Animelerde Hüzünlendiğiniz yada Ağladığınız Sahneler?
+59
ByLaneT
blackburn
Sora Kaze
resurgam
blackhydra
AnTiOkSiDaN
Kitiara
v3ritas
riflem@n
lantis
texasstorm
Susano'o
car'a'carn
Desire
kanade
doumeki
achie-san
Hitokiri
yuuki_cross
Seifukusha
ShaiThan
scoutcrawler
SheaN
zhenya
zeze
KaranlıK
meyday
hione
liarfalseliar
Unde®minE
Akuma_Blade
aWuC_iCü_QapLan
zizoux
Servet
özz
Hanajima
Unde®kaN
F.Chopin
Squaw
pikeruchan
edemirci44
black_rainbow
RoMe
CHOBiTS
Zax
Voodoo_Baby
LordCha
bonjour
DicLonius
kordiseps
sakura hime
sera myu
jinxleus
sakura
Ryoko Yoichi
Kansu
cynthia
Exile Falcon
bLue-Dragon
63 posters
1 sayfadaki 6 sayfası
1 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Animelerde Hüzünlendiğiniz yada Ağladığınız Sahneler?
Bütün sayfalara baktım ama böyle başlık göremedim o yüzden ben açtım.Animelerde hüzünlendiğiniz veya ağladığınız sahneleri anlatın tabi spoiler kullanacaksanız lütfen spoiler butonunu kullanalım..
Benim One Pieceden;
CP9 ve Bizim tayfanın Enies Lobbyde karşılıklı konuşmaları ve orada yaşanan olaylar beni gerçekten ağlattırdı ve ne zaman izlesem hüzünleniyorum.Yok böyle arkadaşlık ya
Benim One Pieceden;
CP9 ve Bizim tayfanın Enies Lobbyde karşılıklı konuşmaları ve orada yaşanan olaylar beni gerçekten ağlattırdı ve ne zaman izlesem hüzünleniyorum.Yok böyle arkadaşlık ya
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Geri: Animelerde Hüzünlendiğiniz yada Ağladığınız Sahneler?
Kanon 10.bölümden sonra herhalde 2-3 bölüme bir ağlattı beni sinir oldum İnsanda erkeklik delikanlılık bırakmadın Kanon.
Ya spoiler tag'ı içine koysanız daha güzel olur, hani ölümler, kötü sonlar vb.
Death Note
Naruto
Shigofumi
Toradora!
Toki wo Kakeru Shoujo
Zero no Tsukaima ~Futatsuki no Kishi~
Daha çok vardır ama hatırladıklarım bunlar.
Ben bunun mangalısını da açayım.
Death Note
- Spoiler:
- Kira'nın öldüğü sahnede manyak gibi ağlamıştım.
Naruto
- Spoiler:
- 1- Gaara vs. Rock Lee dövüşünün sonunda Gaara'ya az küfretmedim değil.
2- Haku ve Zabuza'nın ölümü.
3- Neji'yle Chouji'nin ölümü (aslında ölmediler kurtarıldılar). Hele hele Chouji'nin değeri o bölümde o kadar çok büyüdü ki.
4- Sasuke'nin Sakura'yı bayılttığı bölüm. Sasuke'yi çok seviyordum o ana kadar; o andan sonra bitmiştir gözümde. Her ne kadar yaptığı şey doğru olsa da (Sakura onu engelleyemezdi) kızı bayılttığı an bitmiştir. Ağladım buna da.
5- Gaara'nın küçüklüğünü gösterdiklerinde. Çok fenaydı yaa annelik duyguları beslemiştim resmen.
6- Sarutobi'nin cenazesi bölümü başlı başına dramdı zaten.
Shigofumi
- Spoiler:
- Chiaki'nin geçmişini anlattıklarında, kendisinin ve sevdiğinin öldüğü zaman. Ağzım açık kalmıştı.
Toradora!
- Spoiler:
- Taiga'nın babasının ortaya çıktığı bölüm, babasının Taiga'nın gösterisine gelmeyeceğini öğrendiği an.
18. bölümde ağaç kısmı.
19. bölümde Taiga & Noel Baba kısmı.
Toki wo Kakeru Shoujo
- Spoiler:
- Makoto'nun başına gelen bisiklet kazasının aynısının Kousuke ve kız arkadaşının başına gelmesi. Bir animede en şok olduğum olaydı.
Zero no Tsukaima ~Futatsuki no Kishi~
- Spoiler:
- Mr. Colbert'ın öldüğü bölüm. Tabii dramatik andan sonra o eğlenceli kapanışın girmesi büyük darbe oldu.
Prens Wales & Prenses Henrietta.
Saito'nun öldüğünü sandığımız an. Her ne kadar aslında ölmediğini bilsek de (sonuçta 3. sezon var) çok fenaydı ya. Louise ağladı, ben ağladım.
Daha çok vardır ama hatırladıklarım bunlar.
Ben bunun mangalısını da açayım.
En son MSG 00'da deli divane ağlamıştım, halada aklıma geldikçe gözlerim doluyor.
Naruto'da pek çok sahnede çok ağladığımı bilirim. Şuan pek hatrımda olmasada;
Onun dışında hatırlamasamda şuan için romantik aşk sahnelerindede duygulanırım ve gözlerim dolar Ha şimdi aklıma geldi, Pokemon Movielerdede duygulanmıştım XDD Vede Toki Wo Kakeru Shoujo'da; "I'll be waiting In future" laflarıyla ve kızın ağlamasıyla yine için burkulmuştu
- Spoiler:
- Lockon'un ilk olarak gözünden yaralanmasında fena paniklemiştim ve kısa süre gözyaşı dökmüştüm. Evvelsinde ise Ali denen manyak ile kapıştıktan sonra, dünyaya bakıpta ağzından dökülen sözcüklerle, Haro'nun "Lockon Lockon" diyişiyle, ve tayfanın tam anlamıyla bir şok dalgası geçirip yıkılmasıyla ve elbette Lockon'un ölümüyle sabaha kadar ağlamıştım, çok sarsıldım...
Naruto'da pek çok sahnede çok ağladığımı bilirim. Şuan pek hatrımda olmasada;
- Spoiler:
- 3.Hokage'nin ölümü ve fonda çalan "Saddness and Sorrow" parçası eşliğinde ve Naruto'nun o üzgün suratını gördükçe ağlamıştım yarım saat kadar. Bir de Naruto vs Gaara sahnesinde ağlamıştım.
Onun dışında hatırlamasamda şuan için romantik aşk sahnelerindede duygulanırım ve gözlerim dolar Ha şimdi aklıma geldi, Pokemon Movielerdede duygulanmıştım XDD Vede Toki Wo Kakeru Shoujo'da; "I'll be waiting In future" laflarıyla ve kızın ağlamasıyla yine için burkulmuştu
Tengen Toppa
- Spoiler:
- 24. bölüm sonrası zaten hep hüzün nerdeyse. Normalde çok acıklı sahneler ama adamlar mutlu öldüğü için gözünden yaş aksada yüzünde gülümseme oluyor
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Wolf's rain'den,
Bi' de Vision of the Escaflowne'den,
- Spoiler:
- Toboe'nin öldüğü sahne ve bunun üzerine Tsume'nin başucunda ağlayarak ona verdiği söz, beni hala en çok hüzünlendiren sahnelerden biri...
Bi' de Vision of the Escaflowne'den,
- Spoiler:
- Van fanel ve Hitomi'nin her ne kadar birbirine aşık olsa da birbirlerinden ayrılmasıyla animenin son buması ben yine hüzünlendiren sonlardan
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
Chobits
Toradora: Gerçi spoilerde verilmiş... O sahnelere yüreğim zor dayandı resmen...
Bleach
Aklıma gelenler bunlar...
- Spoiler:
- 1) Final bölümünde Chi'nin Hideki ile yaptığı söyleşi.
2) Dark Chi ile yaptığı konuşma...
3) En çok da kapanış müziği "Ningyo Hime"... Ne zaman dinlesem gözyaşlarımı tutamıyorum...
Toradora: Gerçi spoilerde verilmiş... O sahnelere yüreğim zor dayandı resmen...
Bleach
- Spoiler:
- İchigo'nun kendi hollow süretiyle savaştığı efsanevi sahnedeki özlü sözler... Garip miyim nedir?
Aklıma gelenler bunlar...
jinxleus- Isınan üye
Ruh Hali :
fruits basket:
baccanoda:
death note
haa bide ne hatırladım sailor moonda her sezzon ay savaşçısı dışındaki tüm savaşçılar kendilerini feda ederek ölürdü hepsinde salya sümük ağlardım ama haruka ve michiru beni bitirmiştir son sezonda bilekliklerini kullanarak düşmanı öldürmeye çalışmaları yada harukanın intihar etmesi gibi gerçi marsın ölümleride çok havalı olurdu
bu arada isim hatırlamakta felaket olduğumu birkez daha gösterdim
- Spoiler:
- fruits basketteki sarışın küçük çocuğun geçmişi ve ryonun hikayesi beni çok etkilemişti ayrıca ryonun tohru ya sarıldığı zaman malum dönüşüm sonucu o zaman iplerim kopmuştu
- Spoiler:
- gözlüklü çocuğun babasından tokat yediği sahne tamakinin büyük annesi ve geçmişi ikizlerin durumu hepsi beni üzmüştü
- Spoiler:
- michiru diye bi kız vardı onun hikayesi kötüydü epey üzülmüştüm
baccanoda:
- Spoiler:
- o küçük çocuun en güvendii insandan gördüğü işkence
- Spoiler:
- hangi bi sahnesini sayayım andre öldüğünde olabilir
death note
- Spoiler:
- L ölünce tabiiki
haa bide ne hatırladım sailor moonda her sezzon ay savaşçısı dışındaki tüm savaşçılar kendilerini feda ederek ölürdü hepsinde salya sümük ağlardım ama haruka ve michiru beni bitirmiştir son sezonda bilekliklerini kullanarak düşmanı öldürmeye çalışmaları yada harukanın intihar etmesi gibi gerçi marsın ölümleride çok havalı olurdu
bu arada isim hatırlamakta felaket olduğumu birkez daha gösterdim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aslında hiçbir animede ağlamadım ama hüzünlendiğim birçok sahne oldu
fruits basket
fruits basket
- Spoiler:
- hattori'nin hayatının anlatıldığı bölülm ve momijinin annesiyle ilgili olan bölüm
- Spoiler:
- misuzu'nun ölümü
- Spoiler:
- fuko'nun ablasının düğünü için herkese yıldız yapması üstelik komada olduğu için ruhunu ablası dışında herkes görebiliyordu
- Spoiler:
- 50. ve 51. bölümler beni acayip etkilemişti
- Spoiler:
- sora'nın ölümü
- Spoiler:
- archer'in öldüğü bölüm 14.bölümdü galiba
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Been hımmm...
Cardcaptor Sakuraa
Ef a tale of memorries
Death Note
Cardcaptor Sakuraa
- Spoiler:
- Ortaokuldaydım o zamanlar sanırım... Shaoran ve SAkura birbirlerini sevmelerine rağmen ayrılarak hüzünlü bir şekilde bölümler bitmişti...Aşk hayatımda derin bir darbeydi bu benim için
Ef a tale of memorries
- Spoiler:
- Beni çok üzdü bu seriii. Bikaç gün kendime gelemedim. Ve sonu beni hiç tatmin etmedi. Benim tuttuğum kız kaybetti.
Death Note
- Spoiler:
- L in ölümü... Asılnda buna hüzünlenme denemez... Şaşırma şok olma gibi bişey... Şu Kiryı seven kızın ölümü de acıklıydı
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Myself; Yourself
True Tears
- Spoiler:
- İkizlerin dramı...
True Tears
- Spoiler:
- Noe ile Son bölümde konuştuktan sonra Shinichirokou şarkısını söylemesi (shini nin)
DicLonius- Süper Animeci
Fruits Basket
- Spoiler:
- Noel hazırlığında Honda'nın yalnızlığı ve bizim elemanların eve vardığında Honda'nın gözyaşlarını gördükleri sahne. O sahne de nasıl da etkilenmez ki?
jinxleus- Isınan üye
Ruh Hali :
O sahne güzeldi cidden
Gurren Lagann
Gurren Lagann
- Spoiler:
- Kittan'ın ve Nia'nın ölümleri:huaa:
Ruh Hali :
ikizler varsa dram vardırDicLonius demiş ki:Myself; Yourself
- Spoiler:
İkizlerin dramı...
True Tears
- Spoiler:
Noe ile Son bölümde konuştuktan sonra Shinichirokou şarkısını söylemesi (shini nin)
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Şimdi Air'i bitirdim. Fakat ilk defa bu animede ağladım...
Full Metal Alchemist
- Spoiler:
- çoğu yerde gözlerimi dolduran bir seri olmuştur.İlk kez izlediğim bir animede gözümden bir iki damla yaş gelmiştir.İlk hüzünlenme sahnem onda 9 ya da 10'uncu bölüme doğruydu galiba.Yanlışta olabilir ama nina'yı babasının deney olarak kullandığı bölümdü.Al durumu öğrendiğinde ninanın babasını ölesiye dövüyordu ama nina onu yinede durdurdu.Ninanın babası önce ninanın annesini sonrada ninayı kullanmıştı.Ninan dışarı kaçtığında ise kafatasının içinden patlatılarak 'scar' tarafından öldürülmüştü.Al'ın nina dan kalanları bulması korkunçtu.
Full Meatl Alchemist kesinlikle her duyguya hitap eden ve gerçekten harika bir seri.Benim ilklerimdendir.
En son beyazm tarafından Ptsi 23 Şub. - 18:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : Kurallar madde 6'ya göre editlenmiştir.)
aa evet o olay benide çok etkilemişti ama full metal alchemistin abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- LordCha demiş ki:Full Metal Alchemist, çoğu yerde gözlerimi dolduran bir seri olmuştur.İlk kez izlediğim bir animede gözümden bir iki damla yaş gelmiştir.İlk hüzünlenme sahnem onda 9 ya da 10'uncu bölüme doğruydu galiba.Yanlışta olabilir ama nina'yı babasının deney olarak kullandığı bölümdü.
Full Meatl Alchemist kesinlikle her duyguya hitap eden ve gerçekten harika bir seri.Benim ilklerimdendir.
Spoiler tag'ı kullanabilirdin
En son beyazm tarafından Ptsi 23 Şub. - 18:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Kurallar madde 6'ya göre editlenmiştir.)
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
- Spoiler:
- LordCha demiş ki:Full Metal Alchemist, çoğu yerde gözlerimi dolduran bir seri olmuştur.İlk kez izlediğim bir animede gözümden bir iki damla yaş gelmiştir.İlk hüzünlenme sahnem onda 9 ya da 10'uncu bölüme doğruydu galiba.Yanlışta olabilir ama nina'yı babasının deney olarak kullandığı bölümdü.Al durumu öğrendiğinde ninanın babasını ölesiye dövüyordu ama nina onu yinede durdurdu.Ninanın babası önce ninanın annesini sonrada ninayı kullanmıştı.Ninan dışarı kaçtığında ise kafatasının içinden patlatılarak 'scar' tarafından öldürülmüştü.Al'ın nina dan kalanları bulması korkunçtu.
En son beyazm tarafından Ptsi 23 Şub. - 18:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Kurallar madde 6'ya göre editlenmiştir.)
Gözlerimi dolu dolu eden pek çok anime ve sahne var aklıma gelenleri hemen yazarsam.
Shuffle
FSN
FMA
Higurashi Kai
Kanon 2006
Fushigi yuugi
Utawarerumono
Busou Renkin
Mizuiro 2003
Clannad Movie
Chrono Crusade
aklıma gelenlerin hepsi bu şimdilik.Çogunda gözlerim dolu dolu olduğunu inkar edemem.
Shuffle
- Spoiler:
- Rin in Asa yı kurtarabilmek için tek çare olarak bileklerini keserek intihar etmesi
- Spoiler:
- özellikle 10-12 arasındaki bölümlerde pek çok defa gözlerim doldu.
FSN
- Spoiler:
- Saber le Shirou nun parkta Gilgameshle karşılaştıkları sahne ve son bölümdeki ayrılık sahnesi
FMA
- Spoiler:
- Sanırım yedinci bölümdü doktorun kendi kızını ve köpegini Kimera yaptıgı bölümdü oralarda baya yıpranmıştım
Higurashi Kai
- Spoiler:
- İkinci hikayede Takano ya karsı savaştıkları sahnede tek tek sevdiğimiz karakterlerin düştüğü sahne
Kanon 2006
- Spoiler:
- Makato nun yavaş yavaş hafızasını yitirdiği sahneler ve 23 bölümde Ayu nun ortadan kayboldugu sahne
Fushigi yuugi
- Spoiler:
- Miaka ya arkadaşı Yui e tecavüz edildiği sahnenein gösterilmesinde bende ağlamıştım Miaka ile
Utawarerumono
- Spoiler:
- 10 bölümdü sanırım Teoru nun öldüğü sahne tüm sevdikleri onu almaya gelmişti ve sonrasında Aruru hüngür hüngür ağlıyordu
Busou Renkin
- Spoiler:
Kazuki nin Victor la beraber tek çare olarak dünyadan ayrıldıkları sahnede Tokiko nun "Kazuki kazuki kazuki" diye feryatları çok acıklıydı
Mizuiro 2003
- Spoiler:
- Bana çok dramatik geldi pek çok yerinde duygulanmıştım
Clannad Movie
- Spoiler:
- Nagisenin ölümü ve son dklardaki Tomoya nın yıllardır görmediği kızı ile buluştuğu sahne
Chrono Crusade
- Spoiler:
- Chrno ve Rosettanın son anlarını bir tahta koltukta beraber geçirdikleri sahne aşırı yıpratıycı omuz omuza ölüyorlardı.
aklıma gelenlerin hepsi bu şimdilik.Çogunda gözlerim dolu dolu olduğunu inkar edemem.
Arkadaşlar fikrinizi belirtirken spoiler kullanın, serileri izlemiş kişiler olabilir.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
OSEAM izlediğim en hüzünlü animeydi.
bazı arkadaşlar anlatmış fullmetal alchemistin 9-10. bölümünde olan bir hadise var orda çok üzülmüştüm.
genki ve remi bunların hakkında detaylara girmeyecem baştan sona drama ikiside....
aslında candy ne kadar toz pembe bir anime olsada bağzı bölümleri acıklıydı.
naruto'nun yanılmıyorsam 19-20. bölümleri
- Spoiler:
- oseam'ın annesi ile ilgili olduğu bölümler. ondan sonra kör ablası ile olan ilişkileri. sonra sonunda ölmesi.
bazı arkadaşlar anlatmış fullmetal alchemistin 9-10. bölümünde olan bir hadise var orda çok üzülmüştüm.
genki ve remi bunların hakkında detaylara girmeyecem baştan sona drama ikiside....
aslında candy ne kadar toz pembe bir anime olsada bağzı bölümleri acıklıydı.
naruto'nun yanılmıyorsam 19-20. bölümleri
- Spoiler:
- bu bölümlerdeki kaçak ninja ve onun çırağı hakkındaki olaylar ve çırağın öldüğü zamanki yerler baya acıklıydı
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
- Spoiler:
- genkinin babasının boks maçında ölmesi ve ustasınında iç hastalıktan ölmesi gerçektende hüzün veren anlardı
- Spoiler:
- remide ayrı bir hüzün annesini arayışı ustasının ölümü tv nin başında bir kere gülemedik
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Toradora!
Deathnote
Code Geass
Naruto
- Spoiler:
- Toradorada son bölümlerde yılbaşı gecesi Taiganın Taksunun arkasından ağlaması sahnesinde ağlamıştım
Deathnote
- Spoiler:
- L'in
öldüğü sahnede hüzünlenmiştim. Animeyi izleyesim kalmamıştı zaten bi
süre ara verdikten sonra devam ettim seriye:D
Code Geass
- Spoiler:
- Genelde
kimse bu sahneden bahsetmemiş ama Code Geass R2de en son bölümde Lulu
masuzcuktan(xD) öldüğünde ve Nunallynin onun ağlaması ve bağırması
sahnesinde çookkkk çokkkk ağlamıştım
Naruto
- Spoiler:
- Narutoda
da bayaı hüzünlendiğim sahneler oldu ama pek hatırlayamıyorum 1 sene
geçti üzerinden. aaa hatırladım hokage ölünce ağlamıştım:D Aslında o ölünce değil de cenazesinde dielim
pikeruchan- Aktif üye
Naruto'da
Fma da herkesle hem fikir olarak 9. ,10. bölümleri sırasında baa üzülmüştüm
- Spoiler:
- Asuma ölünce ağlamıştım. Çok acıklı bi sahneydi. Son sigarasını içmesi
Fma da herkesle hem fikir olarak 9. ,10. bölümleri sırasında baa üzülmüştüm
- Spoiler:
- Tam hatılıyamadım adını ama bıçak kullanan çok komik bi adam vardı. Hues di sanırım. O ölüncede ağlamıştım sanırım özelliklede cenazesinde
Ruh Hali :
1 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
1 sayfadaki 6 sayfası