Merhaba
+9
savage garden
halvah(J)
lantis
axed_mind
çamekoo
kazihiro
spartiate
edemirci44
CHOBiTS
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhaba
Slm ben Celal 23 yaşındayım 10 yaşından beri anime hayranıyım.Malatyalıyım.****** Üniveristesi Sosyal bilgiler ögretmenligi mezunuyum.Üniverisiteyi bitirdikten sonra kendimi anime izlemeye verdim.Bir kaç günde bir yeni bir seri bitiriyorum.Kendi favori anime arsivimi hazırlıyorum.6 ayda 100 aşkın seriyi indirdim.Bedifeci destegiyle bu siteden haberdar oldum.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
En son CHOBiTS tarafından Paz 13 Nis. - 17:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Merhaba
Aramıza hoş geldin Celal paylaşımın ve desteğini bekliyoruz..Tatışma kısmında arşivim var bir karşılaştır istersen....Arşiv
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
merhaba celal, hoşgeldin forumumuza.. umarım eğlenir, işine yarayacak birşeyler bulursun... seni buralarda sık sık görmek isteriz
Hoşgeldin arkadaş
kazihiro- Yeni Üye
Ruh Hali :
aramıza hoşgeldin...
çamekoo- Isınan üye
hayırlı olsun celal çanakkale güzel yerdir nede olsa orada okudum kazasız belesız askerliğinin bitmesini dilerim
asker olduğun için pek beğeneceğini sanmam çünkü sadece hafta sonları çıkacaksın ve çıkıncada bir şey yapamadığın için sadece internete gireceksin bu nedenle şehri pek sevebileceğini sanmıyorum
Hoşgeldin. Site de eğlenmen dileğiyle ..
halvah(J)- Süper Animeci
Ruh Hali :
bu tanıtımı bir bucuk yıl önce yazdımdı ben.Saol yinede düşündüğün için.halvah(J) demiş ki:Hoşgeldin. Site de eğlenmen dileğiyle ..
Celal abi yarın gidiyorsun inşallah. Sağ sağlim gider ve dönersin. Bu kutsal vazifeyle onurlanmış olmak güzel olmalı :3 Seni özlücez :
ALLAHA'A emanet olun :3 ALLAH güç kuvvet versin :3 :3 :3
ALLAHA'A emanet olun :3 ALLAH güç kuvvet versin :3 :3 :3
Chobits asker mi oluyorsun? -yeri değil ama
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
O zaman savaş modun dualarına amin diyor ve hayırlı tezkereler diyorum
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Saol ilginden ötürü çok teşekkür ederim.seninle pek muhabbetimiz olmadı umarım geldikten sonra iyi arkadaş oluruz.
hayırlı teskereler hemşo. pek bir muhabetimiz olmadı kpss falan. umarım geldikten sonra daha iyi bir şekilde sohbet ederiz. çabuk git çabuk dön aramıza...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
CHOBiTS demiş ki:bu tanıtımı bir bucuk yıl önce yazdımdı ben.Saol yinede düşündüğün için.halvah(J) demiş ki:Hoşgeldin. Site de eğlenmen dileğiyle ..
Harika ya, kırıldım gülmekten. Süper modumuza hoşgeldin iyi eğlen dileklerinde bulunulmuş.
Bu arada, Celalcim sitede eksikliğini hissedeceğiz, fazla sıkılmadan özletmeden gidip gelmen dileğiyle, fırsat buldukça yine görüşelim.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
CHOBiTS demiş ki:Saol ilginden ötürü çok teşekkür ederim.seninle pek muhabbetimiz olmadı umarım geldikten sonra iyi arkadaş oluruz.
İnş.
Sanırım bugün yolcusun ama cevap yazmamış olmayalım
Nereye düştüğünden haberi olan varmı?
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Evden ayrıldım suanda dışardan bağlanıyorum acemilik bitene kadar daha nete giremem herhalde.Kendinize iyi bakın hepiniz sağlıcakla kalın.
1 sayfadaki 1 sayfası