D.Gray Man / Ouran High Manga çeviri
5 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
D.Gray Man / Ouran High Manga çeviri
Animede kaldığı yerden D.Gray Man ya da Ouran High School'un mangasını çevirebilecek olan var mı acaba?
Not:D.Gray Man manga çevirisini animanist kaldırdı yani yok
Not:D.Gray Man manga çevirisini animanist kaldırdı yani yok
Geri: D.Gray Man / Ouran High Manga çeviri
yaw şu ouranı aramızda para falan toplayıp çevirmen tutup çevrttirsekmiki acaba ben herkese soruyorum herkesin işi başından aşkın bide edit zahmetlymiş olmaz düşük bir ihtimalle gelecekte diyorlar ouranın mangasını adam gib çevirsin biri benden ne dilerse dilesin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bir ara bir grup başlamıştı sanki.Sonra edit olmamış deyince ortalık birbirine girmişti.Bunu söyleyene forumda 3 sayfa sövmüşlerdi falan.Hangi gruptu o
black stones ama düzenli ve hızlı değiller sanırım ekimden beri hiç güncelleme olmamış ben onların sitesinde küçük bi tartışma yaşadım ama sövme falan değil kesinlkle o bahsettiğin kavgayı bilmiyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok Black Stones değildi yaw.Bu tartışma baya büyük bir forumda yaşanmıştı diye hatırlıyorum.Vodoo_Baby göndermişti hatta sayfayı da bana.
grubun adı black stones ama tartışma başka forumda çıkmış olabilir çünkü onların dışında ouran çeviren yok diye biliyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hmm şimdi sordum Vodoo_Baby'e evet o grupmuş manga.gen.tr'de yaşanmış olay.
Exile Falcon demiş ki:yok Black Stones değildi yaw.Bu tartışma baya büyük bir forumda yaşanmıştı diye hatırlıyorum.Vodoo_Baby göndermişti hatta sayfayı da bana.
arada bir "o" daha var, lütfen niki doğru yaz dost:P o tartışmayı bende okumuştum yav, tam ayrıntıları hatırlamıyorum ama...
Peki bu forumdan hiç animede kaldığı yer kadlığı yerden D.Gray Man'in ya da Ouran High School HostClub'ın mangasını çevirebilicek var mı acaba?
Diğer bir grup biraz çevirmiş dendi,onun linki var mı?'biraz çevirilen tarafın' ???
Diğer bir grup biraz çevirmiş dendi,onun linki var mı?'biraz çevirilen tarafın' ???
Bence en iyisi bir kaç yüz milyona kıyıp İngilizce kursuna gidin yada ingilizce derslerini daha iyi dinleyin sorun kendiliğinden hallolacaktır yoksa işiniz Türkçe çeviriye kaldıysa çok beklersiniz...
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Güzel ve iyi bir öneri ne kadar akla yatkın olsada basit kaçıyor.İngilizce'nin harici normalde okumak önemlidir.Sadece bu serilerden birini üstlenip üstlenmiycek olduğunu merak ediyorum?
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası