Merhaba
+12
Ryoko Yoichi
Squaw
Hitokiri
Desire
ecursed
Unde®minE
RoMe
özz
sakura hime
+L+
spartiate
mortifera
16 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhaba
Genelde torrentleri kullanırdım animeler için. Animemangan'ı bulmam bir kaza sonucu oldu gerçi Meiji'yi de o şekilde buldum. İzbandut kuzenlerimle buluştuğumuz bir haftasonu, onların vahşi ve cani futbol maçında bacağımı kırınca kendimi sıkıntıdan webe verdim. Seke seke işe gidemediğim için raporcuğumla birlikte oturup, insanların bacağıma imza atmalarını savıştırmaya çalışıyorum. (gerçi çok eğlenceli bir maçtı sonunda o topu yakaladım xD) Animeleri, pc oyunlarını ve su altı belgesellerini çok severim, hala Clementine'deki Malmot'tan korkarım. Büyük bir hevesle tembel Blizzard'ın Diablo 3'ünü beklemekteyim.
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
Geri: Merhaba
merhaba mortifera, ilk hoşgeldin benden olsun... ayrıca da geçmiş olsun, ama en azından raporcuğun var... hem topu da yakalamışsın oda önemli bir konu:)
bu arada avatarda thundercats'ten sanırım, ne izlerdik be
son olarak: blizzard duy sesimizi:D
bu arada avatarda thundercats'ten sanırım, ne izlerdik be
son olarak: blizzard duy sesimizi:D
Aramıza Hoş Geldin iyi eğlenmen Dileği İle ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
aramıza hoşgelsin bol bol eğlenmeni dilerim sevgili adminim bizim mevcut kaç oldu yaw
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin aramıza. ayrıca geçmiş olsun, her kötü şeyin içinde iyi bir yön bulunabilir, bu sürede hobilerine bolca vakit ayırırsın
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoş geldin, sitede iyi eğlenceler.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Hoşgeldiinnn Ve geçmiş olsun, topu yakalamış ve raporcuğunu almışsın. Başarı belgesi yani Avatarın hemen gözüme çarptı, mükemmel seçim
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hos geldin umarim iyi vakit gecirirsin
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
Herkese teşekkürler ^^ Oldukça sıcak insanlarsınız, açıkcası bu kadar umamıştım. Genelde forum kullanıcıları (burayı ve birkaç forumu tenzi ediyorum.) buzdolabı gibi oluyorlar
Diablo 3 için Aralık 2009 diyor Blizzard, beklemekten çatlamazsam diablo severler ile bir Lan yapabiliriz, multi süper eğlenceli oluyor.
Evet Özz bayağı boş vaktim var dünyayı yok et butonu üstünde çalışabilirim ;P Bu arada bazı emotionlar eskiden oynadığım bir online oyunun forumunda da vardı. Angels Online oynayan olabilir mi buralarda
Diablo 3 için Aralık 2009 diyor Blizzard, beklemekten çatlamazsam diablo severler ile bir Lan yapabiliriz, multi süper eğlenceli oluyor.
Evet Özz bayağı boş vaktim var dünyayı yok et butonu üstünde çalışabilirim ;P Bu arada bazı emotionlar eskiden oynadığım bir online oyunun forumunda da vardı. Angels Online oynayan olabilir mi buralarda
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
Hoş geldiniz. Thunder Thunder Thundercats ^_^
Clementine'e izleyip korkmayan gençliğe gençlik demeyiz biz
Clementine'e izleyip korkmayan gençliğe gençlik demeyiz biz
Hoşgeldin aramıza,hoş vakit geçrimen dileklerimle,en azından evdeki can sıkıntını geçrimen dileklerimle en kısa sürede...
Geçmiş olsun diyorum ^^
Geçmiş olsun diyorum ^^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoş geldin^^
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin. aramızda katılmana sevindim. geçmiş olsun bendende.
thundercats bayılırdım zmanında.
Clementine'e izleyip korkmayana rastlamadım.
thundercats bayılırdım zmanında.
Clementine'e izleyip korkmayana rastlamadım.
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldim forumda iyi eğlenceler
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
mortifera demiş ki:Herkese teşekkürler ^^ Oldukça sıcak insanlarsınız, açıkcası bu kadar umamıştım. Genelde forum kullanıcıları (burayı ve birkaç forumu tenzi ediyorum.) buzdolabı gibi oluyorlar
Diablo konusu var zaten oyunlarda
Blizzard'ın animemangan habercisi-scoutcrawler
1 sayfadaki 1 sayfası