çok sevindim izlemek istediğim ama altyazı olduğu için üşendiğim bir seriydi artık fansub haliyle izlemeye başlarım başarılar dilerim böyle birkaç tane daha projeniz var mı merhak bir ara eureka seven vardı ama ne oldu bilmiyorum
blood+ projenize çok sevindim izlemek istediğim ama altyazı olduğu için üşendiğim bir seriydi artık fansub haliyle izlemeye başlarım başarılar dilerim böyle birkaç tane daha projeniz var mı merhak bir ara eureka seven vardı ama ne oldu bilmiyorum
Ruh Hali :
Var Sakura ama ilerde insallah. Yani daha öncede belirttigim gibi sadece altyazi calismasi olarak tamamlanmis serileri fansub yapma fikrine sicak bakiyoruz. Zaten Trinity Blood lada bunu gösteriyoruz. Ben cok yogun olmasam coktan baslicaktim Eureka 7 a ama iste durum ortada ..Ama belki o projeyi diger encoderlerden birine satarim bellide olmaz ..sakura hime demiş ki:bilemiyorum lafolya kim kabul eder ki sitedeki tüm çevirmenlerin yakasına yapışalım biz şaka bir yana yok mu bu seriyi çevirecek bir gönüllü
@lafolya: Ya bir sürü ipucu verdim daha önceki mesajlarimda. Yakinda aciklayacagim zaten. Bana müthis heyecan veren bir seri oldu. Tamam son bir ipucu daha vereyim. (Serinin filmlerinden biri Jackie Chan in oynadigi bir filmede cekildi).
Evet bonjour yakaladin . Simdi portakal yolunu kontrol ettim sanirim onlar sadece 1 filmini cevirmisler. Ben 51 bölümlük 1986 yapimi olan ilk serisinden itibaren baslayacagim. Hedefimde tüm sezonlari cevirmek var. Bu da yaklasik 200 bölüm felan ediyor.bonjour demiş ki:City Hunter mı yoksa?
Eğer o ise onu Portakal Yolu çeviriyor.
Bu arada Trinity Blood 5. bölüm eklenmistir.
merhak onların gelecek projeler arasında var city hunter yanlış hatırlamıyorsam yani 1 filmini çevirmekle kalmayacaklar sanırım eğer başka bi grupla aynı projeyi çevirmek istemiyorsan servetle bi konuş istersen ama sorun değilse o zaman sen bilirsin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Benim icin sorun degil Sera. Ayrica ben basladiktan sonra sadece bu projeyle ilgilenecegim beni epey etkiledi yanisera myu demiş ki:merhak onların gelecek projeler arasında var city hunter yanlış hatırlamıyorsam yani 1 filmini çevirmekle kalmayacaklar sanırım eğer başka bi grupla aynı projeyi çevirmek istemiyorsan servetle bi konuş istersen ama sorun değilse o zaman sen bilirsin
o zaman yeni projende başarılar merhak ben bu seri hakkında pek bişi bilmiyorum ama senin çevirilerinle izlemek büyük keyif olacak merakla bekliyorum
Ruh Hali :
Sagol Sakura. Valla eski animeler bir baska oluyor en azindan benim icin öyle. Bir kere ilk bölümün acilis ve özellikle kapanis müzigi dehset. Insani gercekten 80 li yillarin sonuna götürüyor. Bölüm icindeki seslerde cok iyi. Neyse yeni serimi burada yumurtladigima göre ilk sezon bölümlerinin hepsini edindigim zaman projeyede baslayabilirim artik. Kendi forumumuzda da aciklayayim artik yoksa kiskanirlar felan .sakura hime demiş ki:o zaman yeni projende başarılar merhak ben bu seri hakkında pek bişi bilmiyorum ama senin çevirilerinle izlemek büyük keyif olacak merakla bekliyorum
kesinlikle katılıyorum eski animeler çok başka keşke daha çok çevrilse başarılar merhak umarım bitirebilirsin demiyorum çünkü zaten yarım bırakmayıp bide başkalarınınkini üstleniyorsun üstelik bu kadar sevdiğine göre 500 bölümde olsa bitirirsin sen kolay gelsin gambatte
ahaha çoook merak ettim zaten senin buraya yazdığın herşey nihayetinde benim meraktan ölmeme sebep olduğundan alıştım ne diyelim
ahaha çoook merak ettim zaten senin buraya yazdığın herşey nihayetinde benim meraktan ölmeme sebep olduğundan alıştım ne diyelim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hayırlı olsun, iyi çalışmalar.
Merhak, böyle uzun bir seriye başlama ihtimalini düşünseydim "Detective Conan"ı da ben önerirdim. (Olanaksız biliyorum)
Merhak, böyle uzun bir seriye başlama ihtimalini düşünseydim "Detective Conan"ı da ben önerirdim. (Olanaksız biliyorum)
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yok onu beceremezdim . Onu bitirmeye bir iki fansub lazim ...meyday demiş ki:Hayırlı olsun, iyi çalışmalar.
Güncellemeler için teşekkürler , çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
merhak 80 lerin havasında bir seri çevirmene bayıldım en sıkı takipçilerden bir ben olucam buna emin ol. sana çevirilerde başarılar bizde keyifle izlemek düşüyor ...
güncelleme için teşekkürler..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Valla sen de benim yaslarda olunca böyle bir seriden ve serinin müziklerinden etkilenmemen imkansiz. Heleki kapanis müzigi süper. Kendini diskoda zannedeceksin Buradan izleyebilirsin https://www.youtube.com/watch?v=evSUGM6-5xElafolya demiş ki:merhak 80 lerin havasında bir seri çevirmene bayıldım en sıkı takipçilerden bir ben olucam buna emin ol. sana çevirilerde başarılar bizde keyifle izlemek düşüyor ...
Bu arada Trinty Blood 6. bölüm eklenmistir.
onu bitirse bitirse kazasker bitirir XDmeyday demiş ki:Hayırlı olsun, iyi çalışmalar.
4sprz- AnimeOu
walla bi ara anitabu başlamıştı ama ben dedective conanı bıraktım beck için endişeleniyorum gerçi bitircez dediler ama umarım işleri yoluna koyabilirler onlarda
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Eveettt. Sengoku Basara ilk bölüm eklenmistir. Özellikle acilis karaokesine dikkatinizi cekiyorum. Türk Fansub tarihinde bir ilk bu sanirim. Izlerken epey sasiracaksiniz.
39 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
39 sayfadaki 40 sayfası