Çevrilmemiş ama ilerde çevrilmeyi hakeden animeler
+22
black_rainbow
bonjour
Exile Falcon
resurgam
AnTiOkSiDaN
Voodoo_Baby
sera myu
Misafir
F.Chopin
MetatroN
ozman
bluetear
FindaSoul4$ale
dombilibili
kouta
RoMe
Kitiara
Susano'o
kazasker
cynthia
spartiate
edemirci44
26 posters
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Çevrilmemiş ama ilerde çevrilmeyi hakeden animeler
Hem Fansub hem altyazı.Biz hardsub'a karşı bir grubuz ve hiç bir projemizi hardsub vermeyeceğiz.İçiniz rahat olsun o konuda.
Leet-raw ları yolladı sağolsun Exile Falcon.Bir bölüm çekip bakacağım.Her ne kadar boyutlarını sevmemiş olsamda genede bakmakta fayda var.
Leet-raw ları yolladı sağolsun Exile Falcon.Bir bölüm çekip bakacağım.Her ne kadar boyutlarını sevmemiş olsamda genede bakmakta fayda var.
Nodame Cantabile için Hitokiri'nin hakkını vereceğini düşünüyorum.
mdd3000 Twelve kingdoms'u çok sevdim ben. Asya tarihine bayılırım. Eğer aynı Anime'den bahsediyorsak ben çevirebilirim onu ama tarzı çok farklı.
mdd3000 Twelve kingdoms'u çok sevdim ben. Asya tarihine bayılırım. Eğer aynı Anime'den bahsediyorsak ben çevirebilirim onu ama tarzı çok farklı.
Çevirmenimizin kendiside piyano çaldığı ve Juri Ueno hayranı olduğu için çeviri konusunda kesinlikle sıkıntımız yok Şuan sıkıntımız kaliteli bir video bulabilmek.
bonjour demiş ki:black_rainbow demiş ki:cynthia demiş ki:Sanki böyle bir başlık vardı. Hatta Monster yazdığımı hatırlıyorum.
bencede monster kesinlikle çevrilmelisi gereken bir anime. bunun yanı sıra angel heart ve detective conan çevrilmesi gereken animeler diye düşünüyorum.
ayrıca ruruoni kenshin hala bitmedi ne zaman bu seri bitecek merak ediyorum. bu yüzden bu seriyide çevrilmesi gerekenler arasına katıyorum...
http://www.anitabu.com/forum/index.php?topic=110.0
Dedective Conan'ı AniTabu Grubu çevirmeye başlandı.. Üsteki adresten bakabilirsin.
kolay gelsin cesurca bir hareket olarak gördüm... umarım sonunu getirirsiz xD
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
Hitokiri demiş ki:Çevirmenimizin kendiside piyano çaldığı ve Juri Ueno hayranı olduğu için çeviri konusunda kesinlikle sıkıntımız yok Şuan sıkıntımız kaliteli bir video bulabilmek.
süper denk gelmiş ya. ben ilk çıktığında çevirmeye cesaret edememiştim, müzik bilgim yok bir şey yok, millete rezil olurum diye XD ne kadar sevindiğimi anlatamam. umarım videoyu da bulabilirsiniz^^
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
Nodame müzik bilgisi içeriyor mu bilmiyorum (muhtemelen içeriyordur) ama piyanoyu/müziği seven birisinin çevirmesi gerçekten çeviriyi olumlu etkiler diye düşünüyorum.
Nodame konusunda şimdiden tebrikler. Açıkçası benim de bayıldığım bir seri. Dramasını çevirmeyi ben de düşünmüştüm ama arkadaşların da dediği gibi, müzik bilgisinden yoksun olunca korktum.
kazasker demiş ki:Nodame konusunda şimdiden tebrikler. Açıkçası benim de bayıldığım bir seri. Dramasını çevirmeyi ben de düşünmüştüm ama arkadaşların da dediği gibi, müzik bilgisinden yoksun olunca korktum.
Yapma Zübeyir Sen ki Nana çevirmenisin Neyse msnde görüşmüştük bu konuyu, ama dediğim gibi teklifim hâlâ geçerli
Not : Gyabo mukyaa.
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
3 sayfadaki 3 sayfası