Animelerde Hüzünlendiğiniz yada Ağladığınız Sahneler?
+59
ByLaneT
blackburn
Sora Kaze
resurgam
blackhydra
AnTiOkSiDaN
Kitiara
v3ritas
riflem@n
lantis
texasstorm
Susano'o
car'a'carn
Desire
kanade
doumeki
achie-san
Hitokiri
yuuki_cross
Seifukusha
ShaiThan
scoutcrawler
SheaN
zhenya
zeze
KaranlıK
meyday
hione
liarfalseliar
Unde®minE
Akuma_Blade
aWuC_iCü_QapLan
zizoux
Servet
özz
Hanajima
Unde®kaN
F.Chopin
Squaw
pikeruchan
edemirci44
black_rainbow
RoMe
CHOBiTS
Zax
Voodoo_Baby
LordCha
bonjour
DicLonius
kordiseps
sakura hime
sera myu
jinxleus
sakura
Ryoko Yoichi
Kansu
cynthia
Exile Falcon
bLue-Dragon
63 posters
5 sayfadaki 6 sayfası
5 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Animelerde Hüzünlendiğiniz yada Ağladığınız Sahneler?
Benim en çok ağladım sahne aşağıdaki sahnedir. Rurouni Kenshin mangasındandır.
Okumayanlar lütfen bakmasın! Buraya koyduğuma pişman olmak istemiyorum.
bu olayın ardından zaten aşağıdaki diğer olay olmuştur, bunda da baya kötü olmuştum.
Tekrar söylüyorum okumayanlar lütfen bakmasın!
Okumayanlar lütfen bakmasın! Buraya koyduğuma pişman olmak istemiyorum.
- Spoiler:
bu olayın ardından zaten aşağıdaki diğer olay olmuştur, bunda da baya kötü olmuştum.
Tekrar söylüyorum okumayanlar lütfen bakmasın!
- Spoiler:
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
yaw nerden hatırlattın bunu bu sahneyi görüpte nasıl yaaa ,olamaz...dememiş biri yoktur zaten...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
One piece ten
- Spoiler:
going merry ye veda sahnesi
texasstorm- Mesaj Sayısı : 4
evet o sahne gerçektende üzücüydü
ayrıca kenshin'in final bölümü beni gerçekten etkilemişti
ayrıca kenshin'in final bölümü beni gerçekten etkilemişti
Myself; Yourself
True Tears
h2o
- Spoiler:
- İkizlerin dramı...
True Tears
- Spoiler:
- ...In that coackroach there is Yuasa Hiromi!!
h2o
- Spoiler:
- 1-Çocuğun annesini aklını yitirdiği için sevdiği kız sanması ve kızın tren rayına atlaması... 2-Gözlerinin açılıp kapanması olayları... *snıf snıf...
DicLonius- Süper Animeci
True Tears da o olayda ağlamamak elden gelmezdi Dicle'cim off ya bu sahneleri ya da an'ları eklediniz şimdi Kenshin de de True Tears'ta da ağaladığım özellikle de Kenshin hala etkisi sürüyor ya şimdi yine ağlayacağım Dicle ve hione.nin eklediklerini görünce.... =(
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ne zaman o taku iwasaki - kotowari yi dinlesen hüzünlenirim (tomoe nin kenshin e sarıldığında çalan müzik cidden ağlatır ...)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
sen hiç konuşma ztn senin yüzünden doya doya bi hüzünlenememiştim bile o sahnede içimde kaldı resmen biraz unutayım seriyi tekrardan yanlız başıma bi daha izlicem ztn ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
http://www.4shared.com/file/110586122/971858fa/Rurouni_Kenshin_OAV_Soundtrack-Kotowari.html al sana linkini de veriyim şarkının dinliyip dinleyip ağlarsın (fırsattan istifade başkalarıda yararlanır belki diye pm den göndermedim)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Rurouni Kenshin'den In Memories (A Boy Meets The Man) dinlerken ağlamayan ya da gözleri dolmayan var mıdır ?
witch blade
- Spoiler:
- küçük kızına öleceğini söylemeye calıştığı sahne
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
Code Geass r2
School Days
Death Note
One Piece
Gantz
- Spoiler:
- Rolo ölürken Lelouch ile aralarında geçen konuşma ve sonrası beni duygulandırmıştı. Lelouch öldüğünde ise hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Kısso hala gözlerim doluyor!
School Days
- Spoiler:
- Katsura'nın aklını yitirme aşaması ve hep Itou ile ayrıldıklarını başkalarından duması, yanlızlığı, başkaları tarafından ezilmesi.. Bunlar beni derinden etkilemiştir. Death Note'dan sonra yasa girdiğim ikinci anime.
Death Note
- Spoiler:
- Light'ın ölümü... 1 hafta anime izlememiştim , 2 gün şok modunda kalmıştım..
One Piece
- Spoiler:
- Merry'e veda sahnesi, çok üzücüydü... Sonra Robin'in hikayesi de öyle... Nami'nin ''Arlong!! Arlong! Arlong!'' diye bağırıp kolundaki dövmeyi bıçaklaması da içimi burkmuştu. Onun omuzlarındaki yükü bir anlığına da olsa bende hissetmiştim.
Gantz
- Spoiler:
- Anime'nin finalinde acayip kötü olmuştum. Bir de manga da Kurono'nun arkadaşlarını tek tek kaybetmesi üzüntü vericiydi.
v3ritas- Mesaj Sayısı : 7
Ruh Hali :
v3ritas demiş ki:Code Geass r2
- Spoiler:
Rolo ölürken Lelouch ile aralarında geçen konuşma ve sonrası beni duygulandırmıştı. Lelouch öldüğünde ise hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Kısso hala gözlerim doluyor!
School Days
- Spoiler:
Katsura'nın aklını yitirme aşaması ve hep Itou ile ayrıldıklarını başkalarından duması, yanlızlığı, başkaları tarafından ezilmesi.. Bunlar beni derinden etkilemiştir. Death Note'dan sonra yasa girdiğim ikinci anime.
Death Note
- Spoiler:
Light'ın ölümü... 1 hafta anime izlememiştim , 2 gün şok modunda kalmıştım..
One Piece
- Spoiler:
Merry'e veda sahnesi, çok üzücüydü... Sonra Robin'in hikayesi de öyle... Nami'nin ''Arlong!! Arlong! Arlong!'' diye bağırıp kolundaki dövmeyi bıçaklaması da içimi burkmuştu. Onun omuzlarındaki yükü bir anlığına da olsa bende hissetmiştim.
Gantz
- Spoiler:
Anime'nin finalinde acayip kötü olmuştum. Bir de manga da Kurono'nun arkadaşlarını tek tek kaybetmesi üzüntü vericiydi.
death note o bölüm de zil takıp oynamadığım kalmıştı ne diosun
- Spoiler:
- az bile geldi acı cekmeliydi cok kolay öldü
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
squaw demiş ki:True Tears da o olayda ağlamamak elden gelmezdi Dicle'cim off ya bu sahneleri ya da an'ları eklediniz şimdi Kenshin de de True Tears'ta da ağaladığım özellikle de Kenshin hala etkisi sürüyor ya şimdi yine ağlayacağım Dicle ve hione.nin eklediklerini görünce.... =(
"Sen ağlama... Dayanamam..." vs..vs..^^ Aslında o bölüm tam ağlamalık. Sıkıldın mı? Aç True Tears' ı ağla..
DicLonius- Süper Animeci
clannadın 2. sezonunun son 4-5 bölümü ...günlük güneşlik giden bi animenin bi anda yoğun bi drama dönüşmesi beni çok etkilemişti ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hotaru no Haka
Filmin başından sonuna kadar. Hüzünlü olmayan, insanı ümitlendiren sahnelerde bile ağladım ya!
Fate Stay Night
Uzun yıllardır hüngür hüngür ağlamamıştım, bu yüzden ağlamayı da unutmuştum. F/SN finaliyle birlikte sezonu açtım. Ne kadar hüzünlü olsa da izlediğim en iyi anime sonlarından biridir.
NANA
Aslında kendisine çok sinir olmama rağmen Hachiko'nun içine düştüğü ilk bunalım beni mahvetmişti.
Filmin başından sonuna kadar. Hüzünlü olmayan, insanı ümitlendiren sahnelerde bile ağladım ya!
Fate Stay Night
Uzun yıllardır hüngür hüngür ağlamamıştım, bu yüzden ağlamayı da unutmuştum. F/SN finaliyle birlikte sezonu açtım. Ne kadar hüzünlü olsa da izlediğim en iyi anime sonlarından biridir.
NANA
Aslında kendisine çok sinir olmama rağmen Hachiko'nun içine düştüğü ilk bunalım beni mahvetmişti.
zhenya demiş ki:http://www.4shared.com/file/110586122/971858fa/Rurouni_Kenshin_OAV_Soundtrack-Kotowari.html al sana linkini de veriyim şarkının dinliyip dinleyip ağlarsın (fırsattan istifade başkalarıda yararlanır belki diye pm den göndermedim)
Ben de yoktu mesela teşekkürler Zhenya ama siz birlik olup beni ağlatma operasyonuna girdiniz kesinlikle Kenshin ova.sını da izlemiş biri olaraktan sanırım favori serilerim de oynama yapmak zorunda kalacağım,etkisi sürmekte,seri de gülen Kenshin izlerken bile hala o sahne aklıma geliyor geldikçe de doğal olarak hüzünlenme yaşıyorum yeniden....
Tekrar tekrar dönüş yapmış gibi oldum konuya ama asıl amacım link için teşekkürlerimi iletmekti,teşekkürler paylaşım için...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Her ne kadar hione'nin eklediği kadar hüzün yaşatmasa da bu sahne de beni hüzünlendirmiştir Kenshin serisinde...
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tv serisini ovadan önce izlemiştim açıkçası. ama beni bu soylediğin
sahne bile fazla duygulandırmamıştı ama asıl problem mangasında bi onceki sayfada mdd nin verdiği linkteki resimlerin olduğu chapterdeydi benim için okurken bi anda kalakalmıştım boş boş baktım ekrana bi süre nerdeyse devamını okumıycaktım ...ova da ise tomoe nin kenshine sarıldığı o sahne ne diyim o müzik mahvetmişti beni ...
sahne bile fazla duygulandırmamıştı ama asıl problem mangasında bi onceki sayfada mdd nin verdiği linkteki resimlerin olduğu chapterdeydi benim için okurken bi anda kalakalmıştım boş boş baktım ekrana bi süre nerdeyse devamını okumıycaktım ...ova da ise tomoe nin kenshine sarıldığı o sahne ne diyim o müzik mahvetmişti beni ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hiç yok desem fazla duygusuz bir insan etkisi mi bırakırım? En hüzünlendiğim sahne olsa olsa Alexander Anderson ile Alucard'ın savaşı sırasında Alexander'ın Alucardı öldürememesi olmuştur herhalde. Derin bir of çekmiştim.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
squaw demiş ki:Her ne kadar hione'nin eklediği kadar hüzün yaşatmasa da bu sahne de beni hüzünlendirmiştir Kenshin serisinde...
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
gözlerim yine doldu...
code geass, footprints in the sand, fruits basket, basilisk
Bunlar şimdilik aklıma gelenler ama komedi animeler de bile gözlerimi dolduran sahneler oluyor. Siz bakmayın bana..
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE S2'de kuro-chan ın annesini bırakmadığı sahne öldüm resmen...
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- code geass, euphemia nın öldüğü(öldürüldüğü ) sahne
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
X
Baccano
Night Head Genesis
Samurai Champloo
Higurashi no Naku Koro ni Kai
Higurashi no Naku Koro ni
- Spoiler:
- son sahnede ağlamıştım, ama benimki daha çok mutluluktan oldu galiba kamui nin konuşması etkilemişti.
Baccano
- Spoiler:
- ağlamadım ama czes-kunun maizaya sarıldığı sahnede çok duygulanmıştım
Night Head Genesis
- Spoiler:
- bunda da ağlamadım Ama çok duygulandığım bi sahneydi, naotonun naoyayı kurtarmak için geri döndüğü sahne.
Samurai Champloo
- Spoiler:
- Ağladım mı hatırlamıyorum.... ama 2. bölümde çirkin olduğu için insanlar tarafından dışlanan o adamın ölümünde.
Higurashi no Naku Koro ni Kai
- Spoiler:
- Shion Satoshi'nin sürekli uyuduğunu gördüğünde ağlamaya başlamıştı, orada ben de ağladım. Bir de Takano Jirou kendisini kurtardığında ağlamaya başladığı sahnede
Higurashi no Naku Koro ni
- Spoiler:
- İlk partın son bölümünde Keichi kızları öldürürken duygulanmıştım, bir de Satoko'nun amcasını öldürürken. Niyeyse iki işkence sahnesinde de içim kötü olmuştu, keichi için üzüldüm daha çok
Higurashi Kai'de aynı şey bende de olmuştu. Şu sıralar izlediğim serilerden sadece K-On'da hüzünlendim :
- Spoiler:
- [i] 11.bölümde Mio ve Ritsu kavga ettikten sonra Ritsu'nun evde o grip haliyle yattığını gördüm ve Mio geldi, orda çok tatlılardı çok duygulandım ben orda, çok severim böyle arkadaşlıkları falan.. Hem bu arada anlamış olduk ki Ritsu olmayınca komedi unsuru kalkıyor seriden Hele Yui'nin gidip Ritsu'nun yanında uyuya kalması da duygulandırdı beni çok şirinsiniz ulan
En son Unde®minE tarafından C.tesi 20 Haz. - 10:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
5 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
5 sayfadaki 6 sayfası