Merhaba
+2
edemirci44
Kitiara
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhaba
Aslında bu mesajı yazmama bile gerek yok. Bu sitedekilerin çoğunu tanıyorum. Tanımayanlar için; gerçek adım Nurşen ama Kitiara denmesini tercih ederim. 23 yaşındayım, TDE mezunuyum ve Kpss ile cebelleşiyorum. Anime ilkokula başlamadan önce hayatıma girdi ve Türkiye'de yayımlanmış pek çok anime hafızamda yer almakta. Ancak anime dünyasının gerçek zenginliğiyle sınırsız internet denen mucizenin hayatıma girmesiyle tanıştığımı söyleyebilirim. Gerek kişisel yapım gerek de eğitimim sebebiyle uzun yazılar yazmayı severim, bu yüzden şaşırmayın. Muhtemelen hiç de umrunuzda olmayan serilerin bilmem kaçıncı bölümleri hakkında satırlarca şey yazacağım. Yine beni tanıyanlar çok iyi bilirler, F/SN delisiyimdir. Türkiye'de F/SN benden sorulur bile diyebiliriz aslında. Olağanüstü / Büyü / Macera türlerini içeren animeler daima tercihim olmuştur. Çocukluğumda büyük yer tutan mechalar ise şu an sadece -yine delisi olduğum- Code Geass'la hayatımda yer almakta. Komedi pek ilgilendiğim bir tür değildir, ayrıca ortalama 25-26 bölümün üstüne çıkan serilerle pek ilgilenmem. Bu sebeple sitede Bleach, Naruto ve FMA serilerinden bîhaber olan azınlık arasında yer alacağım. Filmler ise tv serileri kadar önemlidir benim için. Bahsede bahsede herkesi bıktırdığım yönetmen Makoto Shinkai'nin ve Miyazaki'nin büyük hayranıyım.
Şimdiden hoş bulduk...
Şimdiden hoş bulduk...
Geri: Merhaba
Hoş geldin..Nurşen yani Kitiara,site üyelerinin bir kısmının seni tanıdıgı kesin... seyrettiğin animeler hakkında yorumlarını her zaman bekliyoruz....Çünkü bende yorumlarının birçoğunu okudum ayrıntıyı sevdiğin ,iyi bir yorumcu olduğun kesin....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Bir hoşgeldin de ben diyeyim..Bedifeci bu kadar yorumlarını övmüşsse anime seyretmeyi ve yorumlamayı çok sevdiğin kesin.Bende uzun soluklu animeleri sevmiyorum.Fala siteye katılamssamda Tanıştığımıza memnun oldum...
çamekoo- Isınan üye
merhaba kitiara hoşgeldin... senin gelmen fsn topiclerinde ve saber hakkında artık atıp tutamayacağım demektir
not: bu siteye üye olman dün gece "anime tahmin" topiğinde atılmış olan kazık konusunu unutmamı sağlamaz bilesin.. :twisted: :twisted:
not: bu siteye üye olman dün gece "anime tahmin" topiğinde atılmış olan kazık konusunu unutmamı sağlamaz bilesin.. :twisted: :twisted:
Hoş geldin güzel tanıtım olmuş.Nasıl bari sınava çalısabiliyonmu ben pc masasından başka bir masaya oturamıyorum artık.Heralde bu senede KPSS yatacak.Umarım sen kazanırsın.
Hafta sonu kursa gidiyorum. Hafta içi de ara ara bakabiliyorum işte. Bir şekilde internet bağımlılığımdan kurtulmam gerekecek yoksa kpss bu sene de yatacak.
Anime tahmin konusuna gelinceeeee.... Bana FB'yi sorma konusunda meydan okuyan sendin. Ben de meydan okumanı kabul ettim, sonuçta da kazandım. (Nıhahahahaha) Hem benim bi suçum yok ki, masum masum sorumu sormaktan başka bir şey yapmadım.
Anime tahmin konusuna gelinceeeee.... Bana FB'yi sorma konusunda meydan okuyan sendin. Ben de meydan okumanı kabul ettim, sonuçta da kazandım. (Nıhahahahaha) Hem benim bi suçum yok ki, masum masum sorumu sormaktan başka bir şey yapmadım.
FB =Fruit Basket demi.Ben o seriyi izlemiş degilim yaw.Karıştırdın galiba.
Bu arada avatarın çok güzel gecen tekrar izledigim için cok duygulu bir sahneden alınmış.Saber in Emiya tarafına döndügü sahneydi.
Bu arada avatarın çok güzel gecen tekrar izledigim için cok duygulu bir sahneden alınmış.Saber in Emiya tarafına döndügü sahneydi.
CHOBiTS demiş ki:FB =Fruit Basket demi.Ben o seriyi izlemiş degilim yaw.Karıştırdın galiba.
Yok yok, karıştırmadım. FB kısmı Spartiate'a yönelikti. O anlamıştır ne demek istediğimi. Baksana ne kadar kızmış...(Heh heh)
Hoşgeldin kitiara gelir gelmez sparitiate'yi kızdırman harika olmuş :twisted:
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
new_cellie demiş ki:Hoşgeldin kitiara gelir gelmez sparitiate'yi kızdırman harika olmuş :twisted:
bide nickimi doğru yazsan
bana ne ya onlamı nuğraşcam hem önemli bi şahsiyet olsan tamam :twisted:
ayrıca iki klavye hatasına da hemen celallenme
ayrıca iki klavye hatasına da hemen celallenme
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası