Selam!!
+5
spartiate
edemirci44
sakura hime
Ryoko Yoichi
pikeruchan
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Selam!!
Selam arkadaşlar ben izmitten Armağan. 16 yaşındayım iki senedir anime izliyorum. İlk olarak amcam sağolsun bana miyazaki filmleri getirmişti. Anime fırtınasına Howls Moving Castle ile kapıldım. Sonra miyazakini diğer filmlerini de izlemeye başladım fln filan derken Deathnote ile tanıştım öyle devam ediyorum işte geass fln. Türkiyede böyle bi sitenin olması harika. Ben fazla aktif değildir diyordum ama her girişimde 9-10 üye çevrimiçi. Fansub çalışmaları içinde herkesin eline sağlık. Bende yardımcı olmak istiyordum şu fansublara, ingilizcem iyidir ama lise 2 deyim bide fen bölümü, dersler fln. Ama şubat tatiline giriyoruz 3 haftalığına çevirilecek hazır altyazı dosyaları varsa yardımcı olabilirim^^
pikeruchan- Aktif üye
Geri: Selam!!
Hoş geldin birader, eğleniceğine eminim ve katkı bulunucağınıda sen söylediğine göre klasik kalıpları geçmek isterdim ama yinede umarım bol bol eğlenir ve katkı bulunursun diyicem:D
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aramıza hoşgeldin umarım bol bol katkıda bulunup çok eğlenirsin
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoş geldin Armağan.Forum sitemizde eğlenmen ve istediklerini bulman dilegiyle.Çeviri konusunda da niçin olmasın diyeyim ing güveniyorsan tabi Sevdigin uzun olmayan bir seriyi çevirebilirsin alt yazıyı bizler bulamassak kimse bulamaz diyeyim(şaka tabi).
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
selamlar, hoşgeldin armağan foruma, gerçi zaten 1-2 gündür forumda mesajlarını görüyorduk:) hımm tatile giriyorsunuz demek, ne güzel valla darısı başımıza diyelim
hoşgeldin armağan! izmit demek? az oturmadım oralarda. gerçi ben körfezin diğer tarafında, değirmenderede oturuyordum. başlamak için çok güzel animeler seçmişsin. avatarın da süper olmuş tebrik ederim. sitede bol bol eğlenirsin umarım. ama derslerini de aksatmaman iyi olur.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Hoşgeldin sefalar getirdin forumda aktif kalıp sohbet etmen dileğiyle
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Hoş geldin Armağan, foruma kurallar dahilinde katılımını bekliyoruz. Umarım forumumuzda eğlenirsin.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
hoşgeldin kader yoldaşım... Lise 2 ve Fen sınıfı Güzel ingilizceni senin gibi diğer animecilere yararı dokunacak şekilde dğerlendirmen dileğiyle...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:hoşgeldin armağan! izmit demek? az oturmadım oralarda. gerçi ben körfezin diğer tarafında, değirmenderede oturuyordum. başlamak için çok güzel animeler seçmişsin. avatarın da süper olmuş tebrik ederim. sitede bol bol eğlenirsin umarım. ama derslerini de aksatmaman iyi olur.
saol^^
pikeruchan- Aktif üye
Herkese: Teşekkürler ve Hoşbulduk!!
pikeruchan- Aktif üye
1 sayfadaki 1 sayfası