Hayvan Besleyenler Buraya
+31
RoMe
bluetear
wiL-
Mahlas_Kafkef
Çubuk Kraker xD
scoutcrawler
meyday
yuuki_cross
WalkRie
Unde®minE
mortifera
Voodoo_Baby
digigirl
bonjour
Sweet Princess
sera myu
nico robin
S.Tensei
FindaSoul4$ale
zeze
CHOBiTS
özz
Seifukusha
achie-san
Desire
muhtesemmatrix
spartiate
kordiseps
Rendan
sakura hime
SPAWN-TheUndead
35 posters
6 sayfadaki 7 sayfası
6 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: Hayvan Besleyenler Buraya
bluetear demiş ki:anneme biz neden daracaya gitmiyoruz hayvan görmek istiyorum dedim annem de:
sen varsın ya dedi
Biliodum bu cevab vereceğini...
Seni onun için gaza getirmedim pek...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ikinize de gıcıkk
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz demiş ki:geçmiş olsun mahlas. ben de yeni bi tane balık kaybettim mantardan
Şu mavi ilaçtan dökmedin mi akvaryuma? Sağol bu arada
1-2 ay o mavi ilacın içinde ayrı bir kapta yaşadı. baya iyileşmişti biz de büyük akvaryuma aldık ama heralde akvaryumu iyi dezenfekte edemediğimizden 2 günde hastalanıp öldüMahlas_Kafkef demiş ki:özz demiş ki:geçmiş olsun mahlas. ben de yeni bi tane balık kaybettim mantardan
Şu mavi ilaçtan dökmedin mi akvaryuma? Sağol bu arada
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evet akvaryumun suyunu değiştiricektin.sonra da 2 gün falan içinde mavi ilaç kalsaydı.sonra su koyup yine 1-2 gün falan mavi su dursaydı.koyduğunda da mantar ilacı dökseydin.neyse ya cigled al sen de bi tane beslemesi çok eğlenceli
Şöyle birşey besleyenler de varmış, kedi desem değil bir tuhaf xD Pek hümanist çıkmış burda ah canım xD
Not: Allah allah bugün ben amma resim paylaştım yahu. Bir ay yeter bu paylaşım xD
Not: Allah allah bugün ben amma resim paylaştım yahu. Bir ay yeter bu paylaşım xD
En son mortifera tarafından Salı 30 Haz. - 13:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi (Sebep : Bu kurala tamamen karşıyım, haksız olduğunu da savunabilirim.)
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
allah cezanı vermesin ezgi gece gece gülceğim yoktu
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu daha da ilginç, bunu besleyene de kolay gelsin diyorum ^^
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kız kadar var bu kedi
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Vaşakların kulakları daha bir değişik oluyordu sanırım. Aman neyse ne ben hayatta uyumam onla xD Hala yaşamayı seviyorum xD AAA ama şöyle olabilir;
Hadi kızım pati, bak bu karşı komşumuz, senin akşam yemeğin canım benimmm
Hadi kızım pati, bak bu karşı komşumuz, senin akşam yemeğin canım benimmm
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
O vaşak değil. Onlara "kaplan kedisi" diyorlar.. "Ben bu hayvanı biliyorum" deyip daldım canım bilgisayar forumuma. Forumda "kedi" yazarak arattım taa 2008'in sayfasıymış bulana kadar öldüm -_-" Ama olsun paylaşmak isterim; buyrun arkadaşlar bu kaplan kedisidir;
Kanlı bir iki tane vardı onları kurallara uymaz diye çıkardım, umarım bunlar sorun olmaz.. Hem zaten artık resim koymayalım da kafana göre resim paylaş olayı dönmesin. Bu son ^^
- Spoiler:
Kanlı bir iki tane vardı onları kurallara uymaz diye çıkardım, umarım bunlar sorun olmaz.. Hem zaten artık resim koymayalım da kafana göre resim paylaş olayı dönmesin. Bu son ^^
En son Unde®minE tarafından Salı 30 Haz. - 8:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar burada bir hayvanın başka bir hayvanı parçaladığı ya da yediği resimler sunmamanızı rica ediyorum. Aksi taktirde mesajlarınız editlenecektir.
En son beyazm tarafından Salı 30 Haz. - 8:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Ben özellikle o tür olanları kaldırarak koydum ama burada da varsa daha kaldırabilirim, zaten daha koymayalım yazdım ben de ^^ Tamam, düzelttim ben de.
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aaaa, kediye bak onun için köpek ve kedi alırken mümkün mertebe dişi tercih etmek lazım, bu erkekler arada sapıtıyorlar böyle
3-4 gün kadar önce halsiz bir muhabbet kuşu balkonumuza kondu, belli ki evcil bir muhabbet kuşu ama acıkmış olmalı. Hava da sıcak, hareket edemiyor. Hırpalamamaya dikkat ederek yakaladım ve bir kafes alarak beslemeye başladım. Meyvelerle beslendi ve birkaç günde biraz da olsa sağlığını ve neşesini kazandı, fotoğraf makinesi bulursam resmini eklerim.
Daha önceden 2 kez muhabbet kuşu, bir kez de tavşan ve köpek beslemişliğimiz var. Annemin hayvanlara antipatisi yüzünden eskiden hepsini sonradan başkasına vermek zorunda kaldık ama şu sıralar o da sevmeye başladı hayvanları. Hayırlısı...
Daha önceden 2 kez muhabbet kuşu, bir kez de tavşan ve köpek beslemişliğimiz var. Annemin hayvanlara antipatisi yüzünden eskiden hepsini sonradan başkasına vermek zorunda kaldık ama şu sıralar o da sevmeye başladı hayvanları. Hayırlısı...
Akuma_Blade- Moderator
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
Azunyan... Nyan nyan !! Sürekli miyavlar durur bu şimdi, çok da tatlı ^^
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet resmen yeni doğum yapmış anneler gibi oldum biberonla beslemek,gece yarısı uyanıp ilgilenmek yavru kedilere bakmanın ne kadar zor olduğunu unutmuşum .
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
İnşallah bunu da kaybetmezsin çok tatlı yaw ben de istiyorum
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben sibirya kurdu beslemek istiyorum ilk fırsatta bir tane alıcam inş.
halvah(J)- Süper Animeci
Ruh Hali :
Benim kuşum vardı muhabbet kuşuydu.Ona nereyse konuşmayı öğretmiştim.Adımı diyordu.Dayıma sesleniyordu.Anneanneme sesleniyordu annemin omzundaydı ve bağırıyordu anne diye'' benim seslenmelerimden duyduğunu söylüyordu.En büyük zevki aynaya geçip aynaya tıklatmaktı hatta bir gün aynanın arkasında sıkısmıştı.Ben her okuldan geldiğimde omzuma gelirdi ben kuşların benim sırtımın yanından geçmesine izin vermem ama o oturuyordu bağırıyordu emir diye.Camlar açık olsa bile kaçmazdı.Bir gün temizlik vardı evde ve kuşum yine çamdaydı ve dışarıyı seyrediyordu uçup tekrar geliyordu ama sonra gelmedi ve ben okuldayken oldu eve geldiğimde çok üzülmüştüm ağlıyordum.En sevdiğim arkadaşım gitmişti.(şimdi de duygulandım )
Ondan sonra bir daha kuş aldık ama bu o kadar akıllı değildi onuda bebeklikten beri büyüttüm ama o kaçtı yine temizlik olurken.Çok küfür etmiştim çamı açıp kapatmayan temizlikçiye
Ondan sonra bir daha kuş aldık ama bu o kadar akıllı değildi onuda bebeklikten beri büyüttüm ama o kaçtı yine temizlik olurken.Çok küfür etmiştim çamı açıp kapatmayan temizlikçiye
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
@walrus, çok şeker maşallah. son günlerde çok sevimli kediler görüyorum bu gidişle kedi beslemeye başlıcam
@zhaomc, bizim de vardı bir muhabbet kuşumuz, aynen çok zeki bir hayvandı. "kuş beyinli" hakaret sözcüğünü kim uydurmuşsa kuşları tanımadığı belli. kafesini hava alsın diye balkona pencere parapetinin üstüne koymuştuk akşam şok geçirdik resmen, kafes yere düşmüş üst demir kısım çıkmış kuş yok ortada, kedi mi geldi başka bişey mi oldu bilmiyoruz. 10 sene geçti üstünden hala aklıma geldikçe üzülürüm, aileden biri gibiydi
@zhaomc, bizim de vardı bir muhabbet kuşumuz, aynen çok zeki bir hayvandı. "kuş beyinli" hakaret sözcüğünü kim uydurmuşsa kuşları tanımadığı belli. kafesini hava alsın diye balkona pencere parapetinin üstüne koymuştuk akşam şok geçirdik resmen, kafes yere düşmüş üst demir kısım çıkmış kuş yok ortada, kedi mi geldi başka bişey mi oldu bilmiyoruz. 10 sene geçti üstünden hala aklıma geldikçe üzülürüm, aileden biri gibiydi
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
6 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
6 sayfadaki 7 sayfası