Merhaba....
+15
MetatroN
yuuki_cross
sera myu
savage garden
Unde®minE
riflem@n
özz
edemirci44
spartiate
lantis
Squaw
meyday
Susano'o
bluetear
v3ritas
19 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Merhaba....
Bu yaratıcı başlık için tam 10 dakika düşündüm... 8) Bir 10 dakika da ilk cümlem için... Sonra dedim ki kendi kendime ''Sen içten ol elbet forumdaki Senpai'lerin seni bağrına basacaktır. ''
Anime izlemeye başlamam çoğunluk gibi çocukluğuma dayanıyor( Her ne kadar söylemesi üzüntü verici olsa da o zaman çizgi film olduklarını düşünüyordum) Ama anime olarak izlemeye başlamam 2008 kasım gibi başladı. Bilerek ve internetten izlediğim ilk anime olma şerefini de Naruto kazandı. ( Naruto'yu izleme şerefini ben kazanmış da olabilirim xD) Onun arkasından Bleach geldi... Tabi o aralar okuluma önem vermek zorunda kaldım... Mayıs ayına kadar sadece bir kaç seriyi takip edebilme fırsatım oldu....
Sınavlarımın bitmesi ile bilgisayar başından kalkamaz oldum... Artık ne gerçek dünyanın benden bir beklentisi kalmıştı ne de benim ondan... Uzunca bir süre konuşmamak üzere küstük..
Siteyi bir kaç ay önce keşfetmeme rağmen üyelik bugüne nasip oldu... ( Dedim ki oğlum en azından 10 anime falan daha izle de ondan sonra üye olursun, ezerler seni burada... Laflarıyla değil tabiki, anime izleyen kişi kırıcı olmaz ama listeleri için aynı şeyi söyleyemem xD. Gerçi pek bir şey değişmedi hala karamsarlığa kapılıyorum :d )
Çok konuştum ,kabalık edip adımı da söylemedim... Ben Serhat.... Bu aralar en sevdiğim seriler Code Geass(2 günde bitirdim çook pişmanım.. Zarar verebileceğimi unuttuğum zamanlarda kafamı monitöre vuruyorum xD Niye derseniz keşke yavaş yavaş izleseydim. Şimdi bağırımıza taş basıyoruz ) ve Gantz( Animesinden çok mangası... Mangayı çeviren gruplara sonsuz teşekkürler.. Animesinin finali ömrümden 2 sene götürdü. )
Eskiden Lelouch'u gördüğüm de bu adam neden bu kadar çok seviliyo diye sorardım kendime... Fakat şu an Kei Kurono ile birlikte en sevdiğim karakter... En nefret ettiğim karakterler ise School Days'den Itou ve C.G'dan Suzaku!
Ticaret Lisesine gidiyorum (Zekam sağolsun xD ..) Bu yüzden ingilizcem iyi değil... Bu yaz kursa gitmeyi düşünüyorum... İngilizce mi tarzancadan , insanlarla diyalog kurmaya kadar ilerlettiğim zaman belki hazır yeme alışkanlığımı bırakabilirim
İzlediğim mütevazi sayıdaki anime için de imzamda ki C.c(L) (... Aman kimse kızmasın )'nin üstüne tıklarsanız görebilirsiniz
Bu arada eklemeyi unutmayayım... Site tasaramı gerçekten çok hoş...
Anime izlemeye başlamam çoğunluk gibi çocukluğuma dayanıyor( Her ne kadar söylemesi üzüntü verici olsa da o zaman çizgi film olduklarını düşünüyordum) Ama anime olarak izlemeye başlamam 2008 kasım gibi başladı. Bilerek ve internetten izlediğim ilk anime olma şerefini de Naruto kazandı. ( Naruto'yu izleme şerefini ben kazanmış da olabilirim xD) Onun arkasından Bleach geldi... Tabi o aralar okuluma önem vermek zorunda kaldım... Mayıs ayına kadar sadece bir kaç seriyi takip edebilme fırsatım oldu....
Sınavlarımın bitmesi ile bilgisayar başından kalkamaz oldum... Artık ne gerçek dünyanın benden bir beklentisi kalmıştı ne de benim ondan... Uzunca bir süre konuşmamak üzere küstük..
Siteyi bir kaç ay önce keşfetmeme rağmen üyelik bugüne nasip oldu... ( Dedim ki oğlum en azından 10 anime falan daha izle de ondan sonra üye olursun, ezerler seni burada... Laflarıyla değil tabiki, anime izleyen kişi kırıcı olmaz ama listeleri için aynı şeyi söyleyemem xD. Gerçi pek bir şey değişmedi hala karamsarlığa kapılıyorum :d )
Çok konuştum ,kabalık edip adımı da söylemedim... Ben Serhat.... Bu aralar en sevdiğim seriler Code Geass(2 günde bitirdim çook pişmanım.. Zarar verebileceğimi unuttuğum zamanlarda kafamı monitöre vuruyorum xD Niye derseniz keşke yavaş yavaş izleseydim. Şimdi bağırımıza taş basıyoruz ) ve Gantz( Animesinden çok mangası... Mangayı çeviren gruplara sonsuz teşekkürler.. Animesinin finali ömrümden 2 sene götürdü. )
Eskiden Lelouch'u gördüğüm de bu adam neden bu kadar çok seviliyo diye sorardım kendime... Fakat şu an Kei Kurono ile birlikte en sevdiğim karakter... En nefret ettiğim karakterler ise School Days'den Itou ve C.G'dan Suzaku!
Ticaret Lisesine gidiyorum (Zekam sağolsun xD ..) Bu yüzden ingilizcem iyi değil... Bu yaz kursa gitmeyi düşünüyorum... İngilizce mi tarzancadan , insanlarla diyalog kurmaya kadar ilerlettiğim zaman belki hazır yeme alışkanlığımı bırakabilirim
İzlediğim mütevazi sayıdaki anime için de imzamda ki C.c(L) (... Aman kimse kızmasın )'nin üstüne tıklarsanız görebilirsiniz
Bu arada eklemeyi unutmayayım... Site tasaramı gerçekten çok hoş...
v3ritas- Mesaj Sayısı : 7
Ruh Hali :
Geri: Merhaba....
hoşgeldin serhat keşke o kadar beklemeseymişsin neyse üşenmeden okudum valla
insallah bol bol aktif olursun ii eğlenceler
insallah bol bol aktif olursun ii eğlenceler
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aramıza hoşgeldin serhat karamsarlığa kapılmana gerek yok. hepimiz bir zamanlar öyleydik, hepimiz aynı yollardan geçtik, listenin uzunluğunun bir önemi yok, insan mütevazi olmayı bilmeli. burada bol bol eğlenmen, keşfetmen ve bilgilerini paylaşman dileğiyle.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Hoşgeldin, güzel yazmışsın yüreğine sağlık. Code Geass konusunda aynı fikirlere sahibiz
Forumda iyi eğlenceler.
Forumda iyi eğlenceler.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hepinize teşekkürler... Biraz (yok yok fazla) gevezeyimdir Kusura bakmayın...
@bluetear
Hoşbulduk. Benim gibi düşünen insanlarla dolu bir ortamda aktif olmaktan mutluluk duyarım...
@mdd3000
Teşekkürler . Tabiki listenin bir önemi yok ama insan ister isteme bozuluyor
@meyday
Hoşbulduk.. Aynı düşündüğümüze sevindim.. Böyle bir animeyi geç izlemekten duyduğum üzüntüyü yazmamışım ama
Hepinizin anime ve manga önerilerini bekliyorum... Bu yazı ve güzel günleri iyi değerlendirmek istiyorum.. Sıcak kanlılığınız için çok teşekkürler...
@bluetear
Hoşbulduk. Benim gibi düşünen insanlarla dolu bir ortamda aktif olmaktan mutluluk duyarım...
@mdd3000
Teşekkürler . Tabiki listenin bir önemi yok ama insan ister isteme bozuluyor
@meyday
Hoşbulduk.. Aynı düşündüğümüze sevindim.. Böyle bir animeyi geç izlemekten duyduğum üzüntüyü yazmamışım ama
Hepinizin anime ve manga önerilerini bekliyorum... Bu yazı ve güzel günleri iyi değerlendirmek istiyorum.. Sıcak kanlılığınız için çok teşekkürler...
Ruh Hali :
Serhat hoşgeldin aramıza,çok güzel çok şeker bir tanıtım yapmışsın çok zevk aldım okurken ^_^
Ayrıca CC seversen seni kesinlikle ilk önce ben bağrıma basıcam o_O
Sevdiğim nadir kadın anime karakterlerindendir bu şahıs bizzat tanık oluyor bu zevkime
Ayrıca CC seversen seni kesinlikle ilk önce ben bağrıma basıcam o_O
Sevdiğim nadir kadın anime karakterlerindendir bu şahıs bizzat tanık oluyor bu zevkime
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
merhaba serhat, hoşgeldin... tanıtım renkli ve uzun olmuş, eline sağlık... ayrıca çocukken izlediğin animelerin çizgi film sanman çok önemli değil, durumun benden iyi, ben 15 sene çizgi film izlediğimi düşünmüştüm
Hoşgeldin serhat sitemizde bolca eğlenmen dilegiyle.Spartiate'nin dediklerini bende yaşadım. Önemli olan katılım, gerisi gelir.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hoşgeldin genç, luluş konusunda aynı fikirlere sahip değiliz
iyi eğlenceler
iyi eğlenceler
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin
anime önerisi istemişsin ...
claymore, fma, death note mühteşem üçlüsünü izlemişsin die tahmin ediyorum ama ben genede söyleyim
bu arada imzam daki c.c ye tıklayın falan demişsin ama imzan görünmüyor
anime önerisi istemişsin ...
claymore, fma, death note mühteşem üçlüsünü izlemişsin die tahmin ediyorum ama ben genede söyleyim
bu arada imzam daki c.c ye tıklayın falan demişsin ama imzan görünmüyor
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
Geç olsa da yorumumu yazmak isterim Öncelikle yaşasın bir Makoto'cu daha !! Sonralıkla *dumur* bu yaz ben de ingilizce kursuna gidiyorum bakalım kim daha önce öğrencek :twisted: Hoşgeldinn
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
merhaba ^^ çok neşeli bir giriş olmuş XD harika :3 seni aramızda görmekten mutluluk duyduk :3 görüşmek üzere ^^
hoşgeldin uzun yazın mesajları tabii kısa mesajmı olurmuş bu konuda seni destekliyorum
naruto ve code geass i bende çok severim hatta 6.sezona geçildiği için öss falan umrumda değil naruto izlicem diye bir an önce cuma olsun istiyorum ve makotodan 70 milyon olarak (doumeki hariç) nefret ediyoruz
benimde ingilizcem iyi değil
ama fansub gruplarını itinayla takip ediyorum eğer çevrilip çevrilmediğini merak ettiğin bi anime olursa doğru bi cevap verebilirim sanırım tekrar hoşgeldin
naruto ve code geass i bende çok severim hatta 6.sezona geçildiği için öss falan umrumda değil naruto izlicem diye bir an önce cuma olsun istiyorum ve makotodan 70 milyon olarak (doumeki hariç) nefret ediyoruz
benimde ingilizcem iyi değil
ama fansub gruplarını itinayla takip ediyorum eğer çevrilip çevrilmediğini merak ettiğin bi anime olursa doğru bi cevap verebilirim sanırım tekrar hoşgeldin
En son sera myu tarafından Ptsi 8 Haz. - 12:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin ben prenses yuuki bence içten olmussun ve süper bi giriş olmuş.
not:ben prensım dıyen biri var bu sıtede o sahıstan uzak dur yazık doktor kendı halıne bırakın dedı kendını prens sanyo
not:ben prensım dıyen biri var bu sıtede o sahıstan uzak dur yazık doktor kendı halıne bırakın dedı kendını prens sanyo
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin,sitede eğlenmen dileğiyle.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
ne diyim o kadar yazmışsın kısa cevap süper gider sana
hoşgeldin
hoşgeldin
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hepinizin mesajlarını okurken çok mutlu oldum... Bu kadar içten ve sıcak bir karşılama beklemiyordum Keşke daha önce kayıt olsaymışım
Spartiate imza konusunu hallettiğin için teşekkürler...
Spartiate imza konusunu hallettiğin için teşekkürler...
Ruh Hali :
Senin C.C. severliğinden dolayı bağrıma basıp Anti-Suzakuculuğundan dolayı kınıyorum
Kın............
Hoşgeldin
Kın............
Hoşgeldin
yuuki_cross demiş ki:hoşgeldin ben prenses yuuki bence içten olmussun ve süper bi giriş olmuş.
iguanalı prens mi olurmuş
taçsız prens
3vritas benimde önerim higurashiyi izlemen
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@ scoutcrawler
Valla Suzaku'ya hiç ısınamadım. Her hareketi çileden çıkardı beni
@bluetear
Higurashi serisini izlemeyi bende istiyorum, hatta en yakın zamanda izleyeceğim...
Valla Suzaku'ya hiç ısınamadım. Her hareketi çileden çıkardı beni
@bluetear
Higurashi serisini izlemeyi bende istiyorum, hatta en yakın zamanda izleyeceğim...
Ruh Hali :
Higurashi ?! Birisi Higurashi mi dedi ? İzleyiniz efendim, en kısa süre içinde temin edip izleyiniz
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin serhat
mikan sacura- Isınan üye
Ruh Hali :
Aramıza Hoşgeldin ^^
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası