Animelerde Hüzünlendiğiniz yada Ağladığınız Sahneler?
+59
ByLaneT
blackburn
Sora Kaze
resurgam
blackhydra
AnTiOkSiDaN
Kitiara
v3ritas
riflem@n
lantis
texasstorm
Susano'o
car'a'carn
Desire
kanade
doumeki
achie-san
Hitokiri
yuuki_cross
Seifukusha
ShaiThan
scoutcrawler
SheaN
zhenya
zeze
KaranlıK
meyday
hione
liarfalseliar
Unde®minE
Akuma_Blade
aWuC_iCü_QapLan
zizoux
Servet
özz
Hanajima
Unde®kaN
F.Chopin
Squaw
pikeruchan
edemirci44
black_rainbow
RoMe
CHOBiTS
Zax
Voodoo_Baby
LordCha
bonjour
DicLonius
kordiseps
sakura hime
sera myu
jinxleus
sakura
Ryoko Yoichi
Kansu
cynthia
Exile Falcon
bLue-Dragon
63 posters
4 sayfadaki 6 sayfası
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Animelerde Hüzünlendiğiniz yada Ağladığınız Sahneler?
Grave of the Fireflies in sonlarında ve clannad after story nin 15. bolumden sonrasında
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:lee nin gaarayla dövüşü
- Spoiler:
ve sonu çok kötüydü o kadar çalışıp kolunu ve bacaını kaybetmesi bide seviyorduk lee yi bea
O dövüşte Lee'nin değeri gözümde kat be kat artmıştı.
School daysın sonu kesinlikle çok haince hazırlanmış bir sondur....
Depresyona girdim 1-2 gün zor topladım kendimi yoktur böyle bir anime izleyin son bölümüde izleyin sizde depresyona girin
Depresyona girdim 1-2 gün zor topladım kendimi yoktur böyle bir anime izleyin son bölümüde izleyin sizde depresyona girin
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
SheaN demiş ki:School daysın sonu kesinlikle çok haince hazırlanmış bir sondur....
school daysın son bölümünde hüzünlenmiş insan sayısı azdır herhalde hatta bir çoğu benim gibi motoko muydu neydi adı ,
- Spoiler:
- başlarda ürkek ve çekingen sonlara doru bambaşka bi kişiliğe bürünen esas oğlanımızın haince öldürülüp üstüne parça parça edilmesine 'ohh iyi oldu layını buldu' diyip sevinen bi kaç kişi daha çıkacağına eminim
hione- Encoder
Ruh Hali :
Katılıyorum.Layığını buldu ....
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
hione demiş ki:SheaN demiş ki:School daysın sonu kesinlikle çok haince hazırlanmış bir sondur....
school daysın son bölümünde hüzünlenmiş insan sayısı azdır herhalde hatta bir çoğu benim gibi motoko muydu neydi adı ,
- Spoiler:
başlarda ürkek ve çekingen sonlara doru bambaşka bi kişiliğe bürünen esas oğlanımızın haince öldürülüp üstüne parça parça edilmesine 'ohh iyi oldu layını buldu' diyip sevinen bi kaç kişi daha çıkacağına eminim
+1.... Hione sana sonuna kadar katılıyorum bütün yazdığın cümleelrin tek tek her kelimesine katılmamak elimde değil açıkçası bir School Days mağduru olarak anime tarihimde bir School Days öncesi ve de School Days sonrası olarak 2 dönemim var =D
Evet benim hüzünlendiğim an'lardan birine gelecek olursam Wolf's Rain'de Çiçeğin Kızı Cheza ve esas oğlanlarımızdan biri olan daha doğrusu Kurtlarımızdan Kiba'nın ilk karşılaştıkları an duygusaldı gerçekten de;
Özellikle de o sahnede en küçük kurt olan enik Toboe'nin cümlesi
''Hayatımda hiç kimse bana böyle sımsıkı sarılmamıştır ''
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Code:Geass R2 'de Shirley'in öldüğü sahne
Lelou....Güle güle
Lelou....Güle güle
Clannad After Story'de 17. bölümden sonra neredeyse her bölüm. -Recap bölümü ve What happened 1 year ago? bölümü *23* hariç*
Card Captor Sakura 22. bölüm: "Sakura and Her Kind Father". Ağlamak isteyeni buraya davet ediyorum.
sailormoon biraz eski de olsa ağlamıstım ama su an olsa ağlamam biraz çocukça gelyo artık o anime
- Spoiler:
- ama kesinlikle mamoru nun usagiyi unuttuğu ve usaginin her gün yeniden hatırlatmaaya çalışması ama buna rağmen hafızasının geri gelmemesi sonucu usaginin deli gibi ağlaması küçükken benide deli gibi ağlatırdı
- Spoiler:
- zero nunda fantiği olarak FORBİDDEN ACT isimli parçanın arkada eşlik ettiği ve yuukinin banyoda zeroya kanını teklif ettiği o sahnede zeronun en sonunda yuukiye beni terk etme dediği sahnede köpekler gibi ağlamıstım şimdi bile aynıyım.valla kardeş bu anime manga olayı salgın gibi aman çok kaptırmayın benim gibi olursunuz.bu arada yine guilty nin finalinde zeronun yuukiye çatıda tüm hayatımı senin için feda ederim senin buradan kaname senpaiyi izlediğini her gece görürdüm dedği sahne ve de yuuki gittikten sonra zeronun yuukinin hayalını okulun önünde görmesi hayaline doğru bir adım atması beni yedi bitirdi. yaaa şöle bi düşündğmde zaten o anımenın harika gothic bi havası vardı ben her bölümde ağladım yavv
- Spoiler:
- airiyle aramın birbirlerinin kalplerine evlilik öpücüğü kondurmaları mühürlenmesi başka birinin o işareti öpünce kalplerinin durması konusu beni duygulandırmıştı. açıkçası matsuri acıyıda sevgiyide hat safhada yaşatmayı ve okurları mangaya-anımeye bağlatmayı iyi biliyor
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evet bak yine aklıma getirdin o sahneleri içim öfkeyle doldu yine aagh zero
narutoda
narutoda
- Spoiler:
- asumanın öldüğü sahneden çok shikamarunun babasıyla oyun oynadıktan dayanamayıp hıçkıra hıçkıra ağlaması içimi burktu o çocuğu çok seviyorum ya
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hayatımızı kaydırıdı bu vanpaia naito heder etti beni bu anime ben romantizm den uzak biriyken böyle sinek ölse ağlar cinste bi insan oldum bunun yüzünden zerooooooooo
- Spoiler:
- en azından matsuri bu sefer sonunu merupuride güzel bitirmişti zero gibi sap misali bırakmadı. aklıma gelmısken merupuride baya sıradışı bi manga yahuu ay ne yalan sölyim bayıldım okurken gülmekten aram 1 numara.yinede bu kadının bastırılmıs duyguları oldugunu düşünyorum yok vanpaia da kanemeyle kız kardesi yuukiyi sevgili yapma, meru da 16yasındakı kızla 7yasındakı cocugu evlendirme malüm olayı yaptırma filan kesin kesin var bu kadında bişiler.merupuriyi cevirenlerde gayet olayın ifadelerini türkleştirmişler dilim söleemye varmıyo okuyan
anlaayn anladı hangı kelımler oldgnu
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
H2O: Footprints in the Sand-5. bölüm
- Spoiler:
- Hayami nin Hinata için sakladığı şekeri ona uzatıp;
"Şekerlerde mutluluğun tadı vardır.Yediğinde ağzında çiçek açar." sözü
Bu kısımda oldukça duygulanmıştım.
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Rurouni Kenshin: Seisouhen'in sonunda nasıl ya diyerek ağlamıştım.
code geass r2 finali.içim baya kötü olmuştu.
achie-san- Yeni Üye
Ruh Hali :
Aoki Densetsu Shoot serisinde 20. bölümde Kobu-san'la ilgili olan olaylar da ağladığımı hala da aklıma geldikçe hüzünlendiğimi unutamam...
- Spoiler:
- Kobu-san'ın öldüğü an benim de hayallerim yıkılıyor sandım =(
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Code geass 2.sezonun sonunda cidden ölesiye ağlamıştımki halada ağlarım..
h2onun son bölümünde ağlamıştım birde...
h2onun son bölümünde ağlamıştım birde...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
toradora minorin diyorum ve susuyorum...
gerisi gözyaşlarının işi....
gerisi gözyaşlarının işi....
tsubasa tokyo revelations
- Spoiler:
- syaoran' ın kopyasının fai' nin gözünü yediği bölümde ve fai' nin ilk kez ağladığı sahnede gözlerim doldu
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
one piece- bellemere-sanın ölümü, çok sarsıcı
naruto-
fate stay night-
en büyük kalp kırıklığım, toradora minorin...
sumimasen, özz
naruto-
- Spoiler:
- sandaime nin ölümü, asumanın ölümü..
fate stay night-
- Spoiler:
- archerın ölümü
en büyük kalp kırıklığım, toradora minorin...
sumimasen, özz
En son kanade tarafından Cuma 5 Haz. - 19:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
kanade yazdıklarını spoiler içinde gösterirsen iyi olur daha izlememiş arkadaşlar için
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
claymore teresanın geçtiği bölümler de ağlamışımdır üzüntüsü içime işlemişti yaa
Cowboy Bebop son bölüm son sahne tabiki.
car'a'carn- Mesaj Sayısı : 10
hep eklicem unutuyorum şu an itibariyle birilerininde (?) isteği üzerine Rurouni Kenshin - Tsuiokuhen'den yane 4 bölümlük ovalarından bahsediyorum son bölümdeki şu sahnede gözlerim dolmuştu ama ne yazıkki seriyi bi arkadaşımla (zhenya oluyor bu arkadaşta) seyretmek gibi bi hata yapdığım için bir iki damlayla geçiştirmiştim ama içimde kalmadı diil yane böle doya doya bi göz yaşı dökmek isterdim bu sahnede , işte o son derece dokunuklı ve hüzünlü sahne , tabi benim için ...
- Spoiler:
hione- Encoder
Ruh Hali :
Israrlarımı kırmayıp eklediğin için teşekküler hione süpersin
aşk yaşadığım adamım orda ya...
Nasıl bir karakterdir nasıl bir insandır bu Kenshin ki (4 bölümlük ova.sındaki Kenshin.dir bahsettiğim ayrıca) ona aşık olmamak imkansızdır hele ki 4 bölümlük ova.sını izledikten sonra özellikle de bu sahne'yi gördükten sonra....
Ağladım,evet çok ağladım,hatta dönüp tekrar açıp yeniden izledim bu son bölümü,ben Ova.nın ilk bölümündeki bu adam diyemiyorum bu son bölümdeki şu sahnedeki son adam için....Ağlayacağım yine görünce bu spoiler.ı,seriyi bitirince yeniden bir Ova keyfi yapıcam,bu 4 bölümlük Ova.yı silmek Kenshin.e ihanet ediyor hissi veriyor bana =(
Kenshin sen nasıl bir adamsın ya....
aşk yaşadığım adamım orda ya...
Nasıl bir karakterdir nasıl bir insandır bu Kenshin ki (4 bölümlük ova.sındaki Kenshin.dir bahsettiğim ayrıca) ona aşık olmamak imkansızdır hele ki 4 bölümlük ova.sını izledikten sonra özellikle de bu sahne'yi gördükten sonra....
Ağladım,evet çok ağladım,hatta dönüp tekrar açıp yeniden izledim bu son bölümü,ben Ova.nın ilk bölümündeki bu adam diyemiyorum bu son bölümdeki şu sahnedeki son adam için....Ağlayacağım yine görünce bu spoiler.ı,seriyi bitirince yeniden bir Ova keyfi yapıcam,bu 4 bölümlük Ova.yı silmek Kenshin.e ihanet ediyor hissi veriyor bana =(
Kenshin sen nasıl bir adamsın ya....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
4 sayfadaki 6 sayfası