selam
+8
sakura hime
spartiate
Voodoo_Baby
CHOBiTS
kordiseps
RoMe
edemirci44
zeze
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
selam
merhaba ben zeze 8) ama nedense beni tanıyanlar bana sevda der anime ve manga okumaya ve izlemeye bayılırım favori animem ouran high school host club,xxxholic,junjou romantica favori manga ise merupuri ve death note favorilerimdende anlaşıdığı gibi birbirinde çok farklı türlerden hoşlanırım. Ayrıca anime müziklerine ayrı bir ilgim vardır onlar dinlemeye bayılırım favorim Tokyo merble chocolate:mata aimashou parçası (seamo) şimdilik benden bu kadar tekrar görüşene kadar
En son zeze tarafından Perş. 8 Ocak - 13:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
zeze- Isınan üye
Ruh Hali :
Geri: selam
Hoşgeldin.Forum sitemizde eğlenmen dilegiyle.Antepli antepli anime sever arkadaşlar çoğalıyor.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Hoş geldin Zeze, beğendiğin animelerin tümünü neredeyse ben de beğeniyorum, forumda bol bol görüşümek dilğiyle. Bu arada Gaziantep bildiğim ve sevdiğim şehirlerdendir.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Hoşgeldin zeze... Bende Kordi. Beni tanıyanlar da bana Cihat diyolar... XXx Holic e ben de yeni başladım... Güzel gibi sanki...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin.Anime olarak xxxholic seviyorum begendiklerin arasında.Umarım sitemizde iyi vakit geçirirsin.
teşekkürler burda olmak gerçekten eğlenceli
zeze- Isınan üye
Ruh Hali :
Ehee forumda bi shounen ai'ci daha Hoşgeldin zeze favorilerinde saydıklarının hepsini bende seviyorum. Ayrıca anime müziklerine bende bayılırım. Umarım bu foruma güzel katkıların olur hoşgeldiiiin
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
merhaba zeze, hoşgeldin aramıza... bana da herkes istediğini diyor, kısaca sparti demek bugünlerde daha bi revaçta ama:D iyi eğlenceler dilerim...
aramıza hoşgeldin yeni bir animeyi tanımak çok güzel ouran host club ve xxxHOLİC benimde çok sevdiğim iki animedir burdaya ağlenmeni ve iyi vakit geçirmeni dilerim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoş geldin zeze.Umarım eğlenir ve eğlendirisin.
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin bende Under ve Arıkan sen hangisini istersen... Foruma katkılarının olması dileğiyle...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Hoşgeldin, biraz geç kaldım ama olsun Mata Aimashou'ya taparım ben de Forumda eğlenmen dileğiyle...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası