Hayvan Besleyenler Buraya
+31
RoMe
bluetear
wiL-
Mahlas_Kafkef
Çubuk Kraker xD
scoutcrawler
meyday
yuuki_cross
WalkRie
Unde®minE
mortifera
Voodoo_Baby
digigirl
bonjour
Sweet Princess
sera myu
nico robin
S.Tensei
FindaSoul4$ale
zeze
CHOBiTS
özz
Seifukusha
achie-san
Desire
muhtesemmatrix
spartiate
kordiseps
Rendan
sakura hime
SPAWN-TheUndead
35 posters
1 sayfadaki 7 sayfası
1 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Hayvan Besleyenler Buraya
Eminim aranızda küçüğü büyyüğü ile farklı cins hayvan besleyen arkadaşlar vardır.Kedisi ile köpegi ile kuşu ile balığı ile...
Bende 3-4 gündür balık beslemekteyim.Peder için 2 japon balığı aldım.Aslında pederler gününde ona akvaryum kurucaktım ama yaza kadar sabredemedim Alıştırma maksadında fanusda 2 japon aldım geldim.Biri siyah patlak gözlü diğeride turuncu renkte.Siyah olana ben kenpachi diyorum çünkü çok aksiyonu seven bir genç yerinde durmuyor 1 sn bile.Lakin turuncu olan sakin ve ağır başlı.Onada Kenshin diyorum.
Şimdi iki büyük kılıç ustası Kenshin ve Kenpachi aynı yere koyarsak kenpachi ikidebir musallat olur Ki öyle siyahı çok ugraşıyor turuncu ile Ama şakasına tabi
Eee kimler ne bakıyor bakalım...
Bende 3-4 gündür balık beslemekteyim.Peder için 2 japon balığı aldım.Aslında pederler gününde ona akvaryum kurucaktım ama yaza kadar sabredemedim Alıştırma maksadında fanusda 2 japon aldım geldim.Biri siyah patlak gözlü diğeride turuncu renkte.Siyah olana ben kenpachi diyorum çünkü çok aksiyonu seven bir genç yerinde durmuyor 1 sn bile.Lakin turuncu olan sakin ve ağır başlı.Onada Kenshin diyorum.
Şimdi iki büyük kılıç ustası Kenshin ve Kenpachi aynı yere koyarsak kenpachi ikidebir musallat olur Ki öyle siyahı çok ugraşıyor turuncu ile Ama şakasına tabi
Eee kimler ne bakıyor bakalım...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Geri: Hayvan Besleyenler Buraya
senden sonra ben devam ediyim çocukluğumdan beri sürekli olarak muhabbet kuşu besledim öldüklerinde bunalıma girdiğim zaman bile var şuan beslediğim kuşu pek sevmiyorum çünkü o kadar çabama rağmen ne konuştu nede başka bişi yaptı öle kafesinde duruyor ama bundan önceki kuşum harikaydı konuşurdu benim okuldan geleceğim zamanı bile bilirdi o kadar çok yem yerdeki bir süre sonra kanatları cüssesini taşıyomuyordu bu yüzden uçamıyordu sürekli yerde gezerdi biz kafesini kapatmazdık kuşu hiç gün boyu salonun herhangi bir yerinde olurdu tabi yürürken dikkat etmek gerekirdi renleri halının rengine benzediği için yere bakarak yürürdük ama süper konuşurdu benim çıkardığım sesleri çıkarıdı masanın üstünde kalem benzeri bir şey gördüğü zaman onu masadan atar arkasından uzun bakardı ah ah bak şimdi gene hüzünlendim birşey daha adını acayip güzel söylerdi böyle ona seslendiğimizde hemen gelirdi şuan evdekine sadece bakıyoruz diyebilirim yemi suyu filan ama evde ses oluyor
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Pederler günü gibi kıro bir dille anlatmasan daha sevimli bir mesaj olurdu. Neyse... ben de Sibirya Kurt'u besliyorum, 6 aylık dişi bir kurt. Bi ara resmini de paylaşırım.
Bende eskiden muhabbet kuşu besliyordum sakura.Lakin ikiside öldü.Bidahada kuş beslemeyi düşünmedim açıkcası.
Peder lafı benim için kıroca olmadıgı için öyle anlattım rendan.Buzul kurdu diyede tabir edebileceğimiz Sibirya(Husky) kurtlarına ben hayranım.Ev ve güç'üm müsait olsa ilk alacagım hayvandır.Göz renkleri ve kürk güzellikleri onları özel kılıyor.Lakin bakımı zor diye duydum.Mesela sıcaga fazla gelemiyorlarmış doğrumu?
Birde eğer aşırı seversen yani fazla evcilleştirirsen süs köpeklerinden farksız olmaktaymışlar...
Peder lafı benim için kıroca olmadıgı için öyle anlattım rendan.Buzul kurdu diyede tabir edebileceğimiz Sibirya(Husky) kurtlarına ben hayranım.Ev ve güç'üm müsait olsa ilk alacagım hayvandır.Göz renkleri ve kürk güzellikleri onları özel kılıyor.Lakin bakımı zor diye duydum.Mesela sıcaga fazla gelemiyorlarmış doğrumu?
Birde eğer aşırı seversen yani fazla evcilleştirirsen süs köpeklerinden farksız olmaktaymışlar...
Ruh Hali :
Valla sıcak soğuk dinlemiyor bizimki. Çünkü benim köpeğim Marmaris'te ve günün her anında gezip dolaşabiliyor. Kendini sevdirir ama süs köpekleri gibi olmadı çok şükür. Keyfine düşkündür bir de. Misal, motorsikleti gördüğü zaman benden evvel gider kendi biner Ben bazen kandırırım onu iniyomuş gibi yapıp çalıştırırım motoru biraz koşsun da bacakları açılsın diye.
Benim de 2 japon balığım vardı. Birinin adı Cihat,diğerinin adı da Fazlı(kardeşimin adı)... Bunlar güzel güzel geçiniyolardı.Sonra komşu bize çocuklarının balıkları Eşref ile Havva yı hediye etti. Yeni gelen eşref böyle ters dönmeye filan başladı.Akrobatik hareketler yapiodu. Bi baktım 2 gün sonra Eşref ile Havva meftaa... Bikaç gün sonra Fazlı da bulaşıcı hastalıktan öldü... Kaldı mı Cihat tek başına! Onun suyunu kardeşim değiştirirken yanlışlıkla deniz taşı yerine "lavabo açıcı"lardan atmış. Cihat da vefat etti. TOPRAĞI BOL OLSUN...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya kordi sen birden hepsi ölünce aklıma geldi biz bir ara 6 tane civciv beslemiştik yazın ısınsınlar diye balkona koymuştuk hepsine güneş çarptı ve öldüler tabi bide bizim bir akvaryum vardı için de 3 çeşit bakıl vardı yanlış hatırlamıyorsam japon balıkları , köperk balıkları ve vatozlar hepsi güzel güzel yaşıyolardı ama bir süre sonra baya büyüdüler japon balıklarıda birer birer ölünce bizde başkasına verdik
Ruh Hali :
Küçükken hepimiz şu renkli civcivlerden almışızdır muhakkak. Şimdi çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Oyuncak gibi aldık ve birer birer hepsini öldürdük
sakura hime demiş ki:senden sonra ben devam ediyim çocukluğumdan beri sürekli olarak muhabbet kuşu besledim öldüklerinde bunalıma girdiğim zaman bile var şuan beslediğim kuşu pek sevmiyorum çünkü o kadar çabama rağmen ne konuştu nede başka bişi yaptı öle kafesinde duruyor ama bundan önceki kuşum harikaydı konuşurdu benim okuldan geleceğim zamanı bile bilirdi o kadar çok yem yerdeki bir süre sonra kanatları cüssesini taşıyomuyordu bu yüzden uçamıyordu sürekli yerde gezerdi biz kafesini kapatmazdık kuşu hiç gün boyu salonun herhangi bir yerinde olurdu tabi yürürken dikkat etmek gerekirdi renleri halının rengine benzediği için yere bakarak yürürdük ama süper konuşurdu benim çıkardığım sesleri çıkarıdı masanın üstünde kalem benzeri bir şey gördüğü zaman onu masadan atar arkasından uzun bakardı ah ah bak şimdi gene hüzünlendim birşey daha adını acayip güzel söylerdi böyle ona seslendiğimizde hemen gelirdi şuan evdekine sadece bakıyoruz diyebilirim yemi suyu filan ama evde ses oluyor
Hime sonundan hiç bahsetmemişsin. Lütfen kuşa basmadığını söyle,bunu bilmeliim. Yoksaa birgün evinize bir misafir geldi de onun haylaz,çılgın bir çocuğu vardı. Oda kuşu yerde görünce karınca gibi ezdi mi? Kim ezdi bu kuşu...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Çok yemekten göçmüş olabilir kanımca.Sonuçta gerçekten hayvan bakmak zor iş.Küçükte olsa büyükte olsa.Hatalardan ders alınmalı.
Sonuçta hayvanları sevmeyi ögrenmek gibi bakımınıda ögrenmeliyiz.Evdeki her birey bizim balıklara farklı isimler takmaya başladı.Ben kenshin, kenpachi derken ablam siyah'ına asi turuncusunada Arıza isimlerini taktı.Ablamın pisikopatlıgını anlamıssınızdır.30 yaşında ama hala deli Annem ile babamın taktıkları isimlerden bahsetmiyorum bile
Balık bakımında ögrendiklerime göre kordiseps akvaryuma yeni alınan balıklar birkaçgün fanusda bırakılmalı ve izlenmeli.Senin başına gelen olay gibi hasta yada başka birşeyleri olabilir.Ve akvaryumdaki diğer balıklara kolayca bulaştırabiliyorlar.Narin oldukları ve kolay anlaşılmadıgı için aslında balık bakımı gerçekten zor iş.
Sonuçta hayvanları sevmeyi ögrenmek gibi bakımınıda ögrenmeliyiz.Evdeki her birey bizim balıklara farklı isimler takmaya başladı.Ben kenshin, kenpachi derken ablam siyah'ına asi turuncusunada Arıza isimlerini taktı.Ablamın pisikopatlıgını anlamıssınızdır.30 yaşında ama hala deli Annem ile babamın taktıkları isimlerden bahsetmiyorum bile
Balık bakımında ögrendiklerime göre kordiseps akvaryuma yeni alınan balıklar birkaçgün fanusda bırakılmalı ve izlenmeli.Senin başına gelen olay gibi hasta yada başka birşeyleri olabilir.Ve akvaryumdaki diğer balıklara kolayca bulaştırabiliyorlar.Narin oldukları ve kolay anlaşılmadıgı için aslında balık bakımı gerçekten zor iş.
Ruh Hali :
Rendan demiş ki:Küçükken hepimiz şu renkli civcivlerden almışızdır muhakkak. Şimdi çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Oyuncak gibi aldık ve birer birer hepsini öldürdük
benim zamanımda yoktu, ben sarılardan alıp öldürdüm ama bir arkadaşım bayağı büyütmüş hayvanı, ama onada çatırmadan kesip yedirmişler:
yok bizim kuşu kimse ezmedi biz ona gözümüş gibi bakıyorduk ama evin en alt katındaki camı gece açık bırakmışız ordan eve kedi girmiş bizim kuşda genelde yerde gezdiği için kediye yakalanmış öle oluncada bizim kuş yaralandı hemen kuşu aldığımız yere götürdük tedavi için kuşu orda bıraktık ertesi gün almak için adam ertesi gün aradı kuşunuz öldü diye bizim kuş kedi korkusundan ölmüş yarası iyileşiyormuş bunu duyunca baya üzülmüşdüm bide bizim kuşun türü ingiliz muhabbet kuşuydu bu kuşlar baya iri olurlarişte öle bişi kuşumun sonu öle oldu
Ruh Hali :
geçmiş olsun sakura, bu kuşlarında sonuda hep kedilerden oluyor... bende bir ara köpek alacaktım, hatta muhteşemmatrix'e sormuştum fikir falan almıştımda kaldı... neyse belki ilkerde:S
sen iste ayarlarız hocam basit
muhtesemmatrix- Soul of Anime
muhteşewm sende ne var peki?
Ruh Hali :
Kocaman hayvan barınağım ve veteriner fakültem var yetmez mi
Fındık adında köpeğim var.Veteriner fakültesinde okuduğumdan tam bölümümü seçmişim.Daha adam gibi ineğe yaklaşamadık ama
achie-san- Yeni Üye
Ruh Hali :
hangı fakülteachie-san demiş ki:Fındık adında köpeğim var.Veteriner fakültesinde okuduğumdan tam bölümümü seçmişim.Daha adam gibi ineğe yaklaşamadık ama
Vayy aramızda 2 veteriner varmışda haberimiz yokmuş
Rendan resimleri bekliyoruz
Rendan resimleri bekliyoruz
Ruh Hali :
hakkaten randan yav, çok severim ben sibirya kurtlarını... bol resim bekliyoruz:)
sakura hime demiş ki:senden sonra ben devam ediyim çocukluğumdan beri sürekli olarak muhabbet kuşu besledim öldüklerinde bunalıma girdiğim zaman bile var şuan beslediğim kuşu pek sevmiyorum çünkü o kadar çabama rağmen ne konuştu nede başka bişi yaptı öle kafesinde duruyor ama bundan önceki kuşum harikaydı konuşurdu benim okuldan geleceğim zamanı bile bilirdi o kadar çok yem yerdeki bir süre sonra kanatları cüssesini taşıyomuyordu bu yüzden uçamıyordu sürekli yerde gezerdi biz kafesini kapatmazdık kuşu hiç gün boyu salonun herhangi bir yerinde olurdu tabi yürürken dikkat etmek gerekirdi renleri halının rengine benzediği için yere bakarak yürürdük ama süper konuşurdu benim çıkardığım sesleri çıkarıdı masanın üstünde kalem benzeri bir şey gördüğü zaman onu masadan atar arkasından uzun bakardı ah ah bak şimdi gene hüzünlendim birşey daha adını acayip güzel söylerdi böyle ona seslendiğimizde hemen gelirdi şuan evdekine sadece bakıyoruz diyebilirim yemi suyu filan ama evde ses oluyor
Çok yem yediğinden değil, kafesinden çıkartmadığınız için o hale gelmiştir.
Biz de muhabbet kuşu besliyoruz. İlk kuşumuz alındığında ben daha anaokula bile başlamamıştım. O zamandan beri kesintisiz, kuş besleyerek bu zamana kadar geldik. Bizim kuşu anlatmayım şimdi burada, nazar değsin istemem
Her gün salmanız lazım hayvanı. Akşamları 2-3 saat arası iyi olur. En geç 2 günde de yemini ve suyunu tazelersen hayvan hem aç kalmaz, suyu daha az kirlenmiş olur hem de ilgilenildiği için mutlu olur.
Bunları muhtemelen biliyorsundur da ben söylemek istedim.
O halde sizleri kırmayıp resimleri paylaşıyorum. Resimlerdeki insanlardan hiçbirisi ben değilim. Sadece resmi çeken kişi benim
Seifukusha demiş ki:sakura hime demiş ki:senden sonra ben devam ediyim çocukluğumdan beri sürekli olarak muhabbet kuşu besledim öldüklerinde bunalıma girdiğim zaman bile var şuan beslediğim kuşu pek sevmiyorum çünkü o kadar çabama rağmen ne konuştu nede başka bişi yaptı öle kafesinde duruyor ama bundan önceki kuşum harikaydı konuşurdu benim okuldan geleceğim zamanı bile bilirdi o kadar çok yem yerdeki bir süre sonra kanatları cüssesini taşıyomuyordu bu yüzden uçamıyordu sürekli yerde gezerdi biz kafesini kapatmazdık kuşu hiç gün boyu salonun herhangi bir yerinde olurdu tabi yürürken dikkat etmek gerekirdi renleri halının rengine benzediği için yere bakarak yürürdük ama süper konuşurdu benim çıkardığım sesleri çıkarıdı masanın üstünde kalem benzeri bir şey gördüğü zaman onu masadan atar arkasından uzun bakardı ah ah bak şimdi gene hüzünlendim birşey daha adını acayip güzel söylerdi böyle ona seslendiğimizde hemen gelirdi şuan evdekine sadece bakıyoruz diyebilirim yemi suyu filan ama evde ses oluyor
Çok yem yediğinden değil, kafesinden çıkartmadığınız için o hale gelmiştir.
Biz de muhabbet kuşu besliyoruz. İlk kuşumuz alındığında ben daha anaokula bile başlamamıştım. O zamandan beri kesintisiz, kuş besleyerek bu zamana kadar geldik. Bizim kuşu anlatmayım şimdi burada, nazar değsin istemem
Her gün salmanız lazım hayvanı. Akşamları 2-3 saat arası iyi olur. En geç 2 günde de yemini ve suyunu tazelersen hayvan hem aç kalmaz, suyu daha az kirlenmiş olur hem de ilgilenildiği için mutlu olur.
Bunları muhtemelen biliyorsundur da ben söylemek istedim.
bunları bana söylemene gerek yok biz kuşumuzu nerdeyse kafesine hiç koymuyordum hep bizimleydi görseydin demek istediğimi anlardın o cidden çok yem yerdi ben de senin gibi anaokuluna başlaman önce kuş besliyordum ve hala da devam ediyorum dediğin şeyleri zaten yapıyoruz ama bu seferki kuş cidden bir tuhaf ne denediysem olmadı yabani gibi bişi oldu evde
Ruh Hali :
sakura hime, kuşunuz dişi mi acaba? benim rastladığım hiçbir dişi muhabbet kuşu konuşmuyordu ve çok da asabi oluyorlardı. bizim de erkek bir muhabbet kuşumuz vardı.baya konuşurdu ve şaşırtıcı derecede zekiydi,hiç kafese girmeyi sevmezdi peşinden koştura koştura sokardık kafese maalesef ailevi meselelerin arasında ihmal ettiğimiz bir gün kaybettik kendisini sabaha kadar ağlamıştım. hala büyük vicdan azabı duyarım. neyse şu günlerde yeni bir kuş almak istiyorum. tabi uygun koşulları sağlamalıyım.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
1 sayfadaki 7 sayfası