Hayvan Besleyenler Buraya
+31
RoMe
bluetear
wiL-
Mahlas_Kafkef
Çubuk Kraker xD
scoutcrawler
meyday
yuuki_cross
WalkRie
Unde®minE
mortifera
Voodoo_Baby
digigirl
bonjour
Sweet Princess
sera myu
nico robin
S.Tensei
FindaSoul4$ale
zeze
CHOBiTS
özz
Seifukusha
achie-san
Desire
muhtesemmatrix
spartiate
kordiseps
Rendan
sakura hime
SPAWN-TheUndead
35 posters
2 sayfadaki 7 sayfası
2 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: Hayvan Besleyenler Buraya
hmm. o zaman sizin kuş gerçekten çok yiyormuş sakura hime. Kuşlar için de diyetisyen yok ama..
Bir çaresini bulursunuz inşallah.
Bir çaresini bulursunuz inşallah.
evet bizim kuş dişiydi ama şuana kadar beslediğim tüm kuşlar dişiydi ve hepside konuşuyordu bir ara bir erkek kuş almıştık o konuşmamışdı
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ilginç. kuşumuzu kardeşim almıştı ve satıcı özellikle belirtmiş erkekleri konuşur diye.bizim 3 komşumuzun da dişi muhabbet kuşu vardı ve hiçbiri konuşmuyordu. havasından mı suyundan mı acaba belki de dişi erkek farketmiyordur. sonuçta onlar da karakter sahibi istiyen konuşur isteyen konuşmaz
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aynen katılıyorum karakter sahibi olduklarına ben bu kuşu daha yuvadayken almışdım ve hergün karşısına geçip uzun uzun konuşurdum onunla ah ah özledim o günleri
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ankara veteriner fakültesi.uygulaması pek iyi olmayan bi fakülte ama idare ediyoruz.hayvan sevgisi olmasa zor çekilir yani.
achie-san- Yeni Üye
Ruh Hali :
İnsan köpeği ile resim çektirmezmi Rendan sende yani
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
İkimiz beraber çekilirsek ben yanında sönük kalıyorum o daha fotojenik
2 hemde huh Bahçeli bir evin var herhalde?
Ruh Hali :
İşinizde kolay gelsin.achie-san demiş ki:ankara veteriner fakültesi.uygulaması pek iyi olmayan bi fakülte ama idare ediyoruz.hayvan sevgisi olmasa zor çekilir yani.
bu zamana kadar kedi,köpek,kuş,balık,tavşan,kaplumbağa yani evcil olan bütün hayvanları besledim sayılır.
şu an bir balık ve birde kedi besliyorum.
balığımın adı limon rengide limon gibi sarı beta türü bir balık olduğu için muhteşem bir kuyruğu var .
kedimin adı hırçın karekterime çok uygun bir isme sahip olduğunu söyleye bilirim.
hırçını limondan nasıl uzak tutuğum sorasanız.
limon şuan televizyon sehpasında kapalı ve hırçın bazen saatlerce onu seyrediyor.
şu an bir balık ve birde kedi besliyorum.
balığımın adı limon rengide limon gibi sarı beta türü bir balık olduğu için muhteşem bir kuyruğu var .
kedimin adı hırçın karekterime çok uygun bir isme sahip olduğunu söyleye bilirim.
hırçını limondan nasıl uzak tutuğum sorasanız.
limon şuan televizyon sehpasında kapalı ve hırçın bazen saatlerce onu seyrediyor.
zeze- Isınan üye
Ruh Hali :
He he bendensin yani Ne zamandır varlar?Yav bunlar bi 10-15 cm oluyorlarmış.Dev bir akvaryum lazım.Tank mı kursak ne
Aslında çok güzel sarı bir okyanus balıgı görmüştüm.Lakin tuzlu su akvaryum sistemi boyumu aşar.İlerde işallah...
Aslında çok güzel sarı bir okyanus balıgı görmüştüm.Lakin tuzlu su akvaryum sistemi boyumu aşar.İlerde işallah...
Ruh Hali :
Benimkiler olgunluk çağlarında sanırım 10 cm boyları vardır.1 yıla yakın zamandır yaşıyorlar ama beyaz olanı biraz hasta gibi bu aralar ya korkuyorum ölecek diye =/
Hadi ya o kadar büyütmüssün aman dikkat.Nette balık bakımı yazılarını oku hastalıklarını.Belirtilerine bak.En olmadı burda 2 veterinerimiz var onlar müdale eder
Ruh Hali :
Tavsiyeler için teşekkür ederim ama belli ki geç kaldım, her ikisini de ölmüş buldum bugün; farklı aralıklarla.Bir süre hayvan beslemeyeyim en iyisi.
Shih tzu isimli köpek cinsini araştırın. Benim köpeğin türüdür. -_-' Ya, gönül ister ki bir sibirya kurdum olsun.. Nerdee...
O halde çatla çünkü bende bir tane var Arka sayfada resimlerini de koydum
En iyi arkadaşım da karınca besliyor.Tam bir inceleme konusu onların hayatları :]
bende hayvan yok ama ergen bir kız kardeş var
şaka bir yana nacizane fikrim şudur: onları uzaktan sevmek aşkların en güzeli
kısaca korkuyorum
şaka bir yana nacizane fikrim şudur: onları uzaktan sevmek aşkların en güzeli
kısaca korkuyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
iş yerindeki balığa (beta) bir haller oluyor 2 gündür . ani ve sert hareketler yapıyor kasılma gibi. inşallah hasta değildir. internetten araştırıyoruz bakalım.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aaa bunu anlatmalıyım. Once upen a day, yaz tatili için köye gitmiştim.(bolu-gerede) Beni balık tutmaya götürdüler... Ben balık tutamadığımdan derenin kenarından böyle daha balığın kuyruğu bile çıkmamış olan hallerinden(başparmağının yarısı boyutlarında) 1 tane kovayla yakaladım. Bunu pet şişeye koydum. Götürdüm Ankaraya... Balığı o kadar besledim,büyütmeye çalıştım. İşaret parmağım kadar oldu. Daha fazla büyümedi. Ama çok seviyodum ben balığımı. Birgün halam suyunu değiştirirken yanlışlıkla düşürmüş mü! Zaten ince bişey.Tutamamış da. (toprağı bol olsun)
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
balıklerın uygun şekilde büyümesi için suyun ısısı,tuz oranı filan çok önemlidir.Çeşme suyu filan koyuyorsan büyümez.Dere tatlı sudur ama ısısı çok önemli o zaman.Ondan büyümemiştir.kordiseps demiş ki:Aaa bunu anlatmalıyım. Once upen a day, yaz tatili için köye gitmiştim.(bolu-gerede) Beni balık tutmaya götürdüler... Ben balık tutamadığımdan derenin kenarından böyle daha balığın kuyruğu bile çıkmamış olan hallerinden(başparmağının yarısı boyutlarında) 1 tane kovayla yakaladım. Bunu pet şişeye koydum. Götürdüm Ankaraya... Balığı o kadar besledim,büyütmeye çalıştım. İşaret parmağım kadar oldu. Daha fazla büyümedi. Ama çok seviyodum ben balığımı. Birgün halam suyunu değiştirirken yanlışlıkla düşürmüş mü! Zaten ince bişey.Tutamamış da. (toprağı bol olsun)
achie-san- Yeni Üye
Ruh Hali :
2 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
2 sayfadaki 7 sayfası