AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
37 sayfadaki 40 sayfası
37 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
güncelleme için teşekkürler
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaslar nabari no ou nun bitmesi ve Kurokami ninde bitmeye yaklasmasi ile yaz sezonu icin kendime cevirecek anime ariyorum. Seri ararken kafam epey karisti aslinda o yüzden sizden tavsiyeler almak istedim ve forumda bir konu actik. Cevirilmesini istediginiz anime serisi varsa bildirmekten cekinmeyin. Aklimda bir iki seri var ama insanlardan gelen tepkilere göre bir ya da iki seri secmeye calisacagim. Neyse gerisini forumdaki konuda okursunuz.
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
scoutcrawler demiş ki:Monster
digital monster mı
pocket monster mı
monster rancher mı
hangisi scout
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
scout monster zaten cevrilio die biliom divx e bi bak
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
Benim önerim; Hunter x Hunter yahut .hack//SIGN ve devam serileri ile OVA'ları olacak. Güzel yapımlardır.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
riflem@n demiş ki:scout monster zaten cevrilio die biliom divx e bi bak
Pardon ben onu eski çeviri sanıodum
The Daughter of Twenty Faces
One Outs
Macross FRONTIER
Inuyasha
Birincisi size önerim
Üçüncüde hoş olur.
-----------------------------------------------------------
Çevirirken bizim gizli çeviri planlarımızla çakışmayın.O kadar.
Çevirler için kolaylıklar.
One Outs
Macross FRONTIER
Inuyasha
Birincisi size önerim
Üçüncüde hoş olur.
-----------------------------------------------------------
Çevirirken bizim gizli çeviri planlarımızla çakışmayın.O kadar.
Çevirler için kolaylıklar.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bedifeci demiş ki:Çevirirken bizim gizli çeviri planlarımızla çakışmayın.O kadar.
neymiş gizli çeviri planların bi çıtlatsana bedifeci
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
inuyasha çeviriliyor diye biliyorum ama ii gözlemcisin scout
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İnuyasha bir türlü çevirisi düzenli gitmedi.Bir fansub çalışması yakışır diye düşünüyorum.Çeviri konusundada pek güvenmeyin bize çıtlatamam bilgi bilesiniz.Eldeki serileri bir bitirelim de.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
merhak lütfeeeen EXCEL SAGA ve LA CORDA D'ORO olsun ikisinide tr izlemeyi çoook istiyorum inuyashada güzel olurdu bide bi boksör var adı joe olan çok karşıma çıkıyor kült sayılan bi anime sanırım onuda izlemeyi çok isterdim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
scoutcrawler demiş ki:Bide şeyi çevirseniz...Death Note Specialsss
onun çevirisi divxplanette olması lazım bir bak istersen...
Edit: adres burda http://divxplanet.com/sub/m/11818/Desu-nto.html director's cut diye geçiyo ilk baştaki
Çaktırmayın bunu da çevirebilrsiniz .Birdy the Mighty Decode
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
eğer hala öneri alıryorsanız suzuka serisinin çevirirseniz süper olur 13 bölümlük kısa bir seri zaten
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Anaaaam ne olmus burasi böyle ..Herkese tesekkürler önerileri icin aslinda bunlarla burayi kirletmesek dicektim ama madem Engin bu kadar yazmis sanirim sorun yoktur euheheh. Ama sizi bizim forumdaki konuya bekliyorum cünkü bugün o konuya bazi seri isimleride yazacagim cevirmeye sicak baktigim bir kac anime olarak. Bu arada yazan arkadaslara birkac cevap yazayim hemen.
@Scoutcrawler Monster animesi aslinda listemde vardi ve anket yapmadan direk onu cevirmeye baslayacaktim. Arastirmalarima göre cok güzel bir animeymis. Ama farkina vardim ki Dp de cevirisine baslanmis ve baslayan kisiler büyük ihtimalle sonunu getirecektir. O yüzden o seriden vazgectim. Ama belki ilerde dp deki altyazilar kullanilarak Fansubu yapilabilir.
@bedifeci One Outs aklimda var ..Hatta Hd video ve altyazilarida temin ettim bilmiyorum ne olur. Ayrica tavsiye ettigin basketbol animesi de ilgimi cekti sagol. Su iki gün icinde Anidb olsun baska yerler olsun altini üstüne getirdim kafam iyice karisti ..
@antioksidan X hunter X i ben de cok cevirmek isterim ama kaliteli ingilizce altyazisi yok. O yüzden vazgectim.
@sera myu excel saga icin bir iki bölüm bakmam lazim bana göre birseymi diye.
@sakura hime senin önerdigin tarzda baska ama daha baba bir iki seri var listemde.
Arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim ancak anime tavsiyesi yapacaklardan kücük ricalarim olacak. Cevirilmesini istediginiz animenin kaliteli ingilizce altyazisi varmi diye kontrol edin cünkü öbür türlü yaptigim ceviriden pek zavk almiyorum ..Yani bu cevirisini yapacagim seride önemli bir özellik olacak. Digeride ben pek Mecha sevmem o dalda tavsiye etmezseniz memnun olurum. Ayrica dedigim gibi bizim forumda actigimiz konuya ugrayin cünkü bazi seri isimleri yazacagim oraya sizin ilginizi ceken seriler olabilir. Tavsiyelerinizi her zaman yapabilirsniz cünkü daha epey vaktim var ayrica belki ben bunlardan bir veya iki seri alacagim ama yeni ceviriye baslayacak cevirmen arkadaslar ya da ek bir seri cevirmek isteyen baska fansublarda bu önerilerinizi dikkate alacaklardir. Yani sadece bana degil bu sekilde herkese fikir vermis ve yardim etmis oluyorsunuz.
@Scoutcrawler Monster animesi aslinda listemde vardi ve anket yapmadan direk onu cevirmeye baslayacaktim. Arastirmalarima göre cok güzel bir animeymis. Ama farkina vardim ki Dp de cevirisine baslanmis ve baslayan kisiler büyük ihtimalle sonunu getirecektir. O yüzden o seriden vazgectim. Ama belki ilerde dp deki altyazilar kullanilarak Fansubu yapilabilir.
@bedifeci One Outs aklimda var ..Hatta Hd video ve altyazilarida temin ettim bilmiyorum ne olur. Ayrica tavsiye ettigin basketbol animesi de ilgimi cekti sagol. Su iki gün icinde Anidb olsun baska yerler olsun altini üstüne getirdim kafam iyice karisti ..
@antioksidan X hunter X i ben de cok cevirmek isterim ama kaliteli ingilizce altyazisi yok. O yüzden vazgectim.
@sera myu excel saga icin bir iki bölüm bakmam lazim bana göre birseymi diye.
@sakura hime senin önerdigin tarzda baska ama daha baba bir iki seri var listemde.
Arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim ancak anime tavsiyesi yapacaklardan kücük ricalarim olacak. Cevirilmesini istediginiz animenin kaliteli ingilizce altyazisi varmi diye kontrol edin cünkü öbür türlü yaptigim ceviriden pek zavk almiyorum ..Yani bu cevirisini yapacagim seride önemli bir özellik olacak. Digeride ben pek Mecha sevmem o dalda tavsiye etmezseniz memnun olurum. Ayrica dedigim gibi bizim forumda actigimiz konuya ugrayin cünkü bazi seri isimleri yazacagim oraya sizin ilginizi ceken seriler olabilir. Tavsiyelerinizi her zaman yapabilirsniz cünkü daha epey vaktim var ayrica belki ben bunlardan bir veya iki seri alacagim ama yeni ceviriye baslayacak cevirmen arkadaslar ya da ek bir seri cevirmek isteyen baska fansublarda bu önerilerinizi dikkate alacaklardir. Yani sadece bana degil bu sekilde herkese fikir vermis ve yardim etmis oluyorsunuz.
37 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
37 sayfadaki 40 sayfası