Çevrilmemiş ama ilerde çevrilmeyi hakeden animeler
+22
black_rainbow
bonjour
Exile Falcon
resurgam
AnTiOkSiDaN
Voodoo_Baby
sera myu
Misafir
F.Chopin
MetatroN
ozman
bluetear
FindaSoul4$ale
dombilibili
kouta
RoMe
Kitiara
Susano'o
kazasker
cynthia
spartiate
edemirci44
26 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Çevrilmemiş ama ilerde çevrilmeyi hakeden animeler
bende !! air ı çevirirmisiniz =D lütfen ! =)
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
Air ın dilimize çevrilmesini çevirmenlerimizden rica ediyorum (: Listenize ekleyebilir msiniz acaba?
bende !! air ı çevirirmisiniz =D lütfen ! =)
Başlıgın amacı önerilİrnizi almak dolayısıyla çevirecegiz diye birşey yok.Air serisi animedll tarafından fansublandı onlardan indirebilirsiniz.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ozman demiş ki:
space battle ship yamamato:kimse çeviremez çünkü altyazı yok buna
heheheeee sen öyle san...
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Yamato Central Anime Tarafından çevrilmişti.
Legend Of The Galactic Heroes (Ovalarıyla beraber),
City Hunter 1,2,3,4,
Angel Heart (City Hunter Son sezonu),
Space Battle Ship Yamato,
Devrimci Kız Utena,
Brother Dear Brother,
SDF Macross, ( Robotech değil, karıştırmayın)
Ranma 1/2 (Şans eseri bir iki bölümünü izlemiştim, ama çok çok uzun),
Armored Trooper Votoms The Brilliant Heretic (Hiç bir yabancı gurup buna el atmamıştır, topu topu 5 bölüm be!),
Ace o Nerae! (İngizce çevirisi 16'da durdu sanırım, bendeki hayal),
Mobile Suit Gundam, Zeta Gundam, Gundam ZZ, Victory Gundam ( Alakalı ovaları unuttum),
Devilman Ova (1,2, Amon Devilman),
Devilman Lady,
Gamba no Bouken (Yabancı guruplardan bunuda çeviren olmadı, hayallerim arasında),
Aklıma şimdilik bunlar takıldı.
Legend Of The Galactic Heroes (Ovalarıyla beraber),
City Hunter 1,2,3,4,
Angel Heart (City Hunter Son sezonu),
Space Battle Ship Yamato,
Devrimci Kız Utena,
Brother Dear Brother,
SDF Macross, ( Robotech değil, karıştırmayın)
Ranma 1/2 (Şans eseri bir iki bölümünü izlemiştim, ama çok çok uzun),
Armored Trooper Votoms The Brilliant Heretic (Hiç bir yabancı gurup buna el atmamıştır, topu topu 5 bölüm be!),
Ace o Nerae! (İngizce çevirisi 16'da durdu sanırım, bendeki hayal),
Mobile Suit Gundam, Zeta Gundam, Gundam ZZ, Victory Gundam ( Alakalı ovaları unuttum),
Devilman Ova (1,2, Amon Devilman),
Devilman Lady,
Gamba no Bouken (Yabancı guruplardan bunuda çeviren olmadı, hayallerim arasında),
Aklıma şimdilik bunlar takıldı.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Animedll el değiştirip yeni bir adla açılana kadar indiremeyeceğiz ama sağol önerin için.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
monster'ın fansub yada tr altyazısı var mı?
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Animedll el değiştirip yeni bir adla açılana kadar indiremeyeceğiz ama sağol önerin için.
Birilerinde rapid linki olmalı fudy adlı arkadaşımız oranın yetkilileinden biriydi öm atabilirsen sanırsam rapid linklerini verebilir.
monster'ın fansub yada tr altyazısı var mı?
animedll yapacaktı ama ses çıkmadı
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
monster favorilerim arasındadır, bir animenin bu kadar etkisinde kaldığımı hatırlamıyorum. özellikle masal kısmı.
herkes güzel animeler tavsiye ediyor. güzel bir anket olmuş.
herkes güzel animeler tavsiye ediyor. güzel bir anket olmuş.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
shoujo kakumei utena çevrilsin şu seri artık ya
excel saga da çevrilsin
prayers
yamato nadeshiko shichi henge
penguin musume heart
mahou sensei negime
kiniro no corda
kaikan phrose
kirarin revolution
Nogizaka Haruka no Himitsu
bunlar çevrilse çok sevinirdim ama öncelik utenanın ve excel saganın
excel saga da çevrilsin
prayers
yamato nadeshiko shichi henge
penguin musume heart
mahou sensei negime
kiniro no corda
kaikan phrose
kirarin revolution
Nogizaka Haruka no Himitsu
bunlar çevrilse çok sevinirdim ama öncelik utenanın ve excel saganın
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Excel Saga'nın fragmanına baktımda böyle hasta ruhlu bir yapım olamaz.
O kız nedir? Ölmek bilmez! Keder nedir bilmez! Önündeki adam kimdir bilmez, ezer geçer!
Birde öğrendim, "Acil durumda yenecek kedi" mevzusu, düşüncesi bile beni neşelendiriyor ( Yanlış anlamayın, kedilere olan sevgim, onları yiyecek kadarda değildir).
(İçimdeki ben: Hu hu be adam o köpek, köpek. Nerden çıkardın kediyi.)(Ben: Hadi ordan, kedi o, öyle köpek mi olurmuş.)(İçimdeki ben: İzle o zaman kedi mi köpek mi anlarsın!).
Evet! Excel Saga, çevirilmesi gerekenler arasında olmalı.
O kız nedir? Ölmek bilmez! Keder nedir bilmez! Önündeki adam kimdir bilmez, ezer geçer!
Birde öğrendim, "Acil durumda yenecek kedi" mevzusu, düşüncesi bile beni neşelendiriyor ( Yanlış anlamayın, kedilere olan sevgim, onları yiyecek kadarda değildir).
(İçimdeki ben: Hu hu be adam o köpek, köpek. Nerden çıkardın kediyi.)(Ben: Hadi ordan, kedi o, öyle köpek mi olurmuş.)(İçimdeki ben: İzle o zaman kedi mi köpek mi anlarsın!).
Evet! Excel Saga, çevirilmesi gerekenler arasında olmalı.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Excel, yerinde duramayan hele ki konuşmayı hiç bırakmayan, arada ölüp ulu bir güç tarafından diriltilen, acıktığında güya ölümden kurtardığı köpeği Menchi'yi yeme girişimlerinde bulunan, hiperaktif bir genç kızdır. Excel, aynı zamanda dünyayı ele geçirmeye çalışan "Across" adlı bir örgütün de üyesidir. Amacı örgütün lideri olan Ilpalazzo-sama'yı memnun etmektir. Excel, Ilpalazzo için herşeyi yapabilir. Kendi çizerini öldürmek de buna dahil...
animenin konusu bile eğlenceli neden çevrilmedi şimdiye kadar merak ediyorum belki çevrilmesi zorbir animedir bi şunu bide utenayı çevirsinler bi süre çenemi kapatıcam
saga nedemek acaba
animenin konusu bile eğlenceli neden çevrilmedi şimdiye kadar merak ediyorum belki çevrilmesi zorbir animedir bi şunu bide utenayı çevirsinler bi süre çenemi kapatıcam
saga nedemek acaba
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Prince of tennis demiş miydim hatırlamıyorum ama kesinlikle spor türü animelerin çevrilmeyi hakettiğini düşünüyorum.
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Excel saga; excel saga diğer arkadaşların dediği gibi gerçekten çok güzel bir yapım. İnsanı gerçek mânâda neşelendirebilen ve "bu kadarda olmaz" dedirtebilecek kadar şaşırtabilecek bir yapım. İngilice altyazısı mevcut ve anlamak için biraz dikkat gerektiiriyor.. Orta derecede ingilizce bilen birisi rahatlıkla izleyebilir.
Gankutsuou; Bu anime pek populer olmasada gerçekten iyi bir yapım. Özellikle içinde çok karizma; "Alucard'da kimmiş be? Archer'ı da 5'e katlarım" dedirtecek kadar karizmatik bir karakteri var. Çevirisinin yapılması gerektiğini düşündüğüm animelerden.
Bakuretsu Tenshi; nam- diğer Burst Angel. Güzel bir yapım bu da. Hatta izleyip 4 bölümünü çevirmiştim fakat çeviri sırasında sinir krizi geçirip bir anda tüm çeviri klasörlerini silmiştim. Yetmedi birde Subtitle Workshop'u kaldırmıştım Yamulmuyorsam şu an AnimeFlame çevirisini yapıyor ama uzun zamandır güncelleme yapmadı.
Bu yazdığım 3 anime kanımca altyazısı kesinlikle olmasını gerektiğini düşündüğüm animelerden. Gayette ses getirirler valla
Gankutsuou; Bu anime pek populer olmasada gerçekten iyi bir yapım. Özellikle içinde çok karizma; "Alucard'da kimmiş be? Archer'ı da 5'e katlarım" dedirtecek kadar karizmatik bir karakteri var. Çevirisinin yapılması gerektiğini düşündüğüm animelerden.
Bakuretsu Tenshi; nam- diğer Burst Angel. Güzel bir yapım bu da. Hatta izleyip 4 bölümünü çevirmiştim fakat çeviri sırasında sinir krizi geçirip bir anda tüm çeviri klasörlerini silmiştim. Yetmedi birde Subtitle Workshop'u kaldırmıştım Yamulmuyorsam şu an AnimeFlame çevirisini yapıyor ama uzun zamandır güncelleme yapmadı.
Bu yazdığım 3 anime kanımca altyazısı kesinlikle olmasını gerektiğini düşündüğüm animelerden. Gayette ses getirirler valla
En son AnTiOkSiDaN tarafından C.tesi 14 Şub. - 3:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : imla)
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
night head genesis bildiğim kadarıyla çevrilmedi, ama çok kaliteli bir anime bence çevrilse güzel olur. X de çevrilmiyor sanırım ama o da hakediyor bence.
resurgam demiş ki:night head genesis bildiğim kadarıyla çevrilmedi, ama çok kaliteli bir anime bence çevrilse güzel olur. X de çevrilmiyor sanırım ama o da hakediyor bence.
X animesinin altyazısı var. Buradan indirebilirsiniz amaşöyle bir sorun var ki hangi sürüme senkronlu olduğunu bilmiyorum. Ben 2 kere farklı torrentlerden indirdim ama ikiside uymadı. Arada 20 saniye gibi büyük bir fark var. Varsa ingilizceniz ingilizce olarak izleyin.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
basit bir programla altyazıyı senkronlayabilirsiniz ingilizce izlemenize gerek yok
Ben Blue Seed çevrilmeli diye düşünüyorum...
cynthia demiş ki:Sanki böyle bir başlık vardı. Hatta Monster yazdığımı hatırlıyorum.
bencede monster kesinlikle çevrilmelisi gereken bir anime. bunun yanı sıra angel heart ve detective conan çevrilmesi gereken animeler diye düşünüyorum.
ayrıca ruruoni kenshin hala bitmedi ne zaman bu seri bitecek merak ediyorum. bu yüzden bu seriyide çevrilmesi gerekenler arasına katıyorum...
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
black_rainbow demiş ki:cynthia demiş ki:Sanki böyle bir başlık vardı. Hatta Monster yazdığımı hatırlıyorum.
bencede monster kesinlikle çevrilmelisi gereken bir anime. bunun yanı sıra angel heart ve detective conan çevrilmesi gereken animeler diye düşünüyorum.
ayrıca ruruoni kenshin hala bitmedi ne zaman bu seri bitecek merak ediyorum. bu yüzden bu seriyide çevrilmesi gerekenler arasına katıyorum...
http://www.anitabu.com/forum/index.php?topic=110.0
Dedective Conan'ı AniTabu Grubu çevirmeye başlandı.. Üsteki adresten bakabilirsin.
Nodame Cantabile ile ilgileniyoruz artık
Güzel bir raw bulursak çevirmeye talibiz.
Güzel bir raw bulursak çevirmeye talibiz.
Asu no Yoichi derim ben Grubun dilide güzel..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Hitokiri, Nodame'i fansub mı yapacaksınız altyazı mı? Altyazıysa başka bir gruptan da fansub isterim
hayate no gotoku çevrilse güzel olurdu. ayrıca twelve kingdoms da öyle. gerçi ikincisi biraz zor. çok fazla isim ve terim geçiyor. ingilizceden çeviriden izlemek güzel olmaz. kimse yapmazsa bikaç ay sonra ben yapacam zaten.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Hayate'yi Turkanime çeviriyordu ama tamamladılar mı bilmiyorum.
Nodame Cantabile, mutlaka çevrilmesi gerek!
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası