merhaba
+3
CHOBiTS
edemirci44
raserase
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
merhaba
Merhabalar ;
Ben rase istanbuldan cok fazla anime seyrediyorum her burda herden yardim biraz daha fazla izlemeye basliyacam ... izlediklerimin icinde en cok beyendigim bleach dir ve hala sabirsizlikla bekliyorum serilerini ... herkese tavsiye ederim
Ben rase istanbuldan cok fazla anime seyrediyorum her burda herden yardim biraz daha fazla izlemeye basliyacam ... izlediklerimin icinde en cok beyendigim bleach dir ve hala sabirsizlikla bekliyorum serilerini ... herkese tavsiye ederim
raserase- Mesaj Sayısı : 2
Geri: merhaba
Hoş geldin sitemizi,sitemizde egelenip animeler hakkında deneyimlerini aktaracağına inanıyorum...Bleach tam gaz bir animedir.....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Hoşgeldin aramıza umarım eglenirsin burada.Ben Celal tanıştıgıma memnun oldum.Okullar acıldıgından beri günlerimi anime izleyerek gecirdim.Anime hastasıda diyebilirsin.
hosbulduk walla artik altyazilarda bulmakta zorluk cekmesen ben hasta olmayi dusunuyorum
raserase- Mesaj Sayısı : 2
alt yazı okadar önemli olmadı.Buraya üye olduktan sonra Türkçe altyazılı animelerede ilgi sardım.Yoksa tamgaz konusu ve cizimleri hoşuma giden herseriyi izleyip indirebiliyiyordum.Simdi alt yazlıarı takip ediyorum.Sublar sorun olmuyor yeni sub cıkanakadar ben seriyi bitirmiş oluyorum ama Fansublarda beklemek zorunda kalıyorum.
hosbulduk walla artik altyazilarda bulmakta zorluk cekmesen ben hasta olmayi dusunuyorum
Güncel alt yazılar kısmında sürekli çeşitli gruplarca çevirilen animelerin haberlerini veriyoruz. ne yazıkki Ülkede bu işle uğraşan yeterli eleman yok ama sürekli de çoğalıyor.....Bence yeni bir seriye geçeceksen Sitemizde alt yazısı yapılan animelerden birine geöç yada güncel alt yazı çalışmalrı yapan sitelerden faydalan..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
merhaba rase hoşgeldin aramıza seni sık sık buralarda görmeyi umuyoruz.. iyi eğlencelerr...
not: sitede tek bleach izlemeyen insan benim bunu da utanarak belirtiyorum.. umarım bende en kısa zamanda başlarım.. :
not: sitede tek bleach izlemeyen insan benim bunu da utanarak belirtiyorum.. umarım bende en kısa zamanda başlarım.. :
Hoşgeldin^^
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
merhaba rase hoşgeldiin..bleach hee gel şöle bleach topiğine gidelim beraber biraz kaynatalım serkanıda dışlarız ( git burdan )
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası