Night Wizard izlenmeğe değer mi?
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Night Wizard izlenmeğe değer mi?
arkadaşlar şimdiden yeni yılınızı kutlayarak başlamak istiyorum. bakarsınızı burada olmam onun için...
bir arkadaşın tavsiyesiyle Night Wizard animesine başlayacağım ama başlamadan görüşlerinizi alayim dedim.
benim az çok nasıl anime sevdiğim zaten belli. yazıyor zaten. izlenmeğe değer mi acaba? izleyen arkadaşlardan
bilgilerinizi bekliyom?
bir arkadaşın tavsiyesiyle Night Wizard animesine başlayacağım ama başlamadan görüşlerinizi alayim dedim.
benim az çok nasıl anime sevdiğim zaten belli. yazıyor zaten. izlenmeğe değer mi acaba? izleyen arkadaşlardan
bilgilerinizi bekliyom?
Geri: Night Wizard izlenmeğe değer mi?
aslında senin izlediğin serilerle tam olarak benzediği söylenemez alchemist... ama bence izle, zaten kısa bir seri, seni sıkacağını zannetmiyorum, sonu falan itibariyle hoş; illede izlenmeli kategorisine girmiyor ama bence izle... zaten n.wizardın çevirisini de ben yaptığım için aşinayım bayağı seriye...
Bende Serkan abinin yaptığı çeviriyle izledim öyle bağımlılık yapacak bir seri ama gerçekten izlenebilecek serilerden biri sıkmıyor yani insanı... Bu arada Serkan abi ben sana ne zamandır bu çeviri için teşekkür edeceğim hep unutuyorum... İzlediğin zamana yanmazsın Alchemist eğer izlersen
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
bende spartiate nin çevirileri ile izlemiştim bağımılık yapmıyor ama seni sıkmıyorda bence de izlemelisin
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
eee büyükler tamam diyorsa izlemeğe başlayalım o zaman..
fikirleriniz için teşekkürler...
sitede herhalde vardır, bakınayım
fikirleriniz için teşekkürler...
sitede herhalde vardır, bakınayım
Biraz çocuksu bir seri olduğunu düşünüyorum.Başlamadan önce ona göre hareket et
daha izleyemedim yaa.. şu ödevi bir aradan çıkartayım..
izledikten sonra fikrimi söyleyecem ama hikayesine bakıldığında güzele benziyor...
izledikten sonra fikrimi söyleyecem ama hikayesine bakıldığında güzele benziyor...
1 sayfadaki 1 sayfası