AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
38 sayfadaki 40 sayfası
38 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
Abi ben böyle bir başlık görünce çok sevindim şahsen eğer kaliteli altyazılı anime isterseniz Yuu Yuu Hakusho var The Law Ueki ve Katekyo Hitman Reborn un altyazıları oldukça kaliteli seni yormayacaksa bu animelerden çevirebilirsiniz...
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Yazmayı unutmuşum; Bounen No Xamdou felaket bir yapım. İngilizce altyazısı da güzel. AnimeUP ilk üç bölümü verdi ama projeyi bıraktılar sanırım. İzlerken en çok zevk altığım seri diyebilirim. Hatta bu animeyi ben Fansub yapmaya karar vermiştim ama vazgeçtim. Çevirmeniz şiddetle tavsiye olunur.
Bir de Michiko to Hatchin geçen gün bitirdim. O da çok güzel bir seriymiş. Teşekkürler.
Bir de Michiko to Hatchin geçen gün bitirdim. O da çok güzel bir seriymiş. Teşekkürler.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
ya merhak müzikle ilgili bi anime olsa çok iyi olur ama ben hangi animenin altyazısının iyi olduğunu anlayacak bilgi birikimine sahip değilim ne yazıkki yinede excel sagayı çok isterim ama onun dışında önerdiklerimide dikkate alırsan çok sevinirim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Katekyo disindakiler listemde var. Ama katekyo cok zahmetli bir seri tam 6 tane grup degismis altyazida o yüzden onu düsünmüyorum.Mibu-Kyo demiş ki:Abi ben böyle bir başlık görünce çok sevindim şahsen eğer kaliteli altyazılı anime isterseniz Yuu Yuu Hakusho var The Law Ueki ve Katekyo Hitman Reborn un altyazıları oldukça kaliteli seni yormayacaksa bu animelerden çevirebilirsiniz...
@Antioksidan : Aslinda bu seriyi baskalarina hep tavsiye etmisimdir ama kendime nedense düsünmedim onuda alayim listeye ...
@Sera Myu : Ablacim en nefret ettigim sey sarki cevirisi yapmak ..Yapma germe beni böyle lütfen ...
En son Merhak tarafından Paz 14 Haz. - 16:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Ben tavsiye olarak DN Angel diyorum.Kaliteli sürümü var.Heroic Age de diyecem ama sanırım kaliteli sürümüy oktu olsa Exile Falcon da düşünüyor.
Ya siteye tam birşeyler yazayım diyorum sayfa kilitleniyor, zaten çoğu yazılmış bakıyorum.
Yazılan listede "Witch Hunter Robin" gördüm onu "yedinci gemi" çevirdi.
Merhak ve AnimeOu yaptıktan sonra en güzelini yapacaktır. Kolay gelsin....
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ghost in the shell the solid state society season 1 and 2
maybe??
maybe??
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sezon divx te var die biliom 2 yok bencede cok ii olurozman demiş ki:ghost in the shell the solid state society season 1 and 2
maybe??
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
Valla söyledigin iyi oldu onu bilmiyordum. Listeden cikardim onu.meyday demiş ki:Ya siteye tam birşeyler yazayım diyorum sayfa kilitleniyor, zaten çoğu yazılmış bakıyorum.
Minami-ke Okawari, Minami-ke Okaeri olabilir mi?
tujo- Mesaj Sayısı : 11
Ruh Hali :
hayate no gotoku bunu fansub olarak izlemeyi çok isterim
bamboo blade var biri başlamıştı kim hatırlamıyorum 1 bölüm sonra bıraktılar sanırım hala 1.bölümü duruyor benim pcde güzele benziyordu
bide yeni seriler var daha çıkmadı bunlar sanırım o yüzden altyazısı kalitelimi olur hatta altyazısı olurmu bilmiyorum ama haftalık olacağından haftada 1 bölüm seni çok kasmaz diye düşündüm konularına bakarsan sevinirim
bakemonogatari
denpa teki na kanojo
bamboo blade var biri başlamıştı kim hatırlamıyorum 1 bölüm sonra bıraktılar sanırım hala 1.bölümü duruyor benim pcde güzele benziyordu
bide yeni seriler var daha çıkmadı bunlar sanırım o yüzden altyazısı kalitelimi olur hatta altyazısı olurmu bilmiyorum ama haftalık olacağından haftada 1 bölüm seni çok kasmaz diye düşündüm konularına bakarsan sevinirim
bakemonogatari
denpa teki na kanojo
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bencede hayate no gotoku güzel olur.
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
Güncellemeler için teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
kurokami gelmiş güncelleme için teşekkürler
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:hayate no gotoku bunu fansub olarak izlemeyi çok isterim
bakemonogatari
denpa teki na kanojo
Sera senin ve sakura-hime icin bir seri ayarladim sayilir. Nede olsa sıkı takipcilerimizsiniz ..Ben cevirmeyecegim ama kontrolünü yapacagim. True Tears tipi bir anime. Su an cevirmen adayimiz seriyi inceliyor begenir ve baslarsa cevirecek ..Yani bayanlari unutmadik ...
sakura duy bunları
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
duydum sera duydum
merhak sen şimdi bizi iyicene meraklandırdın proje hakkında tüyo alabilir miyiz?
merhak sen şimdi bizi iyicene meraklandırdın proje hakkında tüyo alabilir miyiz?
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özellikle içindeki bishounen sayısı hakkında
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Nayir nolamaz dermisim ..Bizim forumda yazdigim seriler icinde var ismi ..sera myu demiş ki:özellikle içindeki bishounen sayısı hakkında
woohhaa merhak ben yeni gördüm o sayfayı bamboo blade i tutturmuşum bu arada keh keh
ya o projelerin heeepsi çok güzel nasıl eleyeceksiniz içinden bikere spor animelerinin hepsini izlerim ama shounenlerde çok iyi ama benim en çok sevdiğim türlerin arasında dövüşte var ya nasıl seçiceksiniz kazaskerle birlikte çalışamzmısnız çünkü o altyazı yapıyor siz fansub böylece daha çok seri fansub izlenebilir ama merhak liste cidden süper hatta ben shoujo hakkımdan vazgeçiyorum ordaki dövüş spor yada shounenler için ama reverse haremden vazgeçmem listedede reverse harem olmadığına göre benim için sorun yok
ya o projelerin heeepsi çok güzel nasıl eleyeceksiniz içinden bikere spor animelerinin hepsini izlerim ama shounenlerde çok iyi ama benim en çok sevdiğim türlerin arasında dövüşte var ya nasıl seçiceksiniz kazaskerle birlikte çalışamzmısnız çünkü o altyazı yapıyor siz fansub böylece daha çok seri fansub izlenebilir ama merhak liste cidden süper hatta ben shoujo hakkımdan vazgeçiyorum ordaki dövüş spor yada shounenler için ama reverse haremden vazgeçmem listedede reverse harem olmadığına göre benim için sorun yok
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Valla iyice heyecanlandin ama Bamboo Blade degil onu söyliyim. Ama orda yazanlardan romantik bir seri diyeyim. Demin cevirmen arkadasla görüstüm ilk bölümün cevirisine baslamis bile yani seriyi cevirmeye karar vermis .. Bu arada bizim düsüncemizde de sadece altyazisi yapilmis serilerinde fansubunu yapma fikri var. Mesela bu yönde bize yeni katilan encoder arkadasimiz Keseros gerekli izni almis ve Trinity Blood animesini fansublastiriyor. Ilerdede buna benzer seyler yapabiliriz bunu yapmaya karsi degiliz zaten.sera myu demiş ki:woohhaa merhak ben yeni gördüm o sayfayı bamboo blade i tutturmuşum bu arada keh keh
ya bamboo blade zaten ordaki bazı animelerin yanında biraz basit kalıyor ayrıca dediğin şey güzel ozaman belki o listedeki tüm animeleri fansub olarak izleyebiliriz ama şu reverse harem işini rafa kaldırmayın
edit:azbuçuk tahmin ediyorum çevrilecek iki projeyide hadi bakalım kolay gelsin
edit:azbuçuk tahmin ediyorum çevrilecek iki projeyide hadi bakalım kolay gelsin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
38 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
38 sayfadaki 40 sayfası